yokasta 23.08.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Ananek, ciężko powiedzieć. Jeden pomysł związany z rozwojem mojej gminy to żadna tajemnica, a drugi z biznesem we Wrocławiu dla dużych i małych . Magda, jw. na rzeczach dla dzieci się nie znam. Wiem tylko tyle, że sa cholernie drogie . Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London w sumie ja blondynka syn woli blondynki ( na razie) Ty bruntetka i jest odwrotnie.... morał z tego taki, że tylko nas synowie kochają najbardziej i kochać będą :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Moje pomysły na biznes też niewnętrzarskie, żeby nie było . Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London w sumie ja blondynka syn woli blondynki ( na razie) Ty bruntetka i jest odwrotnie.... morał z tego taki, że tylko nas synowie kochają najbardziej i kochać będą :rotfl: O tuż to kochana nie zapominaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 london, no to spoko, moja znajoma kopę lat ma (z osiem?), trzy przeprowadzki kuchnia przeżyła, godna polecenia w sumie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A wiecie jaki jutro dzień??? Mój ulubiony, hihi, dzień wstawania tatusia do synka :wave::wave:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 proszę bardzo - pisałam serio u nas właśnie wyła syrena pożarowa - także Albi znów nie śpi... ciężka noc przed nami coś czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Super Ilonka Nie dręcz się tak tymi metodami,takie maleństwo szybko się przestawia,mi się wydaje że w pierwszym roku życia trzeba też miślec o sobie ,aby było Ci wygodnie,(jak pisała Yokasta )na dyscyplinę będzie czas:) zresztą każde dziecko jest inne..... Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 23.08.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London ile m2 ma Twoja kuchnia?? Bo cena zachęcająca Sówki to Venuski fach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 23.08.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ilonka, Yokasta ja uczyłam moich zasypiania samodzielnego w łóżeczku, bez bujania/ wożenia czy brania na ręce. SUper sprawdza się metoda 3-5-7, tzn u nas podziałało Najważniejsza jest KONSEKWENCJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London ile m2 ma Twoja kuchnia?? Bo cena zachęcająca Sówki to Venuski fach 320cm szafki dołem(w tym jedna 60x211 na piekarnik i mikrofalę) ,jedna wisząca 40cmx70cm ,wyspa 140cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Nie, żadne rękodzieło, chyba że projektowanie, a zlecenia wykonuje kto inny. Ja to w sumie leniwa jestem i na pewno wygodna . Ananek, ale intuicję masz dobrą, chciałam coś związanego z Sową (cukiernią), ale mnie inny biznesmen ubiegł (czyli wprowadził na nasz wielkopolski rynek ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 to się zjarałam... Ida miałam Ci odp na prv ale zapomniałam ... w Ś. nie byłam nigdy - tylko przejazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ida, mojego dziecia nie znasz . Mąż do piątego roku życia nie spał sam, najpierw go kołysali (rozpisali nawet dyżury w rodzinie, takie to było upierdliwe), potem - jak był za ciężki - trzymali za rączkę, dopóki nie zasnął (na mojego ta metoda działa w 100%, od razu odpływa ), a potem już nie było rady i musiał spać z rodzicami . Jak skończył 7 lat, to nie chcieli męczyć siebie i jego, więc zasypiał przed tv do czasu, aż mnie poznał i wybiłam mu te głupie pomysły z głowy. Takiego scenariusza chciałabym uniknąć . Dlatego walczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Bożeeeeeeeee dziewczyny aż nie wiem od czego zacząć, wystarczy sowę szyć i awantura Magda ja nie korzystam z gwoździ tylko z całych listewek które mocuje się pojedynczymi miałam 2m, kieeeeeeeedyś kupiliśmy po coś i zapomniałam już po co i teraz jak znalazł Londonka kochana tapeta ma sens jeżeli plecy nie będą za głęboko, polecam jeżeli to będą np wiszące otwarte, ale wiesz co byłoby fajniejsze? Witryna z tkaniną na plecach niezbyt głęboka w której wyeksponowałabyś szkło za szkłem (masło maślane). Magda, Ananek wyluzujcie, racja jest jak dupa każdy ma swoją i błagam nie przekonujcie mnie jak zrelaksowane jesteście, bo spina na maksa w wypowiedziach (mówię ja, osoba postronna, wyciszona szyciem sowy ). Miałam coś komuś jeszcze napisać? OO! Yokasia hej Ilonka i Yokasia nie obraźcie się jeżeli piszecie opowiadanie o dzieciakach a ja nie odpisuję, ja się po prostu nie za bardzo znam. Jakieś doświadczenie mam po chrześniaku którym opiekowałam się dzień w dzień ale to było 8 lat temu. Czytam, chętnie się czegoś dowiem więc piszcie, tylko nie pomyślcie sobie że to temat niemile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Pamiętajmy też, że MAGIA FORUM zawsze jest obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Venus ja i relaks? coś Ty - wlaśnie Albi wstał a jest po 22.... jeździ koparką po łóżku długa noc przed nami fotki sowy będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 jutro jak skończę, bo to sowa ale nie maskotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dziewczyny, obym nie weszła między wódkę a zakąskę, ale chcę delikatnie napomknąć, że jesteście w gościach u Venuski. Wycieczki osobiste raczej przez privy załatwiajcie Justyna, łoże iście książęce! Jak przygotowania do ławeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 albo w niedzielę, bo jutro docinamy panele i poprawiamy podłogę na hollu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts