Ilona Agata 22.08.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ilonko to faktycznie ci współczuję, moje tak japy nie darły:eek: Reni, jak przeoczę jego zmęczenie to czasami tak jest, ale maks godzinę krzyczy, nigdy tak długo jak dzisiaj . On ma problemy z zasypianiem, zawsze dużo roboty przy tym, a jak nie uśnie w ciągu 20-40 minut od pierwszych oznak senności, to wtedy pozamiatane , mamy histerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.08.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 wiesz co Ilonka mi się bardzo podoba twoje normalne podejście do tego, potrafisz napisać , ze ryja drze, bo taka prawda, a inne matki by tak nigdy nie napisały, tylko słodkie sprawy a jednak mimo tego , ze dzieci sie kocha nad życie to przecież potrafia tak wyprowadzic z równowagi , ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Darcie ryja to norma tak jak porządna kupa chociaż ja podtrzymuję zdanie że kupy moich dzieci anioły do nieba będą zabierać a ja po otwarciu pieluchy będę czuć tylko kwiaty Ilonko ławkę na wiatrołap chcę samodzielnie od podstaw zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.08.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Venus, mi tam wszyscy mówili nawet, że kupka własnego dziecka nie śmierdzi - okazało się, ile w tym prawdy . Boże, ile ja mitów na temat macierzyństwa (czy porodu) słyszałam . Ciekawe po co babki same to sobie robią (tzn. okłamują się)? Czy rzeczywiście potem już się nie pamięta tego, co przykre? A masz jakieś inspiracje ławki? Twoja stara mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Tosiu nie obrażam się, bo mnie się podobają i są idealne nie będę teraz po tokarzach latać Potrzebujesz gąbkę, otulinę, zszywacz tapicerski, klej, tkaninę właściwą i w sumie to tyle gąbkę przyklejasz deski/blatu/stelaża, na to otulina (tego się chyba nie klei tylko nakłada równo), na to materiał i od spodu zszywaczem + ewentualne wykończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.08.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Tosiu, boleć nie boli, to był zwykły płacz przemęczeniowy, jak moje dziecko nie zaśnie w odpowiednim czasie, to potem krzyczy aż padnie, pech chciał, że dzisiaj miał wyjątkowo dużo siły na krzyk wielogodzinny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ilonko mnie też ale nie wiem ile pociągnie, zrobiliśmy zadrę w grudniu wnosząc tv w pracy chyba nie mam nic, poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.08.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 A nie można tego zacerować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ilonko tego prawie nie widać widzę tylko ja bo wiem gdzie, materiał jest strasznie cienki i ogólnie ławka nie warta swojej ceny no ale ładna przynajmniej. Poza tym chcę przetestować materiał pod kątem nowych foteli w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Admete nawet taką ma ale czerwoną ja chcę podobną ale o innych proporcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.08.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ilonka, bardzo Ci współczuję. Mojej siostry córeczka budzi się tylko co 3 godziny na karmienie. Moja siostra, póki co, ma dużo czasu dla siebie. A jak oczko Roberta? Macie już coś postanowione w sprawie zabiegu? Ja też w sumie nie mogę narzekać, chociaż nie powiem, początki były koszmarne . Teraz jest tylko problem z zasypianiem i to tylko w ciągu dnia, bo wieczorem po kaszce i kąpieli młody zasypia jak tylko przyłoży głowę do poduszki. Przeszukaliśmy cały internet i okazało się, że w Poznaniu zabieg wykonuje tylko jedna pani doktor, która wakacjuje do połowy września . Jest jeszcze klinika św. Jerzego, ale tam zabieg pod narkozą i koszt 1100 zł , więc czekamy i po staremu masujemy, może błonka sama pęknie (w jednym oku udało się przebić) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.08.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Hello Venusko konsolka cudowna aż mi się zachciało tylko nie mam gdzie postawić . Co do dziecka to pocieszę moja córcia od urodzenia spała pól godzinki i non stop ryk,na spacer z nią wyjść nie szło bo w wózku też ryk i też spanie pół godzinne .Co mnie dziwi że w domu wszystko zrobiłam paranie ,sprzątanie gotowanie i mycie okien teraz zastanawiam się jak i kiedy ?? A co do zapachu kupek też myślałam że rady nie dam bo ja na najlżejszy smrodek wymiotami reaguję i mąż żartował całą ciąże że mi maskę gazową z pracy przyniesie .Ale o dziwo kupka własnego dziecka mi nie przeszkadzała ;D:D.Za to teraz nie znoszę zapachu chusteczek nawilżanych pampers bo mi się z tymi kupkami kojarzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.08.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ananek to gratulacje na nowe auto pamiętaj że trzeba się obstawić żeby dobrze jeździło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dziękuję za konsolkę mnie też chusteczki pampers z tym się kojarzą, więc jeżeli nawilżone to tylko te kosmetyczne w małych paczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.08.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Justyna pokaz jak ma docelowo wyglądać ta Twoja nowa ławeczka.... mam pewien pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Zizi ja wygląd mam w głowie nie mam gotowej inspiracji a Ty o czym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.08.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Zizi ja wygląd mam w głowie nie mam gotowej inspiracji a Ty o czym myślisz? o takim czymś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Zizi no właśnie ja taką chcę!! Tylko do tego jeszcze guziki niklowane tapicerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 no i nasza w granatowym welurze, przepraszam navy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 22.08.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Zizi no właśnie ja taką chcę!! Tylko do tego jeszcze guziki niklowane tapicerskie widzisz jak czytam w Twoich myślach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts