Ilona Agata 14.08.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ale fakt, dzieciaki z tyłu tak potrafią zniszczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Reni no co zrobić tacy są ludzie. Wiem, że sprzedający też miał dobre plecy bo nigdzie w historii nie było zapisanej powodzi ale wiecie ręka rękę myje i się jakoś Seba dowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.08.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Jaś Fasola nim jeździł . Nigdy nie zrozumiem zachwytu nad tym samochodem. Dla mnie słaby. Nie znasz się TO autko jest urocze!! A Jaś Fasola jeździł, ale innym modelem Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Magda nie napisałam, że źle życzysz dla mnie jesteś zbyt pesymistycznie nastawiona, oszukać każdy może, ale po co się tak zadręczać? pełna historia ASO jest i gitara. nie ma siły, trzeba wierzyc ze jest dobrze. Pokazują przeciez przypadki ze uszkodzone/po powodzi z salonu tez jako nówki sprzedają wiec nie ma siły na chcącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 no właśnie ja dziś do 16.30 i wracam we wtorek do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 ja właśnie wydr karty pokładowe do Rzymu:) w środę dentysta z Albinoskiem lakowanie, w czwartek ja - później obiecałam młodemu w nagrodę tourne po sklepie z zabawkami i lody ... więc od jutro jestem matką pełną parą - niani daje urlop do 4 września no chyba, że mnie przyciśnie jakiś wyjazd co nie da się zrealizować z Albim to wtedy na 2-3 godz do niej. Boże daj mi cierpliwości i spraw aby bunt 2latka nie dokuczał nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 no właśnie ja dziś do 16.30 i wracam we wtorek do pracy a ja do 16 i wracam 2.09 ...jesuuu jak sie ciesze ze bede miala urlop i ze gdzies podczas jego trwania jedziemy huuura :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Dziewczyny to wypocznijcie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 jestem matką pełną parą - niani daje urlop do 4 września mam pytanie czy ty niani płacisz za urlop ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 mam pytanie czy ty niani płacisz za urlop ?? płacę - nieważne czy ma wolne tydz czy dwa dni daję 100% kasy. Jak jest mąż w domu to młody z nim siedzi i często ma np tydz wolny co drugi miesiąc - wakacje min 2-3 tyg. Plus taki, że ona wakacje planuje z nami - i jeżdzi ze swoją rodz wtedy kiedy my. ja jestem chora, albo w sobotę mam coś do załatwienia z musu a nie ma nikogo (dziadków) to ona bez problemu młodego bierze na 2-3 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 to uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 jakby mi się trafiła wredota co mi grzebie, zużywa itd itp to bym wyliczała a dziecko zapisała do żłobka. Ona jest jak siostra - dobrze mi sie z nią rozmawia, w domu zawsze błysk po całym dniu, pranie poprasowane raz w tygodniu, łóżka zaścielone... same plusy. ( oprócz tego jak trzeba zapłacić hahah) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 płacę - nieważne czy ma wolne tydz czy dwa dni daję 100% kasy. Oki, czyli tak jak u mojej mamy. Pytam bo rożne jest podejscie i byłam ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 moja jest do ZUS zgłoszona więc traktuję jak normalnego pracownika - na święta premię daję, na mikołaja paczka dla syna itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 moja jest do ZUS zgłoszona więc traktuję jak normalnego pracownika - na święta premię daję, na mikołaja paczka dla syna itp. widzę ze uczciwośc i zadowolenie procentuje w obie strony. Fajny z Ciebie pracodawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dziękuję - mam nadzieję, że ona też tak myśli - ale spokojnie do drugiego biorę ją w ciemno - i nawet chcę ją na przetrzymanie wziąć jak Albi będzie w przedszkolu to rano przyjdzie o 6 zaprowadzi go ok 9 odbierze ok 14 - tak co nie będzie musiał siedzieć w Przedszkolu 10 godz dziennie... może wtedy się trafi drugie "jakoś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.08.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 MAGDA ale z Ciebie pracodawca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dziękuję - mam nadzieję, że ona też tak myśli - ale spokojnie do drugiego biorę ją w ciemno - i nawet chcę ją na przetrzymanie wziąć jak Albi będzie w przedszkolu to rano przyjdzie o 6 zaprowadzi go ok 9 odbierze ok 14 - tak co nie będzie musiał siedzieć w Przedszkolu 10 godz dziennie... może wtedy się trafi drugie "jakoś" identycznie jak u mojej mamy, tez ja zostawili na przetrzymanie jak młody poszedł do przedszkola bo nie chcieli stracic niani jak by sie pojawił jakiś maluch...no i sie pojawiła dwójeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 bliźniaki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 e tam Duś nie wiesz, że "Toyotę mam na wszystkich na drodze sr*m? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts