Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus konsola na prawdę świetna :yes: bardzo mi się podoba. A dlaczego blat tymczasowy? Co tam planujesz???

Widzę, że się tu ruch zaczął nareszcie bo nie mam co czytać wieczorami :D

A co do Warszawy to powiem Wam, że ja Warszawę uwielbiam i mało brakowało a bym tam mieszkała już parę ładnych lat ale M się nie chciał przenieść :(

hej, hej ;) :hug:

dziękuję za konsolę :wiggle:

Docelowo będzie podobnie tylko z szufladką... ale na razie jest tak ładnie że do zmiany wcale się nie spieszę :no: może bufet zamiast tego zamówię na plecy kanapy :rolleyes:

Nicol tak :yes: ale muszę znaleźć lub zasłonić latarenkami :lol2:

Drzwi za 2 tygodnie teoretycznie :wave:

Ja kiedyś byłam miszczem lumpeksów :lol: teraz okazji :lol2:

Jednak jest taki czas kiedy musisz pójść do normalnego sklepu i odreagować używane ciuchy :yes: ja po jakimś czasie tak miałam i dla zdrowia psychicznego musiałam ;)

Hihi :lol2:

Ja już tak tkwię w tych lumpeksach 10 lat i mi nie chce przejść :no:

Fakt, czasem trzeba iść do sklepu i kupić coś nowego, ale dla mnie to bardziej przymus niż odreagowanie, bo niestety na zamówienie w lumpkach się nie zawsze da :p

Ja kiedyś byłam miszczem lumpeksów :lol: teraz okazji :lol2:

Jednak jest taki czas kiedy musisz pójść do normalnego sklepu i odreagować używane ciuchy :yes: ja po jakimś czasie tak miałam i dla zdrowia psychicznego musiałam ;)

jakbym czytała o sobie... doszło do tego że w sklepach z nową odzieżą nie mogłam sobie nic kupić... po prostu nie umiałam tam nic ciekawego znaleźć... wiec zrobiłam sobie odpoczynek od lumpeksów:) teraz już w tych nowych znajdę co chcę i w wybranych second handach tyż coś upoluję. W sumie moje ukochane lupeksy, za wyjatkiem może jedego, przekwalifikowały się na "końcówki odzieży" :yes:

przypomniałam mi się historia sprzed kilkunastu lat, kiedy na pierwszym lupeksie znalazłam spodenki na lato. ... wrociłam dałam mamie do prania, a ona zwyczajem kieszenie sprawdziła i 20 marek niemieckich znalazła:yes: ostatnio moja koleżanka z kolei 100 euro razem ze spodniami kupiła:) o takie perełki tez się trafiają:)