asiazett 18.08.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 A ja w tamtym tygodniu kupiłam sobie do jadalni lniane zasłony (100%) Jakie i gdzie? Nie będą się gniotły za mocno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.08.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Venuska ależ Ty pędzisz z tym dziennkiem. parę dni człowieka nie było a tu odkopać się nie można! konsolka super! razem z lustrem, ścianą ozdobami - bosko się prezentuje! [czy myślicie nad zmianą gniazdka na ciemniejsze? ] a kiedy będą drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.08.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Venus konsola na prawdę świetna bardzo mi się podoba. A dlaczego blat tymczasowy? Co tam planujesz??? Widzę, że się tu ruch zaczął nareszcie bo nie mam co czytać wieczorami A co do Warszawy to powiem Wam, że ja Warszawę uwielbiam i mało brakowało a bym tam mieszkała już parę ładnych lat ale M się nie chciał przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Hejka Asiu Gniotą się ale w praniu jak wyprasuję to to taki grubszy len wzięłam za grosze w second hand angielskim naprawdę porządne zasłony dwa różne komplety biały i złoto beżowa krateczka wyniosły mnie 15zł i czysto białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.08.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 London a jak z prasowaniem? mam zwykle 100% bawełna u Albiego z ikea - takie z łączkowym wzorem i wyglądają jak z dpy... nie da się ich wyprasować - nawet jak się wykrochmali... do magla zaniesie no nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.08.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Magda mi prasuje mamusia:oops: a Ona jest w tym miszczem:D nie ale poważnie super wyglądają jak powiesze to pokaże .Tych w kratę to na upartego nie muszę prasowac bo to na zasadzie ażurowej zrobione z lnu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.08.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 second hand angielskim Uwielbiam! Też jestem fanką lumpeksów i pchlich targów. Piąteczka London Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.08.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Asiu Tam zawsze wysmyczę takie perełki:D tym bardziej że u nas są naprawdę cacka nowe z metką:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 hej, hej dziękuję za konsolę Docelowo będzie podobnie tylko z szufladką... ale na razie jest tak ładnie że do zmiany wcale się nie spieszę może bufet zamiast tego zamówię na plecy kanapy Nicol tak ale muszę znaleźć lub zasłonić latarenkami Drzwi za 2 tygodnie teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ja mam z IKEA zasłony Lenda, one są takie lnianopodobne (nie patrzyłam na skład) i wcale się nie gniotą, wyprasowałam i są naprawdę ok. Żelazko na maksa, para na maksa i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ja kiedyś byłam miszczem lumpeksów teraz okazji Jednak jest taki czas kiedy musisz pójść do normalnego sklepu i odreagować używane ciuchy ja po jakimś czasie tak miałam i dla zdrowia psychicznego musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.08.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja Ven kupuję tu i tu:yes: do pewexu idę bo lubie coś znaleźć czego nie ma nikt:yes: Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.08.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 qrka ja byłam raz albo dwa - jak weszłam to od razu wyszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.08.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ja kiedyś byłam miszczem lumpeksów teraz okazji Jednak jest taki czas kiedy musisz pójść do normalnego sklepu i odreagować używane ciuchy ja po jakimś czasie tak miałam i dla zdrowia psychicznego musiałam Hihi Ja już tak tkwię w tych lumpeksach 10 lat i mi nie chce przejść Fakt, czasem trzeba iść do sklepu i kupić coś nowego, ale dla mnie to bardziej przymus niż odreagowanie, bo niestety na zamówienie w lumpkach się nie zawsze da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.08.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Magda może weszłaś do dziadowskiego ,w naszym jest czyściutko ,pachnąco,nie ma szmat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 18.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ja kiedyś byłam miszczem lumpeksów teraz okazji Jednak jest taki czas kiedy musisz pójść do normalnego sklepu i odreagować używane ciuchy ja po jakimś czasie tak miałam i dla zdrowia psychicznego musiałam jakbym czytała o sobie... doszło do tego że w sklepach z nową odzieżą nie mogłam sobie nic kupić... po prostu nie umiałam tam nic ciekawego znaleźć... wiec zrobiłam sobie odpoczynek od lumpeksów:) teraz już w tych nowych znajdę co chcę i w wybranych second handach tyż coś upoluję. W sumie moje ukochane lupeksy, za wyjatkiem może jedego, przekwalifikowały się na "końcówki odzieży" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.08.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ja w lumpeksie nigdy nic dla siebie nie widzę nie umiem wyszukiwać perełek a przede wszystkim nie mam cierpliwości grzebać w tych wieszakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.08.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 London - w śmierdzącym szmateksie nie byłam - tylko w lumpeksie, a to różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.08.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Magda to wpadaj do Opola:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 18.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 przypomniałam mi się historia sprzed kilkunastu lat, kiedy na pierwszym lupeksie znalazłam spodenki na lato. ... wrociłam dałam mamie do prania, a ona zwyczajem kieszenie sprawdziła i 20 marek niemieckich znalazła:yes: ostatnio moja koleżanka z kolei 100 euro razem ze spodniami kupiła:) o takie perełki tez się trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts