reni1980 23.08.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 to co umawiać Cię? czy siebie ja to tylko mocna w gębie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dziewczyny nie mogię Magda a daj przepis na zupę, bo mam zamrożoną dynię, zupa wyszła dobra ale nic mi nie urwała jak to po co girlanda? do ozdoby. Mamy mega skład apostolski w środkowym, a ja pracuję aby go wreszcie uporządkować. Chwilowo to nasz kolejny gościnny tylko w gorszym standardzie, jak jest więcej nocujących gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Fra mebli jeszcze nie robię, ale kminiałam z mężem nad przerobieniem regału Billy z IKEA, ukradłam teściom ze świątyni synka (męża) po wyprowadzce. Chcę go przemalować na biało, tylko najpierw zmatowić (jest w takiej rudej okleinie ) i plecy zrobić w tkaninie może z gwoździami a może nie, jeszcze nie wiem. Kiedyś staną na nim zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ananek po co te nerwy? wiadomo, że temat został mocno spłycony, również w mojej wypowiedzi. Ty wiesz jak to jest od środka, ja mam wiedzę raczej tylko z filmu Adwokat Diabła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Heloł Ale naklepałyście:mad: a ja jestem tak wypruta że nie wiem jak to nadrobię Coś tworzysz Ven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London tak pokażę w weekend, bo już większość mam, ale brak najważniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Ananek mam wrażenie, że jesteś adwokatem swojego męża.... dosłownie Takimi sloganami piszesz, że głowa mała... od oceniania dowodów jest sąd - a adwokatowi nic do tego... Venus - składniki już robię na oko - ale podstawa to wywar warzywny ( dużo warzyw okopowych) liśc laurowy, ziele angielskie - jak się wszystko ugotuje dodaję pokrojoną dynie i dalej gotuję do miękkości dyni. Blenduję wszystko razem w garze - dodaje mleczko kokosowe - wg uznania - na duży garnek daję większą połowę i obowiązkowo doprawić solą, piperzem - ale też wyostrzyć smak imbirem. Wszystko zalezy od tego ile się wleje mleka kokosoweg - to imbir doprawić pod smak. Wszystko posypuje świeżą pietruszką jak już jest na talerzu ( wcześniej pocukrowana co by zmiękła) i do tego robię albo bagietkę z serem albo grzanki. Kuzynka dodaje też curry ale ja nie lubię. Za to Albinosek uwielbia tą zupę bo nie musi nic gryźć no i nie ma białka więc i niemowlakowi można dać bo imbir jest zdrowy:) Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.08.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Fra mebli jeszcze nie robię, ale kminiałam z mężem nad przerobieniem regału Billy z IKEA, ukradłam teściom ze świątyni synka (męża) po wyprowadzce. Chcę go przemalować na biało, tylko najpierw zmatowić (jest w takiej rudej okleinie ) i plecy zrobić w tkaninie może z gwoździami a może nie, jeszcze nie wiem. Kiedyś staną na nim zabawki noo ja widziałam wyrko kotków:D to co mówisz , że mebli nie robisz:cool: zmatowić pomalować to rozumiem (choć męża rękoma oczywiście) ale obijać, gwoździe tapicerskie przybijać , stelaże gąbkami obkładać no to już wyższa szkoła jazdy jak dla mnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 No to czekam i drepczę z niecierpliwości:DA jak zwinełaś te boki na legowisku:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.08.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London tak pokażę w weekend, bo już większość mam, ale brak najważniejszego :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a właśnie Venus - gdzie dorwałaś gwoździe tapicerskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A ....mam newsa moja kuchnia...... Szafka wysoka 60x211 (pod piekarnik,mikrofale) ,szafka zlew,front zmywarka,szafka-szuflady,i szafka 80cm Wyspa z szafka kosze 60cm i szafka 80cm z uchwytami wyszło UWAGA 3347,89zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 I..wymyśliłam,że wyspa będzie miała blat szeroki na 80cm tak więc tył szafek chcem okleić tapetą co za tym idzie wymienię już i w jadalni co by było tak spójnie:D t na tle tapetowej ścianki zrobić poleczki (biale bądź z blatu) co SĄDZICIE:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London oo a skąd ta wycena? gdzie żeś była jak Cię nie było? muszę przetrawić tapetę...tapeta na szafce.... /dalej trawię/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dziękuję - wzajemnie.Trzeba było tak od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) London oo a skąd ta wycena? gdzie żeś była jak Cię nie było? muszę przetrawić tapetę...tapeta na szafce.... /dalej trawię/ Madziu wycena z ikea:D praca praca ,strasznie dużo roboty:sick: A tapeta jakaś delikatna jasna z minimalnym wzorem:yes: Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ta tapeta to ma być na tylnej ściance i mało będzie widoczna bo szafka ma 60cm blat będzie miał 80cm boki (będzie tak cofnięta i na tej ściance dwie półki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London - ja się przyznam, ze po fotkach jakie wklejałaś z karniszami - zmierzyłam swoje bo coś mi firanka nie pasowała - i ten w jadalni powieszony 15 cm wyżej niż w salonie....jak tylko mąż wróci musi mi poprawić hahha,Wycena fajna - jaka seria?ja czekam na nowy katalog ikea ...ma być na dniach. Ananek a myśl sobie co chcesz - mi to lotto - tylko nie obraź obrażając mnie jeszcze z 10 innych osób, które tu piszą o zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Venus jak już wrócisz napisz mi o tych gwoździach skąd - ale skąd zdobyłaś a nie gdzie kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Magda ja też mam w jadalni na poziomie rolet a w salonie 13cm od sufitu ,no ale wiesz że ja crejzol:D ikea lidingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts