Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no cena nieciekawa może na wyprz się upoluje.

W ogóle wkur mnie ceny nowych kolekcji niesamowicie - chyba bardzo mało zarabiam jednak:P

ja tam zawsze w salonach, jakiś tam drogich sklepach idę "na dresa" adidaski, spodnie z dresu i sportowa góra, włosy zakręcone w kok na czubku głowy i wyglądam na 18 lat:)

no cena nieciekawa może na wyprz się upoluje.

W ogóle wkur mnie ceny nowych kolekcji niesamowicie - chyba bardzo mało zarabiam jednak:P

ja tam zawsze w salonach, jakiś tam drogich sklepach idę "na dresa" adidaski, spodnie z dresu i sportowa góra, włosy zakręcone w kok na czubku głowy i wyglądam na 18 lat:)

Magda prawda , ze ceny są nieadekwatne do zarobków, ja zawsze kupuję firmowe ale tylko na wyprzedaży w innym wypadku mnie nie stać albo kupię 1 parę zamiast 3 , ja sobie nie jestem w stanie nawet wyobrazić jak to jest kiedy się zarabia 1500 na rękę, no jak, ja często tyle w weekend wydaję na oblecę 2 galerie i ikea

Ocenianie Klienta po wyglądzie to w ogóle nieprofesjonalizm. Można być adwokatem, lekarzem czy sędzią a mieć słomę w butach :yes: co z tego że but miejski kiedy noga wiejska :cool: o nas samych zawsze świadczy zachowanie.

a zazwyczaj w/w zawody to chamskie charakterki - nie będę owijała w bawełnę :D

Reni niestety ale masz rację - mój mąż np nie wie ile dana rzecz kosztuje - on po sklepach nie chodzi, przelewa kasę ja wydaję - raz go wysłałam jak byłam chora z Albim po buty do geoxa dla Młodego - zadzwonił z mega pretensjami że pewnie specjalnie mu kazałam tam iść... więc go nie uświadamiam, a on nie patrzy na marki

Edytowane przez Magda_lena85

a zazwyczaj w/w zawody to chamskie charakterki - nie będę owijała w bawełnę :D

To nieprawda. Jak w każdym zawodzie zdarzają się chamskie i kulturalne charakterki. W każdym - bez wyjątku! I nie ma co generalizować.

no to jak nieprawda? skoro w każdym.

Akurat te zawody są cwane i przebiegłe i świadome swojej wiedzy - i niestety ale wykorzystują to nie zawsze fair.

Ananek napiszę Ci tak - 5 letnie studia to jedne z łatwiejszych - zaliczasz i zapominasz dosłownie tak to działa.

W ciągu 5 lat może na 2-3 egz musiałam kuc - reszta przeleciała, wiedza w głowie zostaje jak się słucha na wykładach.

Więc to nie jest nic nadzwyczajnego skończyć takie studia. Aplikacja na dzisiejsze czasy to nie rzecz nie do przejścia

- ja pracuję na etacie, za aplikację 80% płaci mój pracodawca - żyć nie umierać - mam 28 lat - nie 30 a poszłam na aplikację

dopiero 3 lata po studiach.... Niestety ale rynek prawniczy jest tak nasycony, że i teraz są bezrobotni radcowie - skończył się

"mit skończenia prawa" studia jak studia - ja się tym nie "podniecam" bo na prawdę nie ma czym.

Dla mnie skończenie matematyki, fizyki albo górnictwa to wyczyn - a nie prawa.