Venus_m 23.08.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a ja kupuję buty w wybranych pawilonach w Maximusie i nigdy mi się pięta nie zdarła czy tektura w środku brrrr po buty do galerii już nawet nie jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 no cena nieciekawa może na wyprz się upoluje. W ogóle wkur mnie ceny nowych kolekcji niesamowicie - chyba bardzo mało zarabiam jednak:P ja tam zawsze w salonach, jakiś tam drogich sklepach idę "na dresa" adidaski, spodnie z dresu i sportowa góra, włosy zakręcone w kok na czubku głowy i wyglądam na 18 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ja w geoxie i gino rossi, jak nie kantują, bo już ich złapałam 2 razy na pseudo promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ocenianie Klienta po wyglądzie to w ogóle nieprofesjonalizm. Można być adwokatem, lekarzem czy sędzią a mieć słomę w butach co z tego że but miejski kiedy noga wiejska o nas samych zawsze świadczy zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ananek o MG piszesz, że został post skasowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 no cena nieciekawa może na wyprz się upoluje. W ogóle wkur mnie ceny nowych kolekcji niesamowicie - chyba bardzo mało zarabiam jednak:P ja tam zawsze w salonach, jakiś tam drogich sklepach idę "na dresa" adidaski, spodnie z dresu i sportowa góra, włosy zakręcone w kok na czubku głowy i wyglądam na 18 lat:) Magda prawda , ze ceny są nieadekwatne do zarobków, ja zawsze kupuję firmowe ale tylko na wyprzedaży w innym wypadku mnie nie stać albo kupię 1 parę zamiast 3 , ja sobie nie jestem w stanie nawet wyobrazić jak to jest kiedy się zarabia 1500 na rękę, no jak, ja często tyle w weekend wydaję na oblecę 2 galerie i ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Ocenianie Klienta po wyglądzie to w ogóle nieprofesjonalizm. Można być adwokatem, lekarzem czy sędzią a mieć słomę w butach co z tego że but miejski kiedy noga wiejska o nas samych zawsze świadczy zachowanie. a zazwyczaj w/w zawody to chamskie charakterki - nie będę owijała w bawełnę Reni niestety ale masz rację - mój mąż np nie wie ile dana rzecz kosztuje - on po sklepach nie chodzi, przelewa kasę ja wydaję - raz go wysłałam jak byłam chora z Albim po buty do geoxa dla Młodego - zadzwonił z mega pretensjami że pewnie specjalnie mu kazałam tam iść... więc go nie uświadamiam, a on nie patrzy na marki Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a zazwyczaj w/w zawody to chamskie charakterki - nie będę owijała w bawełnę To nieprawda. Jak w każdym zawodzie zdarzają się chamskie i kulturalne charakterki. W każdym - bez wyjątku! I nie ma co generalizować. no to jak nieprawda? skoro w każdym. Akurat te zawody są cwane i przebiegłe i świadome swojej wiedzy - i niestety ale wykorzystują to nie zawsze fair. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 no to słabo! skasować jeszcze ok, ale od razu wiadomość o przyjęciu reklamacji, przeprosinach powinna zostać wystosowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Magda Ty napisałaś zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Tosiu każdy klient jest ważny, nie ważne czy kupuje świeczkę czy kanapę...przynajmniej dla mnie Zdania jak widać mamy inne i może skończmy temat MG w tym momencie? o lustrze z Karoliną była już burza, a czy sprawa się rozwiązała nie wiemy i raczej się nie dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Magda Ty napisałaś zazwyczaj bo niestety pracuję w tym zawodzie - i człowiek w pracy to jedno a człowiek "po pracy" to drugie. W życiu bym nie chciała męża prawnika - no chyba, że na wszystko mielibyśmy umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a ja nie wiem o co chodzi z lustrem ale nie chce wiedzieć wolę żyć w nieświadomości i wierzyć w dobra atmosferę na FM :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Magda to chyba kolejny temat którego nie chcę poruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Magda to chyba kolejny temat którego nie chcę poruszać hahah to co dziś na obiad? bo bym musiałą coś zacząć robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a ja bym powiedziała, że stare pokolenie adwokatów to chamy a młode nie, zaczyna się robić normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.08.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 hahah to co dziś na obiad? bo bym musiałą coś zacząć robić ja robię domową tortilę z kurczakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ananek napiszę Ci tak - 5 letnie studia to jedne z łatwiejszych - zaliczasz i zapominasz dosłownie tak to działa.W ciągu 5 lat może na 2-3 egz musiałam kuc - reszta przeleciała, wiedza w głowie zostaje jak się słucha na wykładach.Więc to nie jest nic nadzwyczajnego skończyć takie studia. Aplikacja na dzisiejsze czasy to nie rzecz nie do przejścia- ja pracuję na etacie, za aplikację 80% płaci mój pracodawca - żyć nie umierać - mam 28 lat - nie 30 a poszłam na aplikacjędopiero 3 lata po studiach.... Niestety ale rynek prawniczy jest tak nasycony, że i teraz są bezrobotni radcowie - skończył się "mit skończenia prawa" studia jak studia - ja się tym nie "podniecam" bo na prawdę nie ma czym. Dla mnie skończenie matematyki, fizyki albo górnictwa to wyczyn - a nie prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 może dlatego, że konkurencja coraz większa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 hmm tortille - a placki kupne? może w Biedronie są.. bo nic innego na wsi nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts