Venus_m 24.08.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Leia dziękuję bardzo napisałabym aby nie komentować tych potyczek tutaj, bo zadziałała też po części magia forum....ale zawsze chciałam aby w moim wątku panowała wolność wypowiedzi (w granicach rozsądku), dokładnie ta sama która jest obecna w prawie każdej mojej wypowiedzi u innych na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.08.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 i to..... zakochałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.08.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Venuska ale był by tyko stoł i krzesła w tym stylu reszta mebli w otoczeniu (kuchnia i salon) mniej strojne.....mówisz że za dużo...jeju jak ja się wyleczę z tej chęci posiadania takich krzesełek...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 24.08.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 ok Venuska....ja nie biorę udziału w takich absurdalnych dla mnie wymianach zdań...ale zagotowało się we mnie tak bardzo pierwszy raz sorki, już nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.08.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Hej Dziewczyny ale się porobiło - użyję jednak słowa "magia forum" i zbędne tłumaczenia Venus - ja dziś też dyniową robię - tylko nie wiem czy dostanę mleczko kokosowe na wsi/ chyba jednak przestanę tu pisać bo co rusz słyszę, że zaśmiecamy wątek/ London - te krzesła to trochę nie "za bogato" ? stylizowany stół i takiego krzesła "obszerne"? hmm nie widzę tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.08.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 oo właśnie Wersal to dobre określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.08.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Hej Magda No co ja się z Wami mam:D oki daje sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.08.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 no to chyba kupię sobie taboreciki,bo jakoś nic innego mi się nie podoba:( co mam zrobić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.08.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 a ghosty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.08.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Dziewuszki poszukuje zlewu podwieszanego czarnego macie jakieś propozycje??? ! albo 1,5 komory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.08.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 a ghosty? :no: choć u Justy mi się podobają , ja chcem coś miękkiego, tapicerowanego:yes: no nic ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.08.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 do ilu? z czego? London - poduszki sobie kupisz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.08.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Nessko za zlewami jeszcze się nawet nie rozglądam,bo nie mam nawet mebli:D ale dużo jest na allegro w fajnych cenach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.08.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Magda a później podusie będą za strojne:P Poczekam ,jak mocniej zabije mi serce to i tak wezmę widocznie te to jeszcze nie to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.08.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Magda ja tak twoich wpisów nie postrzegam dla mnie jest ok, jesteś moim gościem i zapraszam jak najczęściej do zabierania głosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.08.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Najlepiej granit, nie z tych najdroższych chociaż te podwieszane i tak tanie nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.08.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 To jeszcze się indukcją pochwalcie kto jaką ma bo też musimy wybrać. Myślałam o takiej ale po przeczytaniu opinii odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.08.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ale się porobiło . Faktycznie "magia forum", mam wrażenie, że moje i Reni wypowiedzi zostały odebrane jako negatywne (zwłaszcza moje ), a nic złego nie miałam na myśli . Nigdy nikomu źle nie życzyłam, zwłaszcza Magdzie, ech... Koniec tematu. london, co z tym oknem? Kuć będziesz??? yokasta, jeżeli Antek nie ma problemów z usypianiem to ok. Mój młody ma, więc wolę żadnych schematów nie utrwalać, bo porobi się jeszcze gorzej . Tak jak pisałam, mąż najpierw był usypiany przez kołysanie, potem tylko z rodzicami, na końcu (od 7 roku życia do 30-tki) tylko przed tv. Nie chcę, żeby moje dziecko miało takie problemy z zasypianiem, że za kilka lat machnę na to ręką i pozwolę mu zasnąć tam, gdzie padnie (czyt. na kanapie przed tv). Nie chcę też, żeby Robert spał z nami - z różnych względów, najważniejszy to ten, że ma lekki sen i jak był u nas w sypialni, a ja szłam np. do toalety - to się przebudzał, mąż wstawał do pracy, młody się budził, itp. Żeby mógł spać, musieliśmy leżeć z nim i patrzeć jak śpi, a ja na to nie mam czasu, muszę mu ugotować, posprzątać w domu, ugotować dla męża, itp. Poza tym lato było upalne, nasza sypialnia wychodzi akurat na południe, w dzień był tam zawsze straszny zaduch, wynieśliśmy łóżeczko Roberta do jego pokoju i teraz sypia lepiej i więcej (kiedyś 12 godzin na dobę, teraz 15-16), chociaż wiadomo, że noworodek powinien sypiać najwięcej, więc dla mnie wniosek prosty: płakał dużo, bo się nie wysypiał z nami i tyle. Trochę się uniosłam, ale mam już dość reakcji ludzi, którym mówię, że uczę dziecko zasypiać samo, że w swoim łóżku, swoim pokoju, traktują mnie, jakbym była gorszą matką, myślała tylko o swojej wygodzie, nie chciała przytulać własnego dziecka , a ja po prostu nie wybieram drogi na skróty (wcale nie jest mi łatwiej niż np. matce, która usypia na rękach czy w wózku, bo u mnie ten proces trwa znacznie dłużej), tyle w temacie. Znikam, żeby nie śmiecić. Chyba mam dzisiaj zły dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 24.08.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Hej Ilonka :no: na pewno nie będę kuc:no: zostanie jak jest,będę się lekko garbiła,a zresztą kucharka ze mnie jak z du..y trąbka więc nic straconego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.08.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ilonko nie przejmuj się ja zazwyczaj nie mogę spokojnie powiedzieć nic o podkładkach na stole, bo mi się zaraz obrywa że dzieci nie mam po prostu przestałam się przejmować, a swojego zdania nie zmieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts