Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Justyś, a jakich nóżek szukasz?

Pewnie nie takich jak moje, mimo iż są najśliczniejsze na świecie :lol2:

Przeróbka podóżka lub stolika, to dobry pomysł.

Moje szafki nocne mają podstawę z kwietników :rolleyes:

Aniu ja chcę nóżki toczone z kółkiem na końcu :rolleyes: takie typowo hamerykańskie :yes:

Andżela z czego zrobić siedzisko pod dupinkę żeby wkręt się schował od nóżki? jakiś blat z IKEA? :rolleyes:

Ilonka :lol2: a co znowu?

Ja od poniedziałku próbuję złapać siuśki Księcia i cholera nie chce mi dać :lol2: I dzień złapałam kroplę czyli do badań się nie nadaje bo się wypiął w złą stronę i nie miałam jak łyżki włożyć, wczoraj poszedł z cicha pęk jak wbiegłam do pralni to już było po, dziś o 5-tej rano nie chciał to zablokowałam wejście żeby o 6stej przy mnie zrobił i co ? :mad: Fiona łbem mu przesunęła karton i drewno :lol2: wpadłam po ptokach

To zależy od tego jak chcesz zrobić siedzisko.

Możesz wziąć kawałek deski, blatu i na to położyć gąbkę i otapicerować.

Możesz zrobić ramę z kantówki i na ro rozciągnąć pasy, dać sprężyny i gąbkę.

Możesz wziąć deskę i dorobić jej od spodu obrzeże z kantówki.

Będę jutro u rodziców, gdzie czeka na mnie mój podnóżek. Jeśli chcesz, to obejrzę go dokładnie od dołu i zdam relację.

Mam kawę, będzie dobrze :D.

Dzisiaj sądny dzień :rolleyes:. Młody jak tylko oczy otworzył, tak ryja rozdarł (sorry, ale nie potrafię teraz inaczej), zjadł trochę śniadania i w krzyk. Ojca obudził, całe osiedle na nogi postawił, ja widziałam, że jest zmęczony, ale za żadne diabły nie chciał zasnąć :bash:. Smoczek wypluwał, na moich rękach się wyrywał, w łóżeczku tak się darł, że aż krztusił - przypomniały mi się pierwsze dwa miesiące (człowiek ma jednak krótką pamięć, bo dawno je wymazałam), które wyglądały IDENTYCZNIE - dzień w dzień ryk od rana do wieczora.

Teraz całe szczęście trwało to "tylko" sześć godzin (swoją drogą skąd on ma siłę tak długo krzyczeć na najwyższych rejestrach)? A ja niewyspana, bez śniadania i kawy na rękach w tą i z powrotem z wyrywającym się dzieciem zasuwałam :(. Po prostu z sił opadam... :bash:

Teraz co kilka lat zmieniają podstawę programową, a wydawnictwa dodają np. trzy inne czytanki, pozostałe natomiast umieszczają na innych stronach (taka reorganizacja rozdziałów), żeby ludzie nowe książki kupili, bo inaczej nauczyciel musiałby zapisywać na tablicy te strony :bash: (otwórzcie na stronie 53 albo 98, a jeśli macie wydanie tego i tego roku, to na 120) :bash:.

Ale do jakiego mebla te nóżki, bo nie doczytałam?

Aż mi w uszach szumi przez tę ciszę.