reni1980 23.08.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A pani powiedziała, że cena to 1700 zł już po zniżce. I skąd ja mam wiedzieć, czy to rzeczywiście ze zniżką jest czy nie? Rozumiesz, o co mi chodzi? Ananek tego to się nigdy nie dowiesz, równie dobrze mogła powiedzieć z 2500 na 1700 przeceniono, ale czy to naprawdę prawda? takich rzeczy nie sprawdzisz. Ja w takiej sytuacji oceniam, że taka rzecz jest warta 1700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.08.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A ja się Ananek z Tobą zgadzam w całej rozciągłości. Venuska - piszesz o tym, że Sprzedawca robi łaskę, że chce sprzedać swój produkt... Sympatia do kogoś to jedno, a biznes to biznes. Może gdybym kupowała coś u koleżanki to miałabym dla niej więcej wyrozumiałości, ale neutralny klient powinien być równie neutralnie obsłużony. Jakby mi coś zamówionego nie przyszło to też bym darła ryja, bo niby jakim prawem? Prawem tego, że powinnam mieć cierpliwość? No nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 dlatego , ja w przeceny wierzę tylko gdy np jestem w zara, oni nie ciulają, widzę daną rzecz po 99 a potem po 49, w każdej innej nie wierzę, byłam kiedys w media, było bez vatu, poszłam z ciekawości zobaczyc po ile są garnki bo chciałam je kupić i co zobaczyłam, w tym dniu cena brutto była juz ceną netto z poprzedniego dnia, też okłamują w gino rossi, benetonie, a w takim sklepie jak MG nie ma bata aby klient doszedł do prawdy, oczywiscie nie mówię , ze MG oszukuje ale tam nie sposób aby klient to sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Asiu myślę, ze tu nie o sympatię chodzi. Ja zawsze byłam dobrze obsluzona więc nie będę mówić inaczej. Poza tym nie ma co generalizowac, jedno opóźnienie w odpowiedzi mailowej to dla mnie nie powód do przekreslania sklepu. Nie mam żadnego interesu w tym aby pisać o MG dobrze lub źle. To przede wszystkim sklep stacjonarny, jeżeli nie wiesz jaka była faktyczną cena a konsola chyba dobrze ponad 2k to pozostaje sucha ocena czy mozesz tyle za dany produkt zapłacić, ewentualnie sprawdzić u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Poza tym nie ma co robić problemów z czegoś co problemem nie jest. Konkurencja jest sporą a konsument sam może sobie wybrać. Sorrki za byki ale pisze z tel, bo netu w pracy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dziewczyny, ja tak na szybko. Nie byłam w MG, ale wydaje mi się, że Magda handluje towarami z wyższej półki (ceny, które czasami poznaję tu na forum są dosyć wysokie). Różna jest klientela, zależy do kogo Magda chce trafić. Prawda jest jednak taka, że ekskluzywny klient kupuje, nie patrząc na cenę, więc może też dlatego Madzia tych cen nie podaje? W sklepie z biżuterią Tiffaniego, w butiku Chanel itp. nie ma cen przy towarach (przynajmniej za granicą, w Polsce w żadnym takim nie byłam, bo też u nas nie ma, chyba że w Warszawie, gdzie jak jadę na zakupy to po to, żeby coś kupić, a nie szlajać się po sklepach bez celu). Jak zapytasz, to sprzedawca odpowie i tyle. Choć słyszałam, że podobno sprzedawca w takim butiku wie, że jeśli ktoś szuka metki, to przyszedł sobie popatrzeć i wyjdzie z pustymi rękoma, bo ich klientela zna ceny, jakiego są rzędu, a kilka stówek w tą czy w tą nie robi im różnicy. Może Magdzie zależy na takim sklepie? Niejednokrotnie pisała tutaj, że chciałaby pracować z towarem luksusowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam z kawką qrka ale tu adwokatów - to ja dziś milczę bo mnie z "leksza" denerwuje takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 oczywiście ze tak, ją interesuje bogaty klient i nic złego w tym nie widzę aż byłam na stronie, no piękne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 jakich adwokatów, no Magda, każdy pisze co uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 oczywiście jestem ZA pisaniem - każdy co uważa ale niektóre argumenty mnie wręcz rozbawiły - dzisiaj są takie czasy, że klient nasz pan - i niestety jakby mnie ktoś olał w sklepie to prosić się nie będę, konkurencja jest na rynku bardzo duża. Co innego z fachowcami których jest mało, ale w detalu jest tak duża konkurencja. Dziwi mnie ocenianie przez pryzmat forum - a co jakby sklep nie był związany z fm?Dlatego Reni wielki szacun, że tu jesteś nie jako bizneswoman ale jako Reni i nie robisz kariery na forum - tylko jesteś ponad to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Magda masz rację, jak mnie ktoś olewa to już tam nie pójdę, zawsze w knajpie daje napiwki, ale jak kelnerka ma focha to wyliczę co do grosza, ale jak przemiła to dam i 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Magda nigdy bym nie mogła tu szukać klientów, oj nigdy, moge doradzić i nic wiecej, albo jak w twoim przypadku podesłać ci klamkę, wogóle wyznaję zasadę znajomych nie obsługuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ja tak samo - 2 lata temu mąż kupował auto - za gotówkę i tak chodziliśmy od salonu do salonu - ubrani normalnie, bez jakiś stylizacji - raczej na sportowo - w 2/3 salonach nas olewali... od niechcenia obsługiwali bo przecież "nie wyglądamy" - w 2 salonach obsługa była taka, że kopara nam opadła - pokazał wszystko od a-z Reni - bo to bardzo dobra zasada i widać profesjonalizm -a nie ma co ukrywać wszelkie "problemy" są ze znajomymi a nie obcymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/buty/sk%C3%B3rzane-botki-z-paskiem-c269191p1337540.html dobrze, że nie umiem na takim obcasie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ostatnio sprzedałam drzwi byłemu szwagrowi, no nie powiem takiemu , żeby poszedł do innego sklepu, ale jak zapytał mnie czy na pewno te drzwi tyle kosztowały bo wydaje mu się za drogo, to poczułam się tak jakby mi ktoś w mordę strzelił, no nic jak go spotkam to pokażę mu fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/buty/sk%C3%B3rzane-botki-z-paskiem-c269191p1337540.html dobrze, że nie umiem na takim obcasie chodzić bardzo ładne i wcale nie wysokie ale ja bym w zarze butów nie kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 miałam kilka par skórkowych - w cenie normalnej nie warto - ale jak będa -50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ananek ja nie napisałam, że ta cena to na pewno była 2k, wydaje mi się że u konkurencji widywałam ją dużo droższą. Jak pisałam, konkurencja jest tak duża, że można sobie wybrać, nie wiem po co cała ta dyskusja konkretnie o MG. Nieprofesjonalizm obsługi zawsze można zgłosić do właściciela. Skoro uważacie, że ja mam dobre zdanie o MG przez pryzmat fm to nie macie racji, ale ja nie zamierzam się tłumaczyć. Byłam, jestem i będę ich klientką, chyba że odwalą jakąś niewybaczalną akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ładne te botki ale u mnie łydka wyglądałaby pewnie jak odcięty boczek poza tym cena jak na inditex (jakość) za wysoka o 300%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ładne te botki ale u mnie łydka wyglądałaby pewnie jak odcięty boczek poza tym cena jak na inditex (jakość) za wysoka o 300%. :rotfl: teraz dopiero sprawdziłam cenę, no żarty:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts