Venus_m 16.08.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 przyszła patera z westwing to niklowane gó*** odchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.08.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 uuuu to wspólczuję :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 No nic, zwrócę im to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.08.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Helloł a niech to by się wstydzili za taką kasę taki "odpust" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.08.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Hejka Venus jaki docelowo będzie kolor blatu do tej konsolki? dałam kuzynowi do robienia dwie małe lustrzane na X bo na all ceny tragediai jedną dam na prostych i nie wiem jaki blat - skłaniam się ku białemu bo u mnie na dole biało-szare wszystko - drzwi białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 17.08.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Cześć Dziewczyny:) Pozdrowienia bardzo, bardzo słoneczne z Gdyni. Jest pięknie, cudownie.... Venusko uzależniłam się od "Ciebie" . Czytanie z rana nadrobiłam. Pozdrawiam serdecznie. Życzę fajnych pogaduszek z Mamą i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.08.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Helloł jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 hej hej Zeliczko bardzo mi miło i zapraszam Wczoraj siadałam kilka razy, żeby coś napisać, ale mama jest więc ciągle chodzimy razem, drinkujemy gotujemy - o dziwo wychodzi smacznie pomimo % Madzia ciemny brązowy lustrzanki do was? to po skandynawsku? Nesska, Duś ależ piszcie, wiecie że lubię was poczytać Tosiu upiekłam w garze wczoraj w całości boczek, rewelacja! moja mama już się napaliła i też ten gar kupuje. Byłyśmy wczoraj w Home & You i skorzystałyśmy z promocji druga rzecz za 10 zł. Najpierw się nagadałam jaka moja darmowa wrzosowa narzuta jest piękna i super pasuje do gościnnego a na hasło mamy, że kupiłaby bieżnik do jadalni od razu uznałam że potrzebuję do gościnnego pasującej narzuty kupiłam, mąż w sklepie powiedział, że kolor okropny (kawa z mlekiem) a mama, że narzuta papierowa. Powiedziałam im, że się nie znają i bierę rozłożyłam w gościnnym i oczywiście oboje zachwyceni, bo w sklepie to podobno złe światło jest Dziś na obiad przychodzą teściowie ze szwagrem Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.08.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 helloł venus, wróciłam i przyszłam podziękować za knajpki, pauza okazała się wyśmienita, byliśmy 2 razy, serniczek bardzo dobry i kawka również, byliśmy jeszcze w tej babuszce, jadłam barszczyk ukraiński pycha, Senatorek w sobotę był nieczynny, ogolnie jestem zadowolona, Warszawka bardzo się zmieniła, jest ogromna i robi wrazenie jak mieszka się na pipidówie, ale myślałam , ze śpąc w centrum , samochód będzie stał, ależ skąd nie da się bez auta, hotel bardzoooo ok, bardzo dużo obcokrajowców, Polaków w ogóle niet, Koprenik taki sobie, Muzeum Powstania bardzo fajne ale film Miasto Ruin , który trwa 3 minuty a w kolejce stałam godzinę:eek:trochę mnie rozczarował, jeszcze raz bardzo dziękuje za knajpki, było nam łatwiej i ogólnie dobrze pojedliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.08.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Hejka Venus - do sypialni a na doł tylko nogi chrom a blat dębowy co by zlagodzić.Jak wyjdą ładnie lustrzanki na X w sypialni to.... bo na alltrochę przesadzają z ceną - mamy sklarza-lustrzarza taniego - on stolarz..zobaczymy Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.08.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Tak sobie poczytuję wasze ciekawe dzienniki i mam pytanie: Czy mogę się wtrącić , co ozn. X: bo allegro to kumam - czy ktoś robi nogi chromoniklowane?Poszukuję jakiejś takiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Reni cieszę się, że smakowało dla mnie dobry obiad to podstawa hi hi nie powiedziałam wam, że dokładnie na przeciw Pauzy jest jedna z najlepszych knajp w Polsce Michael Moran (o ile nie przekręciłam imienia i nazwiska), ale danie główne w cenie od 70 zł w górę ja się tam jeszcze nie stołowałam i raczej prędko nie będę ja tam Warszawę lubię Magda no tak ceny są okropne, ale dużo elementów do fazowania i później równego poziomowania Acca witam Nogi X to takie jak ja mam w ławie w salonie (na pierwszej stronie) Nogi zazwyczaj są z blachy polerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Mam fotki konsoli Najpierw kwiat http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P8188619_d_zps641c2e6d.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P8188615_d_zps6d16da8a.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P8188613_d_zpsd471f983.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P8188610_d_zpsa1e609e6.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P8188602_d_zps688c3a22.jpg :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Jak nic pasowałyby mi latarenki od Karolki (2 szt) pod tą konsolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.08.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Heloł Ven ten blat bosko Wam wyszło naprawdę...nie wiem czy bym go wymieniała na inny:no: Latarenki też tam widzę o tak :yes: Naprawdę fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Londonko bardzo dziękuję dodatki się znalazły jak tylko blat położyliśmy szczotkę do sierści będę mieć w szafie na wiatrołapie. Podstawka na klucze to talerz na którym są świeczki, klucze też się mieszczą także jeszcze latarenki ale nie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.08.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja latarenki love..:yes: ale może 4 to za dużo 2-3 max Fajnie to wymyśliłaś z talerzem ,bardzo mi się podoba i na bank zgapie:P Blat też zostaw nie zamawiaj szklanego ,wyszedł Wam śliczny kolor idealnie pasuje do całości (lustro,cegła) :yes: Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Londonko ale ja blatu szklanego tam nigdy nie planowałam skąd to wytrzasnęłaś? to Anakris:hug: a talerz zgapiaj ja już wiem, że muszę kupić taki drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.08.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 E... no to coś mi się pomyliło...pisałaś blat zastępczy , no i coś o szklarzu Talerze fajna sprawa, super ozdoba ,a ja dzisiaj kupiłam na giełdzie staroci świeczniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts