Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

[ilona ja mam o prawnikach to samo zdanie - także popieram w 100% mimo, że sama nim jestem.

Z mandatami ze straży miejskiej włożonymi za szybę robię to samo.... no ogólnie walczę o swoje - nawet w sklepie reklamację uznają bez paragonu..itp

Jaki brat ma fach? adwokat?

Lubię takie typy haha -ale w domu byłaby wojna non stop - dlatego mój mąż jest jaki jest... zna swoje prawa:P

Reni ale, że kto to był? ktoś obcy??? aaa już wiem, KOT

Prawnik płaci ale np prokurator i sędzia ma immunitet tzw hahha i legitymację odpowiednią także kto im mandat da? nikt :)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł:) ale dziś naklepałyście:mad:

Ilonka nie to żebym życzyła żle Twojemu bratu, ale znam taki przypadek, że jednemu panu, który też uważał, że wie wszystko najlepiej i który nie zapłacił ekipie za wykonaną pracę (nie wiem tylko jak ta praca została wykonana), wynajety bandzior spalił nowy dom..... podzielam zdanie Reni, oby kosa nie trafiła na kamień. Adwokatów nie cierpię, zwłaszcza tych co bronią rasowych bandytów. Nie wiem jak można bronić mordercę..... O prokuratorach też nie mam najlepszego zdania, zwłaszcza asesorach, którzy każą siebie tytułować prokuratorami:P

Edytowane przez zizi1978