Venus_m 21.08.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 no to jedziesz ja może dziś kupię właśnie szyneczkę i upiekę....albo nie lepiej w łykiend, wtedy gorący obiad który robi się sam i później na kanapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.08.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 czyli dziś o boczusiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 ale nie o tych wylewających się ze spodni ja to mam w huk roboty, będę tu siedzieć do 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 paczaj co za przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.08.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Tosia rób boczek w garze Ilonka no właśnie coś dla Twojego męża, w czym robisz mu boczek? No właśnie nie robię . Sama nie jem, to nie umiem. Może ktoś ma fajny przepis? Ja ostatnio jestem fanką rękawków - kupuję folię do zapiekania, mięso (szynka, schab, kurczak, wszystko w sumie mogłoby pasować), przyprawiam (czasami dodaję ząbki czosnku i oliwę jak mięso z tych suchych), zostawiam na noc, na drugi dzień wkładam do rękawka, zawiązuję z dwóch stron i do piekarnika . Po godzinie/dwóch obiad gotowy bez mojego większego udziału (tylko sałatkę robię na szybko). Fajnie też nadziać czymś to mięso, np. schaba śliwką, można fetą, pomidorami suszonymi, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ananek wiem Ilonka lepsze mięcho z gara niż z rękawa słowo Muszę spytać mamy jak doprawia mięcho, wiem że nacina takie mini kieszonki i wsadza w to czosnek (płaskie kawałki) i chyba daje zioła prowansalskie. Dla mnie rewelacja, nie brudzi się nic i samo robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.08.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Cha! Ja tam lubię z rękawka, zawsze wolałam z piekarnika niż z patelni (np. kurczaka). Takie nacinanie widziałam na Kuchnia.tv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.08.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) i robi się samo Na tym mi ostatnio zależy , bo ja gotuję dwa obiady (dla nas i zupkę przecierową dla dziecka) + deserek dla małego. Młody się dzisiaj zsikał po pachy (tzn. po pachy był mokry) nawet nie wiedziałam, że tak można . Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ilonka można, moja mama jak urodziła brata (czyli pierwsze dziecko) to po wyjściu ze szpitala została sama w domu i Krzysiek puścił bąka po same plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 21.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ilonka można, moja mama jak urodziła brata (czyli pierwsze dziecko) to po wyjściu ze szpitala została sama w domu i Krzysiek puścił bąka po same plecy Moja córcia jak była mała.. to po takim ,, bąku" często włosy musiałam jej myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.08.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Młody się dzisiaj zsikał po pachy (tzn. po pachy był mokry) nawet nie wiedziałam, że tak można . Ilonka mój syn jak zrobił zrobił kupe to az szyję musiałam mu myć, tez sie zastanawiałam jak to możliwe - taki starzał można? można Więc dzis o kupie hehe Tosia przypomnij jeszcze raz ten gar z allegro bo ja też z tych co boczek uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.08.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Efi gar się nazywa frico mi mama kupiła na bazarku, Venus kupowała w necie to niech poleci. Ale wydaje mi się że wszystkie te aluminiowe są fajne. Już kilka firm je robi, tylko żeby pokrywka była do piekarnika. Dzięki Tosia juz szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.08.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Hejo Dzięki Ven za info o drzwiach:hug: ,zanotowałam:yes: Padam:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.08.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ojej już mam jęzor na biurku na samą myśl i boczku albo karkówce z takiego gara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.08.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) O, Tosiu, ja mam podobny garnek . Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.08.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 O, Tosiu, ja mam podobny garnek . To prezent, niestety nie na indukcję, ale zabrałam go do nowego mieszkania, bo to Fisler i szkoda mi było straszliwie, bo pewnie niemało kosztował . Mówisz, że do piekarnika się nada? A jak sprawdzić czy pokrywka też? Jest szklana, wygląda podobnie. Nie no, mój syn tylko raz (no może dwa razy) zrobił taką kupę, że nie było rady, trzeba go było prosto pod kran wsadzać . Miałam wrażenie, że nawet uszy ma brudne . hehe dzieci są cudowne! Mój to takie numery odwalał ze szok! Za każdym razem zastanawiałam się czyje to dziecko? może podmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.08.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 efi, dzisiaj rzeczywiście wariuje, zaczął po swojemu wyrzekać i przecierać oczka, więc zaniosłam go do łóżeczka, a w niego nagle diabeł wstąpił . Nie wiedziałam, czy jest zmęczony czy nie, bo nie chciał smoka i zaczął po całym łóżeczku skakać, kołderkę skopywać, dupkę podnosić, skakał tak przez 10 minut, po czym padł . Sprawdzam jego czoło, cały spocony, dosłownie ciekło z niego, wyglądał gorzej niż ja po "Killerze" z Chodakowską . Czasami rano przychodzę do pokoju, a on ma głowę tam gdzie nogi zazwyczaj, tak wędruje w nocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.08.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ilona mój tak ma do dziś a skończył juz 8 lat Ostatnio wchodzę rano do jego pokoju i co widzę? mój mały śpi na podłodze przy łóżku , poduszka pod głową, nakryty kołdrą i oczywiście misio pod pachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 włosy, uszy? chyba zejdę ze śmiechu Gar jest super, kupowałam na allegro 6,3 l z przykrywką, działa też na indukcji (boczek piekłam w piekarniku) i można myć w zmywarce, a mięso w środku mięciutkie, moja mama się zachwycała i wszyscy goście do lazanii dostali kawałek zimnego boczku i każdy mlaskał z zachwytu oprócz mnie bo ja zimnego boczku nie jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 21.08.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziewczyny podajcie linka do tego super gara, choć ja to powinnam raczej płytkę Chodakowskiej kupić niż gar. A boczek na ciepło uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts