efi26 21.08.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 http://allegro.pl/brytfanna-gesiarka-32-6-cm-frico-5-8-l-fr1243-i3455947925.html Tosia taki? a Chodakowską też mam - nawet ćwiczyłam i... wytrwałam pierwsze 12 min Jestem załamana swoja kondycją a zakwasy miałam potem przez 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Tosiu, był kupiony kilka lat temu, więc dokładnej nazwy nie znam/nie pamiętam - ja jeszcze wtedy nie wiedziałam, że będę się przeprowadzać i zakładać kuchenkę na indukcję. Kupiony nie w Polsce, więc pewnie tańszy . Muszę koniecznie sprawdzić czy nada się do piekarnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.08.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Hello wróciliśmy z lakowania zębów i z zakupów dla młodego ofc dentystka mu nie podpasowała i wył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.08.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzięki Tosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 21.08.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzięki za linka muszę zakupić taki gar. Ja mam super " gęsiarkę" wieloletnią już ale niestety ona się nie nadaje na indukcję i muszę zakupić coś innego. I tmy sposobem się głodna zrobiłam, jeszcze jakby tego było mało to weszłam na kwestię smaku, a rozum mi zawsze mówi żeby tam przed 15 -tę na głodzie nie wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.08.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Dziewczyny kiedyś pisałyśmy tu i chyba Aneta S także o metodzie "na Zosię" macie może do przeklejenia? :lol2: nie dla mnie - urywam spekulacje nieaktualne Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Magda co żeś nabroiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.08.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Venus, konsola cudności, STRASZNIE mi się podoba! Czekam na Twoje drzwi - nogami przebieram!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 21.08.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Venuska chyba jeszcze nie pisałam, konsola + cegła + lustro prezentuje się ŚLICZNIEEEEE :rolleyes: Magda podobno przy starostwie jest dentystka z super podejściem do dzieci Miałam Ci jeszcze powiedzieć, że może i masz dalej do pracy, ale Twoje okolice 100 razy ładniejsze od miejscowości teściowej A KwS. nas nieco rozczarowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.08.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 cześć baby, witam się i żegnam. śpię dziś caly dzień - głowa boli jakbym w coś przyrżnęła, po 3 kawie jestem i nic. poddaje się więc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 no cóż taka już ich badziewiarska kultura w urządzaniu domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 21.08.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Hej, a widziałyście dom Don Vasyla? To się nazywa dopiero design! http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,14469178,To_sie_nazywa_przepych__Tak_mieszka_Don_Vasyl.html Obejrzałam, to jest dopiero "misz-masz"! Przy zdjęciu ogrodu aż głośno zarżałam na tle "ala wypasionego "domu wygląda jak pastwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 a tam ogród, lepsze trony w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.08.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ida dzięki - mi się okolice bardzo podobają - u mnie jest ładny rynek i zamek i jest co robić tylko te km do G. co miałaś na myśli "A KwS. nas nieco rozczarowały ;)" ??? wesele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 no ok, jestem dobrą kocią mamą wybrałam karmę dla Fionki, przysmak dla obojga, zabawkę z najbardziej polecanych (70 zł !! po przecenie), zamówiłam też żwirek, jakaś myszę do ganiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 po zrobieniu blatu do konsoli czas na coś bardziej ambitnego zanim zabiorę się za tapicerowanie drzwi przesuwnych w sypialni pomyślałam, że spróbuję samodzielnie zrobić ławkę do wiatrołapu. Obecną uwielbiam, ale przy wnoszeniu tv badziewny materiał się przedarł na jakiś 1 cm, nie widać ale... Myślę o welurze pokrytym teflonem, ławka prosta bez pikowań (czy z? jak myślicie? ) i koniecznie niklowanymi gwoździami tapicerskimi, te są moją wielką miłością i muszę je mieć Wstępnie kolor tkaniny to navy, tak jak kiedyś fotele w salonie ewentualnie może być zgaszona malina. Ktoś ma doświadczenie? chodzi mi zabudowanie stelaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam gaduły nad gadułami! Justyna konsola idealnie dopasowana w tamto miejsce:yes: Brawo za blat - dla mnie nie lada wyczyn :yes: No i sztuczny storczyk zniknął (ja jeszcze mam swojego :P) Czekam na Twoje drzwi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Cześć Madziu aż się stęskniłam Właśnie obejrzałam wszystkie klamki i zamki, przepiękne jestem zachwycona, na samą myśl serce mocniej mi bije, a gałka cudna no ale nie będę chwalić słońca przed zachodem. Nie mogę uwierzyć, że już niedługo będziemy mieć drzwi Jak wybierałam klamki to mężowi te co mamy nie bardzo się podobały, ale że kazałam mu nie wymyślać zgodził się a teraz sam się zachwyca, że porządne, nie za cienkie, lekko stylizowane Za konsolkę dziękuję mnie też to wszystko wydawało się czarną magią, ale jeden krok za nami i chce się sięgnąć po coś ciut ambitniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.08.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Jak mi miło :p:D:D Od powrotu z nad morza mieliśmy gości:yes: Nie było czasu na kompa, bo było co robić, szczególnie że mieliśmy trójkę małych, mega ruchliwych, upartych ale słodkich dzieciaków:lol2: Ale wracam bo potrzebuję forumowego klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.08.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Venuska ,byłam na pierwszej stronie ,widać tam ,że konsolka jest idealnie pod wymiar ściany .I tak się teraz zastanawiam ......jak chcecie rozwiązać kwestię listew przypodłogowych ???No bo jak przykleicie listwę na ścianę ,z lewej strony konsolki ,to ona o grubość tej listwy będzie odstawać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts