Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Magda, chyba tak :yes:.

Cały dzień był bardzo marudny, więc musiałam dać z siebie 100% procent, żeby jakoś go zająć, bo inaczej bardzo płakał. Wyszaleliśmy się za wszystkie czasy, a teraz padam z nóg :yes:.

ALE jak się obudził na obiadek, to położyłam go na brzuszku i utrzymał się na jednej ręce, a drugą sięgnął po moją opaskę, a potem zaczął pełzać (bardziej czołgać się do przodu), wszystko to po raz pierwszy :yes:.

Coś jest z tymi skokami rozwojowymi, zawsze po ciężkich dniach mamy jakieś postępy :yes:.

Jaka konkretnie metoda Zawadzkiej?

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o rany Ilonka gratulacje :cool: :hug: super postęp

Magda rilli klamki? :lol2: efekt jaki ja chcę osiągnąć we wnętrzach to właśnie sporo metalu, jednak rezygnuję ze stolików z blatem chromowanym i tym podobnych stołków. Poczekam i tak na drzwi, latarenki nie uciekną ;)

:wiggle: wytapicerowałam dziś od zera posłanie dla Fionusi pasujące nam do sypialni :wiggle: dumna jestem jak paw, jutro zrobię fotki ;)

Ilona - zaczęlam od usypiania - czyli leży sam mama podchodzi głaszcze - wychodzi

jak się nei krztusi itp to aż zaśnie.. super nianię pewnie oglądałaś - niektóre metody odpychają ale u nas tylko te działały.

Co do skoków - u nas dosłownie jak był tydz ze skokiem to mały zamniał się w rozdartego potworka

Venus - no a klamek nie będzie w przedpokoju? do tego już wiszą kiknkiety błyszczące - będzie coś nie błyszczącego ? ;)

Venus ale mi o styl nie chodzi - bo ten akurat rozumiem - tylko pytałaś o lampiony parę postów dalej - więc dodałam, że i tak dużo się tam dzieje bo są nogi chrom, lustro w lustrzanej. kinkiet nikiel, podłoga na połysk? dojdą drzwi z klamkami chrom - więc te lampiony to byłoby "na bogato" + wystawka na blacie