Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda nie napisałam, że źle życzysz :o dla mnie jesteś zbyt pesymistycznie nastawiona, oszukać każdy może, ale po co się tak zadręczać? :rolleyes: pełna historia ASO jest i gitara.

nie ma siły, trzeba wierzyc ze jest dobrze. Pokazują przeciez przypadki ze uszkodzone/po powodzi z salonu tez jako nówki sprzedają wiec nie ma siły na chcącego :-)

ja właśnie wydr karty pokładowe do Rzymu:)

w środę dentysta z Albinoskiem lakowanie, w czwartek ja - później obiecałam młodemu w nagrodę tourne po sklepie z zabawkami i lody ... więc od jutro jestem matką pełną parą - niani daje urlop do 4 września :D

no chyba, że mnie przyciśnie jakiś wyjazd co nie da się zrealizować z Albim to wtedy na 2-3 godz do niej.

Boże daj mi cierpliwości i spraw aby bunt 2latka nie dokuczał nam.:lol2:

mam pytanie czy ty niani płacisz za urlop ??

płacę - nieważne czy ma wolne tydz czy dwa dni daję 100% kasy.

Jak jest mąż w domu to młody z nim siedzi i często ma np tydz wolny co drugi miesiąc - wakacje min 2-3 tyg.

Plus taki, że ona wakacje planuje z nami - i jeżdzi ze swoją rodz wtedy kiedy my.

ja jestem chora, albo w sobotę mam coś do załatwienia z musu a nie ma nikogo (dziadków) to ona bez problemu młodego bierze na 2-3 godz.

jakby mi się trafiła wredota co mi grzebie, zużywa itd itp to bym wyliczała a dziecko zapisała do żłobka.

Ona jest jak siostra - dobrze mi sie z nią rozmawia, w domu zawsze błysk po całym dniu, pranie poprasowane raz w tygodniu, łóżka zaścielone... same plusy. ( oprócz tego jak trzeba zapłacić hahah)

dziękuję - mam nadzieję, że ona też tak myśli - ale spokojnie do drugiego biorę ją w ciemno - i nawet chcę ją na przetrzymanie wziąć jak Albi będzie w przedszkolu to rano przyjdzie o 6 zaprowadzi go ok 9 odbierze ok 14 - tak co nie będzie musiał siedzieć w Przedszkolu 10 godz dziennie... może wtedy się trafi drugie "jakoś" :lol2:

dziękuję - mam nadzieję, że ona też tak myśli - ale spokojnie do drugiego biorę ją w ciemno - i nawet chcę ją na przetrzymanie wziąć jak Albi będzie w przedszkolu to rano przyjdzie o 6 zaprowadzi go ok 9 odbierze ok 14 - tak co nie będzie musiał siedzieć w Przedszkolu 10 godz dziennie... może wtedy się trafi drugie "jakoś" :lol2:

identycznie jak u mojej mamy, tez ja zostawili na przetrzymanie jak młody poszedł do przedszkola bo nie chcieli stracic niani jak by sie pojawił jakiś maluch...no i sie pojawiła dwójeczka :lol2: