Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

na 16 haha:)

wiem - ale ja dziś po śniadaniu siedziałam na placu zabaw - później Albi się posiurkał do spodni więc na syrenie do domu a tu zaraz zasnąl i śpi od 12

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj venus dla ciebie dziecko będzie jak grom z jasnego nieba:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

nie mogę się doczekać - od razu zachodzę w drugą ciąże ;)

Magda a ja wierzę, jak mam wolne to dzień leci jak nie wiem co. Jak idę do pracy to na wieczór ogarnę więcej niż przez weekend :rolleyes:

Reni żebyś się nie zdziwiła, pamiętaj że mam koty które budzą o 5 rano, tylko że ja nie reaguję :lol2:

a propo kotów to kusi mnie ostatnio - ale sząl mi przeszedł na brytyjczyka

szukałam takiego pręgowatego- szarego coś jak w reklamie whiskas - to jakaś rasa?

widziałam dachowca szarego- pręgowatego... malutki był ale nie wiedziałam czy "bezdomny" czy tylko zwiał

Magda a niebieski brytyjczyk pręgowany niet? ;)

aa nie wiedziałam, że są takiego - może to ten whiskasowy jest?

tylko mam stracha - boję się, że mi to chodzące tysiąc ucieknie przed Albinoskiem

chodzące tysiąc? chyba 2 ;) jeżeli nie ma przeciwskazań alergicznych to uważam, że w każdym domu powinny być zwierzęta, dziecko uczy się że zwierzę też cierpi jak ciągnie się je za ogon itp :yes:
no to ja wam coś powiem, wczoraj jakaś przybłęda łaziła mi po tarasie i jeszcze położyła sie na moich nowych poduchach no za nic nie mogłam go wykurzyc, jak po powrocie z pracy go spotkam na leżance to nogi z dupy powrywam