london23 23.08.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ven o tak materiał też dobry pomysł,półki będą miały 20cm grubości ale otwarte:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 A, jest jeszcze sąsiadka - co wieczór wsadzają ją do wózka i bujają na tarasie, aż uśnie, potem hyc do domu. Ja się zastanawiam, co będzie zimą i czy mała się nie obudzi, jak ją zaczną ze skafandra w domu wyciągać (o ile nie wyrośnie do tego czasu z wózka, ale jeszcze jest spacerówka). Mąż teraz mówi, że jak jedzie po ósmej do pracy, to też ją usypiają w tym wózku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Aniu no jak widzisz jakieś postępy są Zanim przejdę do ławeczki muszę poćwiczyć jeszcze rogi, były najbardziej problematyczne i trzeba się było postarać Magda Zet na blogu pokazała tablicę na biżu hand made (jakaś telepatia) piękna, też sobie zrobię a przy okazji poćwiczę zaginanie rogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London 20 cm grubości? Co Ty chcesz tam tonę ziemniaków kłaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 widziałam tablicę i wiesz co... wiem gdzie są materiały w hAmerykańskie zig zaki - kobitka szyję z nich np pościel ma różne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.08.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Magda Zet na blogu pokazała tablicę na biżu hand made (jakaś telepatia) piękna, też sobie zrobię a przy okazji poćwiczę zaginanie rogów też widziałam, rzeczywiscie fajna:yes:kurka skąd tylko taki materiał wytrzasnąć??? w komentach doczytałam się że może niedługo w MG bedzie mozna kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 No nie.......jak Tobie się Ven uda no to nie odpuszczę i też zrobię sobie ławeczkę,a miałam zamawiac na allegro:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.08.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 widziałam tablicę i wiesz co... wiem gdzie są materiały w hAmerykańskie zig zaki - kobitka szyję z nich np pościel ma różne kolory Magda dawaj namiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London 20 cm grubości? Co Ty chcesz tam tonę ziemniaków kłaść? szafki mają 60cm a ja chcem blat na 80cm ,jak będzie obrzydliwie wyglądało to skrócę blat.Choc zależ mi aby był jak najszerszy bo chcem tam płytę i trochę miejsca na garnuszki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a masz fb? na profil utulanka.pl ma dobre ceny pościeli jak na szycie na miarę tyle, źe to bawełna - nie materiał obiciowy, ale pewnie się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Londonka a co ja jakaś niedorajda? wychodzę z założenia, że nie święci garnki lepią Magda ja chciałam na Etsy zamówić, w MG raczej tanio nie będzie a przy takiej pracy liczy się bardzo koszt materiałów no ale zobaczę, a nóż widelec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Venus spr na tym profilu utulanka.pl może coś Ci wpadnie w oko. Na all kobitka też sprzedaje i miała materialy na "talony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Na bawełnie od gwoździ będą pewnie mini oczka, pisała o tym Magda Zet Londonka coś Ty wymyśliła...w takim miejscu Ty chcesz tapetę/materiał? czy Ty chcesz z nowej kuchni zrobić ruderę? zniszczy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Bosze... dla mnie kuchnia to dramat.....stoję bo muszę a jak będę miała pole do manewru to może lżej mi będzie:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.08.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a masz fb? na profil utulanka.pl ma dobre ceny pościeli jak na szycie na miarę tyle, źe to bawełna - nie materiał obiciowy, ale pewnie się nada thx:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ananek tak pokażę już niedługo, to żadna tajemnica ofc ale chcę pokazać cały kącik, bo nam takiego bardzo brakuje jak ktoś przychodzi z dzieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Justyna ,fronty będą od strony kuchni(na wyspie) więc te wstrętne plecy z płyty będą widoczne od salonu,muszę to czymś upiększyc:yes: no i będzie pod blatem,czyli nic jej nie grozi ( ja chyba to zle opisuję ) Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 London dasz radę głowa do góry i myśl "głośno" na fm Venus czytalam - ale chyba ciężko będzie o coś grubszego, nie bawełnianego w ten wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.08.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a nie lepiej przedłużenie blatu zrobić? takie T albo L odwrócone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 23.08.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a nie lepiej przedłużenie blatu zrobić? takie T albo L odwrócone Wyspa ma być tylko na środku z dwóch szafek ,jak zrobię L to nie wcisnę się do stołu,cholera....dupa a nie chałupa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts