ida2 14.08.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) (...) ich jedyną wadą jest... ilość toyotek na drogach. a to dlatego, że większość firm zwłaszcza farmaceutycznych umowy ma podpisane z toyotą Chociaż ostatnio część z nim zaczęła przerzucać się na Skodę... Octavię Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.08.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Venusce i pozostałym MIŁEGO WEEKENDU!!! a Magdzie, Ivi i innym urlopującym dłużej UDANEGO WCZASOWANIA!!! Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.08.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Basiu tak wiem, że będą wystawać, ale dokładnie tak ma być u nas drzwi w kasecie (tzw chowane w ścianę) Jasne, tak się zazwyczaj robi i nie ma w tym nic dziwnego. U mnie też faceci zamontowali drzwi jak bozia przykazała (tzn. z widocznym uchwytem) i git. Sama byłam zaskoczona swoją reakcją, tj. tym, że tak bardzo zaczęło mnie wkurzać, że kawałek drzwi wystaje poza ościeżnicę. Mam kilka takich drobiażdżeczków , których nikt poza mną nie widzi, a które jak te natrętne muchy latają mi po głowie. Drzwi chowane w kasecie są super i też takie chciałam u siebie zrobić, ale przeraziła mnie wizja wykuwania otworu na kasetę, kiedy miałam już zrobione ściany i wycyklinowane podłogi. W sumie takie na wierzchu bardzo dobrze u mnie wyglądają, więc nie mam poczucia żalu. A Wy macie już wcześniej przygotowany poszerzony otwór, czy dopiero teraz będziecie kuć? Jeśli chodzi o pralki, to od 10 lat mam płytkiego (45cm) Boscha ładowanego od frontu, Maxx 4 się nazywa. Jest super i do nowego mieszkania też chyba kupię tę markę, tyle że jakiś model o większym załadunku (też płytki). Wolałabym taki z jak najmniejszą ilością elektroniki (wyświetlacze, czujniki itp.), bo im więcej takich bajerów, tym więcej możliwości usterki. I tym kosztowniejsza ich naprawa. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dziewczynki ja też wam wszystkim życzę udanego, pogodnego weekendu, sama to go Worsow:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Dziewczyny ja również życzę udanego plażingu/smażingu/zwiedzania Mamy już tymczasowy, docięty blat na konsolę jutro malujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Barbe ja jeszcze zanim dom się zaczął stawiać wiedziałam, że chcę te drzwi, więc od początku wszystko było zaplanowane i nie było żadnego kucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.08.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Barbe ja jeszcze zanim dom się zaczął stawiać wiedziałam, że chcę te drzwi, więc od początku wszystko było zaplanowane i nie było żadnego kucia Noooo, bo Ty jesteś konkretna dziewczyna! Nie ma to, jak dobry plan. Jak malujesz blat? Jakiś kolor czy tylko lakier? I co tam będzie docelowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Barbe docelowo będzie blat brązowy z odzyskanych 300-letnich desek na razie będą płyty drewniane z Lerła pomalowane jakimś brązowym lakierem, który został nam jak wybieraliśmy ramiak i filonek w drzwiach Ogólnie mi się podoba, mąż musi się przyzwyczaić...ale ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Czy był to dobry plan? taki sobie w sumie. Kalkulacja jak za jeden otwór drzwiowy wyszła powalająca (ok 4,5 tyś), w tym miejscu te drzwi nie są aż tak konieczne, ale jak się powiedziało A to trzeba B. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 identycznie jak u mojej mamy, tez ja zostawili na przetrzymanie jak młody poszedł do przedszkola bo nie chcieli stracic niani jak by sie pojawił jakiś maluch...no i sie pojawiła dwójeczka dwójeczka? o rany... super - duża rodzina extra - tylko czy 3 foteliki mieszczą się w jednym samochodzie z tyłu? e tam Duś nie wiesz, że "Toyotę mam na wszystkich na drodze sr*m? " robiła któraś z was trwałą na rzęsy?! ja znam do toyoty inne powiedzonko - w sumie do każdej marki jakieś jest Duś ja nie robiłam ale korci mnie ta metoda http://www.novalash.pl/galeria.html kosmetyczka ma i chrzestna Albinoska i rewelka - mega naturalnie i co najważniejsze trzymają się zgodnie z obietnicą producenta. Dziękuję za życzona - ja także życzę miłego i słonecznego weekendu (pewnie i tak będę online ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.08.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Helloł nadrobiłam 10 stron masakra jakaś... Co do samochodu to mnie się marzy teraz mercedes ML 350, kupię go sobie za jakieś 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Magda a ile to przedłużanie Novalash kosztuje? bo ceny szkoleń widzę, ale nie zabiegu Nesska idę zobaczyć czy wkleiłaś jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.08.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Dziewczyny, aż się boje tu zaglądać. Jak zwykle milion stron do nadrobienia Milego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 od 350 się zaczynają - uzupełnianie różnie - standardowo ok 150 * ceny u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 to dla mnie za drogo Wolę za to coś do domu kupić. Ogólnie uczucie budzenia się z firanką w oku jest mega, bo wiesz że zawsze jesteś sexi Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.08.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Zdjęć nie wrzuciłam, ale mam dylemat schodowy.... Ja moje przedłużane rzęsy uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.08.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja z ogłoszeniem jeszcze Gdyby któraś chciała/potrzebowała, to w Tchibo pojawiły się pufki Mała: bordowa, a duże: szara i beziowa http://www.tchibo.pl/pufa-z-dzianiny-antracytowa-duza-p400045736.html Droższe niż w Biedronce Ale może jakość lepsza..? Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 hejo Dziś odpoczywamy, w sensie będziemy działać w domu ale bez pośpiechu Co roku jeździmy na odpust, ale dziś chcemy odpocząć bo schodzi się na to zawsze cały dzień. Niech szwagier jedzie i słucha gadania ciotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Dziś malujemy tymczasowy blat do konsoli Fajnie wyszła, nie przytłacza dzięki metalowemu stelażowi a jest mega poręczna Wybrałam wstępnie dodatki na nią, oczywiście zamienniki w atrakcyjnych cenach mile widziane 1) zestaw gabinetowy z nożem do otwierania listów na stojaku (!) tutaj z Almi: 2) przycisk do papieru - zamiast organizera na listy, tutaj raczej nie będzie problemu 3) szkatuła, która zmieści szczotkę do zbierania sierści 4) jakaś taca (może wezmę z kuchni) na klucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.08.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Justyna poka konsolę bo ciekawość mnie zje:) Mam propozycję na klucze:) Jak znajde link podeśle na PW:) Dobrze kojarze, że stelaż zamawiałaś u Hazelindy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts