Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Justyna, konsolka się wpisuje w klimat :D

Jaki ma być docelowy blat? Bo tymczasówka jest super.

To są dwie połączone deski, dobrze widzę? Fajnie to wygląda. Powtarza grubość stelaża.

Widzę, że kwestia szczotki rozwiązana.

Bo chciałam Ci zaproponować kupno pudełka z surowego drewna i własnoręczne wykończenie. Zrobiłabyś dokładnie tak, jak miałoby być :yes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duś dzięki :) za błyszcząco? czyli za dużo chromu czy czego?

Aniu :yes: też już o tym myślałam, ale jak widać najprostsze rozwiązania są najlepsze. Blat docelowo z szufladką, brązowy. To są dwie deski po 18 mm skręcone śrubami.

Ten jest tymczasowy i jest w połysku, ale ja wolę w macie/półmacie. Sadolin dał taki efekt jaki dał i ja nie zamierzam poprawiać tego blatu bo taki jaki jest na razie mi się podoba ;)

helloł laski

Venus widziałam tę restaurację Morana i nawet chcieliśmy iść, tylko wiesz tam trzeba zjeść cos wyszukanego, jak dla mnie ślimaki fe, a podobo są tam rewelacyjne jak ktoś lubi, z dziećmi też trochę od czapy bo pójść do takiej knajpy na pierś i frytki to nie wypada, a pauza naprawdę super i kelnerka przemiła. Chcieliśmy na ten Natolin pojechać ale faktycznie dosyć daleko

Venus tak z ciekawosci gdzie ty mieszkasz dokładnie?

Konsola wyszła bosko:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

who?

no mój syn najbardziej BYŁ ZADOWOLONY, ZAPRZYJAŹNIŁ SIĘ Z KELNERKĄ I SIEDZIAŁ U NIEJ BO MY NA OGRÓDKU, czyli do centrum masz trochę, tak sie zastanawiałam bo mój maż oczywiscie sprawdzał już ceny działek, na Wilanowie wiem, wiem najdrozsza dzielnica pewno , działka 18 arów kosztuje 10 milionów:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

moja córka zaś powiedziała Polski Nowy York, no ale dzieci najbardziej zadowolone były z holetu;);););););)

Ilonko no Robert jeszcze mały takze nie ma bata, na pocieszenie Ci powiem, ze ja bite 3 lata wspawałam do karmienia 3 razy w nocy i u córki i u syna, czyli razem 6 lat, ale teraz to luz bluss, nie mogę ich dobudzić, jedyny problem ja juz nie chcę spać do południa , w weekend wstaję najpóźniej 8.30:lol2::lol2::lol2::lol2:

Reni aaaaa no mycie odpuszczę - ale popiorę i poprasuję - późńiej mycie to pikuś :)

Ilona mój o 5.30 wstawał do roku...później się przestawiało co pół godz a teraz do 9 a idzie spać ok 21

w dzień drzemka 1.5 godz :D - ale non stop na nogach

ile na 2 m okno kupić Lil co by porządnie wyglądało? z 3 paczki styknie?