Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za linka muszę zakupić taki gar. Ja mam super " gęsiarkę" wieloletnią już ale niestety ona się nie nadaje na indukcję i muszę zakupić coś innego. I tmy sposobem się głodna zrobiłam, jeszcze jakby tego było mało to weszłam na kwestię smaku, a rozum mi zawsze mówi żeby tam przed 15 -tę na głodzie nie wchodzić. :p

Venuska chyba jeszcze nie pisałam, konsola + cegła + lustro prezentuje się ŚLICZNIEEEEE :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Magda podobno przy starostwie jest dentystka z super podejściem do dzieci :yes:

Miałam Ci jeszcze powiedzieć, że może i masz dalej do pracy, ale Twoje okolice 100 razy ładniejsze :) od miejscowości teściowej :sick:

A KwS. nas nieco rozczarowały ;)

Hej, a widziałyście dom Don Vasyla? To się nazywa dopiero design! :D

http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,14469178,To_sie_nazywa_przepych__Tak_mieszka_Don_Vasyl.html

Obejrzałam, to jest dopiero "misz-masz"!

Przy zdjęciu ogrodu aż głośno zarżałam :) na tle "ala wypasionego "domu wygląda jak pastwisko :)

po zrobieniu blatu do konsoli czas na coś bardziej ambitnego ;) zanim zabiorę się za tapicerowanie drzwi przesuwnych w sypialni pomyślałam, że spróbuję samodzielnie zrobić ławkę do wiatrołapu.

Obecną uwielbiam, ale przy wnoszeniu tv badziewny materiał się przedarł na jakiś 1 cm, nie widać ale...:rolleyes:

Myślę o welurze pokrytym teflonem, ławka prosta bez pikowań (czy z? jak myślicie? ) i koniecznie niklowanymi gwoździami tapicerskimi, te są moją wielką miłością i muszę je mieć :yes: Wstępnie kolor tkaniny to navy, tak jak kiedyś fotele w salonie :yes: ewentualnie może być zgaszona malina. Ktoś ma doświadczenie? chodzi mi zabudowanie stelaża :rolleyes:

Cześć Madziu :hug: aż się stęskniłam :lol2:

Właśnie obejrzałam wszystkie klamki i zamki, przepiękne :rolleyes: jestem zachwycona, na samą myśl serce mocniej mi bije, a gałka cudna :rolleyes: no ale nie będę chwalić słońca przed zachodem. Nie mogę uwierzyć, że już niedługo będziemy mieć drzwi :wave:

Jak wybierałam klamki to mężowi te co mamy nie bardzo się podobały, ale że kazałam mu nie wymyślać zgodził się a teraz sam się zachwyca, że porządne, nie za cienkie, lekko stylizowane :cool:

Za konsolkę dziękuję :wiggle: mnie też to wszystko wydawało się czarną magią, ale jeden krok za nami i chce się sięgnąć po coś ciut ambitniejszego ;)

Venuska ,byłam na pierwszej stronie ,widać tam ,że konsolka jest idealnie pod wymiar ściany :rolleyes:.I tak się teraz zastanawiam ......jak chcecie rozwiązać kwestię listew przypodłogowych ???No bo jak przykleicie listwę na ścianę ,z lewej strony konsolki ,to ona o grubość tej listwy będzie odstawać ???;)