london23 15.08.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Fajnie fajnie Asiu to najważniejsze że śpi i zdrowa:) a wychodzi na to że dziewczyna nie będzie kasy traciła na szmatki skoro nie lubi się stroic:) czyli same plusy:wiggle: Ha ha co do rad DOBRĄ RADĘ ZAWSZĘ STRAWIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.08.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Hej dziewczynki Justyna a tą szkatułę co ma Karola od Artura z Zary widziała? może coś takiego Ci przypasi, bo ona spora chyba i pod lustro wenuskowe pasuje London mnie też te krzesełka nie pasują, może najzwyczajniej w świecie zerżnij od naszej Venuski, bo one ślicznie wyglądają do takiego stołu jak Ty masz? Asiu a może kiedyś jakieś zdjęcie Twojej córuni nam pokażesz, cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.08.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Heloł Anakris Krzesełka Ven wyglądają pięknie ale ja chcę coś miękkiego wygodnego , teraz mam drewniane i mam dość ciągle drętwieją mi 4litery:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.08.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Asiu a może kiedyś jakieś zdjęcie Twojej córuni nam pokażesz, cio? Są w moim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.08.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 O to zaraz biegnę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 London od ghostów nic nie drętwieje, dowodem na to może być moja mama która nie mogła pojąć jak ja mogę kupić takie drogie (2 lata temu cena 2x niż teraz) i to jeszcze plastikowe krzesła dwa lata minęły a moja mama robiąc swoją jadalnię kupiła ghosty wyglądają pięknie i są mega wygodne, ale to oczywiście kwestia bardzo indywidualna. Tapicerowane też pasują zobacz krzesła u użytkownika na allegro justynamaciej Ana ładna, ale za dużo tego dobrego by było, no i nasza musi być cała gładka, żadnego szkła na wierzchu, bo niebieska szczotka do czyszczenia ubrań z sierści nie wpisuje się w design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 15.08.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Zizi ja wiem co to za maleństwo Jeszcze zobaczymy, bo będę to miejsce powoli dopieszczać Najważniejsza na razie jest szkatuła...chyba widziałam ładne kiedyś na westwing nie zniesę tej szczoty na wierzchu przecież w sprawie szkatuły raczej nie pomogę, ale będę miała na uwadze, gdyby jednak coś mi wpadło w oko.... co do tacki, to ona aż tak mała nie jest.... ma 14 cm średnicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 2 warstwy lakieru położone na blat schnie, jutro się okaże czy trzeba 3cią warstwę czy będzie good Gościnny też ogarnięty i uprane i skrócone zasłony do jadalni (poprzedni komplet nie wyszedł, bo ja głupia myślałam że IKEA szyje równo ) - szare viviany Jutro zakupy i sprzątanie na przyjazd mamy Wymyśliłam, że jednak na obiad z teściami zrobię lazanię, wieki jej nie robiłam to każdy ze smakiem zje a ja będę mieć święty spokój na godzinę przed przyjściem gości Jedno ciasto zrobię z malinami i bezą a drugie nie wiem jeszcze, za chwilę poszukam jakiegoś prostego przepisu a jak nie znajdę to sernik czekoladowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.08.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Bardzo dobre menu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.08.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Lazanie to moja Ania by jadła codziennie;) Justyna to jaka ma być ta szkatuła, z czego? drewno, metal, szkło? ale jak ty chcesz mieć kiedyś szufladę w tej konsoli, to musi być szkatuła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 15.08.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Justyna, a może któraś ze szkatułek w H&Y jeśli możliwe byłoby wyjęcie środka. Od jutra druga rzecz za 10 zł http://home-you.com/pl/salon-artykuly-dekoracyjne/167001386-szkatulka-latte-5901162290733.html http://home-you.com/pl/salon-artykuly-dekoracyjne/167001390-szkatulka-latte-watch-5901162290795.html Nie wiem dlaczego, ale te gięte ludwikowskie nóżki w meblach zawsze kojarzą mi się z nogami kozic Zgadzam się z Venus, że łatwo przesadzić ze stylizowanymi meblami i wygląda to nie elegancko, ale kiczowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2013 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Nie wiem czy będzie szufladka zrobiliśmy podwójny blat ok 4 cm i wygląda bardzo dobrze Poza tym szkatuła się nie zmarnuje Nieważne co ma w środku ale na zewnątrz gładka, jednokolorowa, bez szybek i najlepiej lakierowana. Dziękuję, że mi podsyłacie propozycje ze mną jest ciężko, ponieważ zazwyczaj nie podoba mi się nic, wyobraźcie sobie co było z suknią ślubną, myślałam że sukienki mieć nie będę Dzustaa o dzięki za cynka, zaraz zobaczę co jeszcze mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.08.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Hej!! http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/zarahomepl/en/zarahomepl/634503/Boxes może cos się spodoba Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 16.08.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Muszę Wam się pochwalić moim dzisiejszym zakupem Byłam w H&Y 15 minut przed otwarciem i kupiłam dwa lampiony 60 cm wysokości, drugi za 10 zł Justyna, nie wiesz czy w Witek'sie poza okresem około świątecznym bombki nie są w jakiejś promocji, bo na stronie jest stale cena ta sama Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Dzustaa super nie są one jakieś badziewne? Mirakmis dzięki zarahome, home&you, b&b, MG już przejrzane + allegro wzdłuż i wszerz, a jeżeli ja tak piszę tzn że w tej chwili nie ma dla mnie szkatuły może na weście znowu się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 coś takiego, tylko niższego i dłuższego i w innym kolorze, z podobnym zapięciem niekoniecznie okrągłym http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/zarahomepl/en/zarahomepl/634503/2686601/Chinese%2BChest Jeżeli rzuci się wam w oczy proszę o cynk :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 16.08.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzustaa super nie są one jakieś badziewne? Wyglądają dobrze, co ciekawe nie ma ich na stronie internetowej, a w Białymstoku były tylko w Alfie, w Białej od początku ich nie było. Cena 149 zł/szt. Zdjęcie jest tylko dość słabe, robione telefonem. Będę rozglądać się za pudełkiem/szkatułką Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 farciara :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 blat się maluje w garażu, to już 3cia warstwa. Dla mnie po dwóch miał dobry kolor ale mąż się uparł żeby jeszcze przyciemnić...dobra a co mi zależy, przecież nie będę się o głupoty kłócić Na razie chyba postawię na konsoli 2x ramki ze zdjęciami i może jeszcze coś znajdę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Tarta z malinami i bezą wyśmienita będziemy sobie jutro z mamą pałaszować czekając aż upiecze się boczek Tosiu gar super, dziś robiłam w nim na indukcji kiełbaskę z cebulką (podlana wodą) Teraz piecze się sernik cynamonowy z powidłami śliwkowymi na spodzie z pierników, świąteczny smak w lato? czemu nie nie próbowałam jeszcze tego przepisu więc nie wiem czy wyjdzie i co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts