efi26 19.08.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 :lol2::lol2::lol2: przynajmniej ma je w brzuchu a nie na kanapie, myślę , ze wyrośnie z tego mam nadzieje bo już skończył 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 19.08.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ilonka moje śpią do 11 w weekendy i wakacje:D:D:D:D zazdroszczę może Ilona tez będzie mieć takie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.08.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 zazdroszczę może Ilona tez będzie mieć takie:D tylko, ze teraz to ja wczesniej wstaję, a kiedy lubiłam spać do południa to one nie chciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 19.08.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Moj nie spał do 3 lat, wstawał co godzinę do roczku i o 5,30 był juz "naładowany" Myślałam że szału dostane! Teraz tak śpi że do szkoły codziennie jak miał wstać to go nosiłam na rękach i stawiałam przy sedesie a on jeszcze miał oczy zamkniete nieprzytomny w weekendy do 10 troli Teraz mam labę i czasem mu powtarzam: czemuś nie spał jak miałeś 2-3 lata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.08.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 mam nadzieje bo już skończył 8 lat a w szkole też tak robi? może jak dzieci będą się śmiać to przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 dobre z tymi dzieciakami Fra ja skrytykuję? przecież ja metali też do siebie nie dobieram a złoto ze srebrem wygląda rewelacyjnie, oczywiście połączone z głową ja mam złote klamki w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 19.08.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 a w szkole też tak robi? może jak dzieci będą się śmiać to przestanie On teraz cwany - chowa sie jak chce zjęść ale ja wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 19.08.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 tylko, ze teraz to ja wczesniej wstaję, a kiedy lubiłam spać do południa to one nie chciały no i masz babo placek .. nie dogodzisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.08.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ilonka ale co za problem mieć czysto kiedy , małe dziecko dużo śpi a taka świeżo upieczona mama prawie cały czas siedzi w domu, ja w takim okresie miałam czysciutko bo nie miał kto bałaganić, dzis jeszcze dzieci dochodzą u mnie tak samo - jak siedziałam w domu to co innego robić jak nie sprzątać? tym bardziej, że się siedzi, widzi i wkurza ( albo tylko mnie? ) :yes::yes: mój syna ogląda bajkę, nagle mu sie przypomni, ze siku chce, robi to w takim biegu, ze leje po podłodze i po nogach bo jeszcze w trakcie sikania ubiera majty, no masakra, albo uwielbia kozy wyciągać z nosa i wycierać w kanapę, dobrze, ze ze skóry, teraz go opieprzam za kazdym razem jak znajdę kozę, no ale jakiś czas też mi zajęło dojść do tego kto i jak to robi, pomijam zabawę zabawkami, ciągle jedzenie, picie i wycieranie stołu po jedzeniu, pomijam też to , ze mój syn za każdym razem jak wchodzi do kuchni musi każdą szafkę wymazać rękami, tyle razy go pytam po co to robi? duzo by jeszcze pisać ale po dzieciach to sprzątania masa, ale można też mieć wszystko gdzieś, oststnio moja teściowa mnie zapytała z niedowierzaniem dlaczego ja codziennie odkurzam, skoro ona raz w tyg. oooo Albi robi podobnie - do tego jak myję podłogę w ciągu dnia co zazwyczaj robię jak już spi to wtedy Młody: - akurat chce siusiu - jeśc, pić - coś spadnie daleko że nie sięgnie z kanapy... - chce mi dac buziaka i powiedzieć jak to mnie kocha podłoga nie ma szansy wyschnąć bez jego łażenia - do tego ofc chce pomagać ostatnio na topie są zabawki kopara, dźwig i inne wiec z piaskownicy wjeżdża mi do salonu - najlepiej na kanapę ( materiałową) później sypnie na ziemię...i woła, że ma w butach - a to, że na kanapie/podłodze to nieważne. W sumie przy dziecku sprawdza się skóra bo da radę domyć - no chyba, że akcja marker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.08.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 to go nosiłam na rękach i stawiałam przy sedesie a on jeszcze miał oczy zamkniete myślałam, ze tylko ja taka głupia:eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 19.08.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 dobre z tymi dzieciakami Fra ja skrytykuję? przecież ja metali też do siebie nie dobieram a złoto ze srebrem wygląda rewelacyjnie, oczywiście połączone z głową ja mam złote klamki w oknach noo tak myślałam.. bo wiem ,że wiele osob ma alergie na takie połączenie:rotfl: a Twoje złote klamki wczoraj właśnie wypatrzyłam:yes: i dozownik do mydła chyba też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.08.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 ooo właśnie przyszedł - usiadł przy oknie ( od str salonu) i "czepie" buty z piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.08.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 A ja czuję, że u nas będzie dobrze . Robert zapowiada się na małego śpioszka - teraz np. śpi już trzecią godzinę, a to druga jego drzemka dzisiaj (ogółem 15 godzin na dobę, choć zdarza się i 17, jak śpi mniej - bo dużo się dzieje - to jest marudny, zły, płaczliwy). Brat mnie pociesza, że zimą będzie spać dłużej w nocy i to chyba prawda, bo teraz się budzi jak tylko robi się jasno i zaczyna przecierać oczka ze zmęczenia jak słońce zachodzi/robi się szaro na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.08.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 aaa mówi, że on tu tylko siedzi bo wysypie na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.08.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 aaa mówi, że on tu tylko siedzi bo wysypie na zewnątrz :lol2::lol2: no to teraz sio mama do sprzątania, no mozesz jeszcze to olać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.08.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Magda nie nudzi ci się samej w domu cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.08.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 jak ja nie cierpię piaskownicy, mój syn jak z niej wraca, to piach nawet w dupsku ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.08.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Magda nie nudzi ci się samej w domu cały dzień? nudzi tzn co chwilę coś robię zaległego "domowego" zaraz jadę na obiad do mamy - później na plac zabaw, rano kawka z koleżanką szybka - nadrabiam haha:) środa/czwartek mam wyjazd zaplanowy z Albim jakieś atrakcje dla niego ofc kusi mnie póki siedzę zamówienie kostki przed dom bo wjazd odpada w tym roku - ale za tą cenę to ja sobie obiektyw do aparatu kupię... wiem co byście wybrały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.08.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 czyli rzym niet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.08.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 a wjazd a ja czytam wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts