reni1980 22.08.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 a ja myślałam , że w zachwyt wpadniesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Stoliki pomocniki mam dwa typy, jednak każdy w takiej cenie że na razie ok jest z IKEA za 19 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 znalazłam nóżki w mniej bajecznej cenie ale najbardziej się zdenerwowałam że wysyłka tylko do Stanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.08.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Kaaaawy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.08.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Justyś, a jakich nóżek szukasz? Pewnie nie takich jak moje, mimo iż są najśliczniejsze na świecie Przeróbka podóżka lub stolika, to dobry pomysł. Moje szafki nocne mają podstawę z kwietników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 znalazłam ! wysyłają na cały świat i 2 dolary tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Aniu ja chcę nóżki toczone z kółkiem na końcu takie typowo hamerykańskie Andżela z czego zrobić siedzisko pod dupinkę żeby wkręt się schował od nóżki? jakiś blat z IKEA? Ilonka a co znowu? Ja od poniedziałku próbuję złapać siuśki Księcia i cholera nie chce mi dać I dzień złapałam kroplę czyli do badań się nie nadaje bo się wypiął w złą stronę i nie miałam jak łyżki włożyć, wczoraj poszedł z cicha pęk jak wbiegłam do pralni to już było po, dziś o 5-tej rano nie chciał to zablokowałam wejście żeby o 6stej przy mnie zrobił i co ? Fiona łbem mu przesunęła karton i drewno wpadłam po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.08.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Zachciało mi się dzieciaka . :lol2::lol2: Ilonka jeszcze trochę dasz radę potem będzie inaczej , książki dla mojej córki do 5 klasy 400 zł:o:o:o a gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 eh gdzie są te czasy, że mój brat miał po kimś książki, ja po nim i po mnie jeszcze 3 kiuzynki? w gimnazjum zaczął się hardkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.08.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 To zależy od tego jak chcesz zrobić siedzisko.Możesz wziąć kawałek deski, blatu i na to położyć gąbkę i otapicerować.Możesz zrobić ramę z kantówki i na ro rozciągnąć pasy, dać sprężyny i gąbkę.Możesz wziąć deskę i dorobić jej od spodu obrzeże z kantówki. Będę jutro u rodziców, gdzie czeka na mnie mój podnóżek. Jeśli chcesz, to obejrzę go dokładnie od dołu i zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 oczywiście, że chcę. Potrzebuję blat w który schowa się wkręt od nóżki i ramkę do wbijania gwoździ tapicerskich Gąbkę kleję, nakładam otulinę i naciągam materiał, zapinam takerem, wykańczam i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.08.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Oki. Jak dotrę do rodziców, to Ci wszystko wyniucham A pokażesz te nóżki? Może mają coś i dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 http://i.ebayimg.com/t/Solid-Wood-Furniture-Legs-Brass-Castors-for-Sofa-Chairs-Stools-X-4-/00/s/MTYwMFgxMTc5/z/J-cAAMXQwwlSDPG1/$%28KGrHqR,!rYFIKkNBNSFBSDPG1I2kw~~60_57.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.08.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Mam kawę, będzie dobrze . Dzisiaj sądny dzień . Młody jak tylko oczy otworzył, tak ryja rozdarł (sorry, ale nie potrafię teraz inaczej), zjadł trochę śniadania i w krzyk. Ojca obudził, całe osiedle na nogi postawił, ja widziałam, że jest zmęczony, ale za żadne diabły nie chciał zasnąć . Smoczek wypluwał, na moich rękach się wyrywał, w łóżeczku tak się darł, że aż krztusił - przypomniały mi się pierwsze dwa miesiące (człowiek ma jednak krótką pamięć, bo dawno je wymazałam), które wyglądały IDENTYCZNIE - dzień w dzień ryk od rana do wieczora. Teraz całe szczęście trwało to "tylko" sześć godzin (swoją drogą skąd on ma siłę tak długo krzyczeć na najwyższych rejestrach)? A ja niewyspana, bez śniadania i kawy na rękach w tą i z powrotem z wyrywającym się dzieciem zasuwałam . Po prostu z sił opadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ostatnio tak się związałam z własnym domem, że raczej nie myślę o sprzedaży. Wolę się skupić na dalszym umacnianiu więzi poprzez DO IT YOURSELF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ilonka wiem i co najgorsze dziecko powinno paść ze zmęczenia a ono drze tą japę nie wiem jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.08.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Venus, a oświeć mnie, bo nie nadążam za tematami wnętrzarskimi - gdzie te nóżki?I kiedy będą drzwi? Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ilonko drzwi teoretycznie montują się 31 sierpnia o które nóżki pytasz? te z kółkami dopiero znalazłam, muszę męża przekonać że te i żadne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.08.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ilonko to faktycznie ci współczuję, moje tak japy nie darły:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.08.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Teraz co kilka lat zmieniają podstawę programową, a wydawnictwa dodają np. trzy inne czytanki, pozostałe natomiast umieszczają na innych stronach (taka reorganizacja rozdziałów), żeby ludzie nowe książki kupili, bo inaczej nauczyciel musiałby zapisywać na tablicy te strony (otwórzcie na stronie 53 albo 98, a jeśli macie wydanie tego i tego roku, to na 120) . Ale do jakiego mebla te nóżki, bo nie doczytałam? Aż mi w uszach szumi przez tę ciszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts