agalind 11.01.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Jeszcze jedno pytanie:oops: Pamiętasz co to była za fuga, bo chcę coś w kolorze płytek a u Ciebie wygląda idealnie, tzn. nie wyróżnia sie? U mnie podłogówka, więc nie moge zrobić płytek całkiem na styk, a nie chcę uzyskać efektu kratownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Hmn...ja bym powiedziała, że to mat, ale są rewelacyjne poza tym że jak się mocno zabrudzą sosem (tak tak, ja to tajfun w kuchni ) to trzeba ze 4 razy w jednym miejscu. Ciężko mi je porównać do signum bo signum dla mnie wyglądały jak zmokły beton na żywo, w necie byłam zachwycona. Halconem zachwyciłam się na miejscu i na drugi dzień zamówiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.01.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ja może nie tajfun, ale zawierucha;) Najwyżej 3 razy przetrę Signum w necie bardzo mi się podobały, ale tez na zywo nie zrobiły wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Agalind specjalne zestawienie dla Ciebie tego Halcona Jak były kładzione i już po umyciu: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC048899.jpg - wszystkie plamki to brud budowlany, jedynie takie widoczne rysy są na stałe http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC048898.jpg - tutaj wyszły ciemno http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_PC048900-1.jpg - tu lepiej, ale wtedy to się układały http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P3279591.jpg - tutaj już umyte ale zapylone od montażu mebli kuchennych http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P4159876.jpg - tutaj chyba najlepiej oddany jest ich kolor, oczywiście te miejsca najjaśniejsze http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P7090656.jpg - i tu czyściutkie, światło dzienne Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Venus, kochana jesteś Edytowane 11 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Wykończeniowo to może nie będzie Ale dziś przyjdą moje szmatki zamawiane z monarri ah jak się cieszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Venus,a czemu kujesz NOWĄ łazienkę?????? Chciałam Ci podziękować za cynk o puszkach - dzięki Tobie też je kupiłam, co prawda nie przez allegro, tylko od dystrybutora - super są! A kot kiedy przybędzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) o hej Sharlotko Kotka będzie w ostatni dzień stycznia lub pierwszy lutego Dziś dzwoniłam do hodowców, podobno jje, rośnie i bawi się z rodzeństwem. Lekko wystraszona Szukam jej właśnie jakiegoś designerskiego drapaka, bo legowisko podobno nie przejdzie kot lubi mieć wysoko Znalazłam nawet stronę z takimi rzeczami, ale ceny...600 euro Najwyżej kupię coś standardowego. Puszki są fajne, pojemne i wydają się pożądne - cieszę się że i Ty kupiłaś Łazienka...hmnn ciągnie się za nami ten temat od października, ale jesteśmy bliżej jak dalej. Niestety z łazienki przebija nam do garderoby aromat kanalizacji Próbowaliśmy już uszczelnić, ale nie pomogło. Przed wczoraj była odkuwana wylewka pod szufladami w umywalce (dodam, że wywalone szuflady mam od miesiąca do innego pokoju), okazało się że na łączeniu trójnika jest szczelina, został uszczelniony i nadal coś lekko albo ja jestem przeczulona. Tylko teraz to już niestety czeka nas rozwalanie zabudowy wanny...ale i tak jak czytam innych dzienniki to mogło być gorzej. Szkoda tylko że każdy fachowiec u nas był brany z polecenia forum, długo czekaliśmy z terminami i takie babole nam wychodzą P.S. Przynajmniej moje szmatki przyszły i są idealne Edytowane 13 Stycznia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Współczuję takich przygód. Oby szybko i pozytywnie się zakończyły! Przynajmniej moje szmatki przyszły i są idealne Widzę, że nie tylko u mnie są pozytywy dnia dzisiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.01.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Koty są boskie, urocze, cudownie mruczące, ich niezwykła gracja, miękkość i przymilność potrafi zrekompensować niejedną podrapaną rzecz, ha ha - ja mam 2, a jeszcze będę mieć 2 kolejne:)Więc zazdroszczę Ci, że niedługo będziecie mieć kociego malucha! No, super, że szmatki Ci poprawiają humor, bo jak poczytałam o tych perypetiach z łazienką, to słabo mi się zrobiło - ależ trafiliście na fachowców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2012 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dzięki dziewczyny Nie trafiliśmy na "fachowców", jak pisałam po prostu któremuś się zdarzyło...tylko nie wiem któremu i za nie swoje błędy będę płacić a byłoby na szmatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.01.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja jako kociara stanowczo dopytuję się: CO TO ZA KICIA ? Dachowiec, rasowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.01.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Przypomniałam sobie - brytyjski niebieski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 TAAAAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Venus oby przygoda łazienkowa wreszcie dobiegła końca , współczuję takich atrakcji w zrobionej już łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Adme dzięki Dziś byliśmy w TK i Duce Nareszcie! Znalazłam tanie i ładne butelki na olej i oliwę Duka sztuka 24 zł W tk kupiłam podkładki pod talerz (miękkie) szare których...używam jako ścierek w kuchni, firmy SIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.01.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 no to może jakieś zdjęcia się nam należą Ale przygodę macie z tą łazienką Przerażające:no: Nic, tylko pozostaje życzyć szybkiego i pomyślnego zakończenia tego koszmaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jutro, obięcuję W sumie nic specjalnego, ale po tych plastikach to chyba każda wygląda ładnie. Oczywiście szukałam najpierw w necie i znalazłam, dwie za 150 zł :| białe porcelanowe z ptaszkami u góry...piękne no tylko ta cena. Mąż spojrzał na mnie w Duce i mówi ... serio? czy u nas wszystko musi wyglądać jak w laboratorium? U mnie odpowiedzią był jedynie błysk w oczach i maszerowanie z nimi do kasy W ogóle to mój mąż jest postępowy Upierał się, że absolutnie wymyślam z pierścieniami na serwety do obiadu (nie takiego dla nas dwojga, ale jak mamy gości itp, Madzia Ty wiesz o co kaman), stoję sobie w tej Duce oglądam bieżniki, biorę w miarę ładne pierścienie w rękę a mąż...hmn... 4 sztuki to trochę mało, lepiej by było wziąć na 12 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 no to masz pierścienie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Nie bo nie było tyle ile nam potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts