Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magda, chyba tak :yes:.

Cały dzień był bardzo marudny, więc musiałam dać z siebie 100% procent, żeby jakoś go zająć, bo inaczej bardzo płakał. Wyszaleliśmy się za wszystkie czasy, a teraz padam z nóg :yes:.

ALE jak się obudził na obiadek, to położyłam go na brzuszku i utrzymał się na jednej ręce, a drugą sięgnął po moją opaskę, a potem zaczął pełzać (bardziej czołgać się do przodu), wszystko to po raz pierwszy :yes:.

Coś jest z tymi skokami rozwojowymi, zawsze po ciężkich dniach mamy jakieś postępy :yes:.

Jaka konkretnie metoda Zawadzkiej?

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o rany Ilonka gratulacje :cool: :hug: super postęp

Magda rilli klamki? :lol2: efekt jaki ja chcę osiągnąć we wnętrzach to właśnie sporo metalu, jednak rezygnuję ze stolików z blatem chromowanym i tym podobnych stołków. Poczekam i tak na drzwi, latarenki nie uciekną ;)

:wiggle: wytapicerowałam dziś od zera posłanie dla Fionusi pasujące nam do sypialni :wiggle: dumna jestem jak paw, jutro zrobię fotki ;)

Ilona - zaczęlam od usypiania - czyli leży sam mama podchodzi głaszcze - wychodzi

jak się nei krztusi itp to aż zaśnie.. super nianię pewnie oglądałaś - niektóre metody odpychają ale u nas tylko te działały.

Co do skoków - u nas dosłownie jak był tydz ze skokiem to mały zamniał się w rozdartego potworka

Venus - no a klamek nie będzie w przedpokoju? do tego już wiszą kiknkiety błyszczące - będzie coś nie błyszczącego ? ;)

haha :lol2:

Ilonko mamy stary aparat i o tej porze wychodzi masakra, ale moim zdaniem jak na pierwszy raz wygląda bardzo dobrze. O tapicerowaniu mogę powiedzieć, że jest i łatwe i trudne, ogólnie łatwe, ale zawijanie rogów + ciągłe naciąganie tkaniny jest męczące ;)

MagdaBartek będą, ale wymieniasz tak nie znaczące elementy że powinnam to uznać za czepliwość ;) mądrzyć się nie zamierzam, pooglądaj jakieś 3000 tys zdjęć i wtedy mi powiesz czy klamki i kinkiety to za dużo błyszczącego w tym stylu :hug:
Venus ale mi o styl nie chodzi - bo ten akurat rozumiem - tylko pytałaś o lampiony parę postów dalej - więc dodałam, że i tak dużo się tam dzieje bo są nogi chrom, lustro w lustrzanej. kinkiet nikiel, podłoga na połysk? dojdą drzwi z klamkami chrom - więc te lampiony to byłoby "na bogato" + wystawka na blacie

Magda a mnie właśnie o styl chodzi :yes: to się dogadałyśmy nie ma co. Tak, ten styl można nazwać na bogato, ale dlatego tak dobrze czuję się w Mint Grey ;)

Podłoga jest w macie.

a mi MG z Nju Jorkiem się kojarzy albo raczej nie wiem czemu z Seatle hahaha :)

zrobiłam tatar z łososia, który zjadłam - i chyba popcham magnum...i pójdę spać

coś mi hormony szaleją

wiem, wiem a na bogato to wg mnie nie NY ale tak jak w tym wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?30965-szczyty-kiczu-i-kuriozum/page212.

NY to jednak klasa... tzn nie powiem fotki na MG pokazujące wnętrza to mistrzostwo

na figurach zaczęłam się tak śmiać że Albi wstał hahahha

chciałam Ci tylko pokazać co ja rozumiem przez słowa "wnętrza na bogato" - cały ten wątek jest "na bogato"

dlatego moja teściowa mówi, że jakoś "biednie u nas" ;)