Ilona Agata 22.08.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Magda, chyba tak . Cały dzień był bardzo marudny, więc musiałam dać z siebie 100% procent, żeby jakoś go zająć, bo inaczej bardzo płakał. Wyszaleliśmy się za wszystkie czasy, a teraz padam z nóg . ALE jak się obudził na obiadek, to położyłam go na brzuszku i utrzymał się na jednej ręce, a drugą sięgnął po moją opaskę, a potem zaczął pełzać (bardziej czołgać się do przodu), wszystko to po raz pierwszy . Coś jest z tymi skokami rozwojowymi, zawsze po ciężkich dniach mamy jakieś postępy . Jaka konkretnie metoda Zawadzkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 o rany Ilonka gratulacje super postęp Magda rilli klamki? efekt jaki ja chcę osiągnąć we wnętrzach to właśnie sporo metalu, jednak rezygnuję ze stolików z blatem chromowanym i tym podobnych stołków. Poczekam i tak na drzwi, latarenki nie uciekną wytapicerowałam dziś od zera posłanie dla Fionusi pasujące nam do sypialni dumna jestem jak paw, jutro zrobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Venus, dlaczego jutro :mad:. Nie uwierzycie - przede mną stoi moja upragniona kawa z rana. Wypita do połowy , tyle się działo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.08.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ilona - zaczęlam od usypiania - czyli leży sam mama podchodzi głaszcze - wychodzi jak się nei krztusi itp to aż zaśnie.. super nianię pewnie oglądałaś - niektóre metody odpychają ale u nas tylko te działały. Co do skoków - u nas dosłownie jak był tydz ze skokiem to mały zamniał się w rozdartego potworka Venus - no a klamek nie będzie w przedpokoju? do tego już wiszą kiknkiety błyszczące - będzie coś nie błyszczącego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 haha Ilonko mamy stary aparat i o tej porze wychodzi masakra, ale moim zdaniem jak na pierwszy raz wygląda bardzo dobrze. O tapicerowaniu mogę powiedzieć, że jest i łatwe i trudne, ogólnie łatwe, ale zawijanie rogów + ciągłe naciąganie tkaniny jest męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.08.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 w tkmaxx ostatnio widziałam fajne "loże" dla kotów - ale cena nieciekawa byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 MagdaBartek będą, ale wymieniasz tak nie znaczące elementy że powinnam to uznać za czepliwość mądrzyć się nie zamierzam, pooglądaj jakieś 3000 tys zdjęć i wtedy mi powiesz czy klamki i kinkiety to za dużo błyszczącego w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Magda ja mam swoją lożę dla kota wymarzoną z firmy Hepper, ale nie wysyłają do Polski Sama zrobiłam więc posłanie pasujące do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Venus inaczej - dla Ciebie jest ważne jaki nick to wymienia a nie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Magda przykro mi, że tak myślisz swoje zdanie nadal podtrzymuje, styl do którego ja dążę ma w sobie bardzo dużo niklu, ja z części i tak rezygnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.08.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Venus ale mi o styl nie chodzi - bo ten akurat rozumiem - tylko pytałaś o lampiony parę postów dalej - więc dodałam, że i tak dużo się tam dzieje bo są nogi chrom, lustro w lustrzanej. kinkiet nikiel, podłoga na połysk? dojdą drzwi z klamkami chrom - więc te lampiony to byłoby "na bogato" + wystawka na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Magda a mnie właśnie o styl chodzi to się dogadałyśmy nie ma co. Tak, ten styl można nazwać na bogato, ale dlatego tak dobrze czuję się w Mint Grey Podłoga jest w macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.08.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 a mi MG z Nju Jorkiem się kojarzy albo raczej nie wiem czemu z Seatle hahaha zrobiłam tatar z łososia, który zjadłam - i chyba popcham magnum...i pójdę spać coś mi hormony szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 MG to przecież NYSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.08.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 wiem, wiem a na bogato to wg mnie nie NY ale tak jak w tym wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?30965-szczyty-kiczu-i-kuriozum/page212. NY to jednak klasa... tzn nie powiem fotki na MG pokazujące wnętrza to mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Magda nie wiem jak mam rozumieć to jaki wątek wskazałaś, ja u siebie figurek smerfów ani religijnych nie posiadam i nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.08.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 na figurach zaczęłam się tak śmiać że Albi wstał hahahha chciałam Ci tylko pokazać co ja rozumiem przez słowa "wnętrza na bogato" - cały ten wątek jest "na bogato" dlatego moja teściowa mówi, że jakoś "biednie u nas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 a dla mnie takie wnętrza to w ogóle nie wnętrza tylko stragan na odpuście dla mnie na bogato, to gęstość faktur, detali idę na serial, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 paaa - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.08.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Magda tośmy się dogadały :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts