Venus_m 16.01.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Wstydzę się !! ale ja przez długi czas przeglądałam wyłącznie net-a-porter (Biblia modowa:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.01.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 O Balbinka witam Kominek robiła nam firmy z Wawy Miro Les Fojes (piszę fonetycznie, bo nie umiem inaczej ), ramę blaszaną zamawiałam u nich jest super, kosztowała ok 2500 brutto. Pan Mirek od nich to kolejny fachowiec u nas przez duże F Dzięki! Znalazłam: http://www.mirolesfoyers.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Wstydzę się !! ale ja przez długi czas przeglądałam wyłącznie net-a-porter (Biblia modowa:yes:) Teraz to ja nie mam pojęcia o czym mówisz Wstydzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.01.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Balbina dokładnie to będziesz zadowolona, panowie konkretni i nie robole brrrrrrr na takich to ja mam uczulenie... Narendil i powinnaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.01.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Myślimy z mężem jeszcze nad tymi - proste, nowoczesne, neutralne, na pewno kryształowa w jadalni bardzo by przy nich zyskała, bo te nierzucają się w oczy http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/maxlight-orlando-kinkiet-scienny-bialy-5103w-wh-czarny-5103w-bl.jpg Co myślicie? Iść w bardziej stylizowane? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ale ten lamplus to nie w Polsce?? prawde powiedziawszy to mi się te bardziej stylizowane podobają, ale do was (to znaczy do tego stylu o jakim na początku pisałaś) bardziej mi pasują proste, kanciaste - chyba najlepiej ten cienki patyczek a ten link do sklepu ze sieną widziałaś, czy może ona już odpadła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.01.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Widziałam pszczółko dziękuję, jeżeli będziemy rozważać stylizowane to na pewnie siena będzie brana pod uwagę, jeżeli proste to te ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No widzisz Venus, nawet jak bym chciała, to nie mogę doradzić ja osobiście wybrałabym Orlando i to na matowej nóżce:rolleyes:, ale gdybym miała wybrać na glamurowego wnętrza, to wg mnie ta lampa w ogóle nie pasuje... Będę się odzywać, jak będę miała coś konstruktywnego do napisania:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 To Orlando jest świetne! Serio! Chyba bym się na te kinkiety zdecydowała. Nie będą z niczym konkurować. A formę mają szlachetną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.01.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Balbino zapraszam ale wnętrza glamour to w ogóle nie są Narendil tak mi się wydaję, ale ja ostatnio chcę wprowadzić tyle zmian w koncepcjach że już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.01.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 a mi ten Orlando nie leży:no: ani to nowoczesne, ani klasyczne... takie bleee;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.01.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 szkoda, ja za to jestem do niego coraz bardziej przekonana jeszcze pooglądam, ale to co mam raczej na bank zwracamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 szkoda, ja za to jestem do niego coraz bardziej przekonana jeszcze pooglądam, ale to co mam raczej na bank zwracamy Venusku... coś Ci powiem... to jedna z tych rzeczy, która dziś sie podba - jutro już nie... podobnie jak z tym, oświetleniem, które zwracasz;) Typowe, współczesne lampy... niby oryginalne, niby niepowtarzalne, a jednak jakieś tak banalne, że za pół roku wkurzają... Oczywiscie to jest moje zdanie... znasz moje klimaty i możesz uznać, że ja nic innego nie uznaję - dlatego się czepiam... Ale uwierz mi - ja umiem docenić ładne nowoczesne formy... umiem dostrzec w nich piękno... to nie jest jedna z takich form:no: Mam wrażenie, że dość szybko Cię rozczaruje... Ale oczywuście - Ty tu (u)rządzisz;) Ja tylko wypowiadam swoje zdanie - chyba mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.01.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 jasne Dlatego nie mówię, że orlando to jedyny słuszny wybór Jakby wpadło Ci coś w oko to podrzuć, ja na pewno pojadę zobaczyć te w BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2012 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczęta jeszcze jedna kwestia - szał zmian Co myślicie żeby zamiast szkła między szafki górne a dolne dać...kafle Magdaleny Zet? Wiem, wiem wymyślam..ale jakoś nie chcą mi wyjść z głowy Kafle białe kładzione bezfugowo lub z minimalną fugą (trochę boję się czyszczenia) i z jednym dekorem (jak u Magdy, tylko nad płytą). Magda zabijesz mnie? http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/e941c1a2000c56a7cb60daa6e3d7-43866452_d.jpg Moje nieudolne wizu na szybcika...w realu na pewno duuuuuużo lepiej http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/Screenshot_10.jpg Mężowi pomysł się podoba cenowo, mi wizualnie na pewno Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Wygląda ciekawie. Podoba mi się. Jedyne zastrzeżenie jakie bym miała, to brak symetrii wokół kafla z dekorem. Wiesz, ten ucięty po prawej. Ale ja mam świra, więc można to zignorować A propos tego, co napisałaś u Magdy Aż ja się zaczęłam zastanawiać czy nie zgapić i dać je zamiast szkła...ale wtedy musiałabym ściągnąć litery Nie wydaje mi się Ale zawsze możesz mi je oddać! Chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.01.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ha a tak sobie o tobie myślałam i tak wymyśliłam, że jak robisz takie zmiany w oświetleniu to fajnie by było żeby tej szyby nie było (raz ze stylistycznie do tych zmian ta szyba jakoś nie bardzo, a dwa tyle ludzi już ją robi ze az zaczyna mnie to osobiscie trochę drażnić). nie miałam jednak jakoś odwagi by z takim czymś wyskakiwać, zwłaszcza, ze bylas do nich przekonana. co do plytek super. dekor swietny, pierwszy raz taki widzę. jedyny minus to, to o czym pisze narendil. a nie da rady go gdzies indziej dać. napewno to orlando? mi tez on jakos nie pasuje, no i ta widoczna śrubka pod spodem, jakoś wszystko mało szlachetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Narendil dzięki literki powędrują gdzieś indziej...a na te półki już mam plan jakby co Pszczółko mi osobiście nie przeszkadza czy coś co ja chcę ma 100 osób czy 2. Szyba jest dobra w czyszczeniu i moim zdaniem wygląda schludnie Wiem, że robię szał zmian w ostatniej chwili, ale może właśnie tyle czasu potrzebowałam żeby dojrzeć do najbardziej oczywistej opcji - kafelków w kuchni Narendil wizu jak wizu, starałam się zachować jakieś minimalne fugi żeby się nie nakręcać, że byłoby gładko a tu nagle położy mi je jakiś pan Kazio i będę płakać, że są. W każdym razie kuchnia jest ustawiona tak a nie inaczej względem okna. Miejsce na dekor (a on musi być, inaczej nie chcę nawet rozważać płytek) jedynie słuszne nad płytą. Płytki mają wymiary 30x60 (podłogowe 60x60), kuchnia standardowa 60. Też wolałabym zachować symetrię, ale jak widać wszystkiego mieć nie można Pszczółko orlando to na razie jeden z typów...ale dociera do mnie co piszecie i będę szukać jeszcze czegoś bardziej szlachetnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 no to chyba ja jestem taka zboczona niestety tak juz mam ze nawet jak coś bardzo mi się podoba (praktyczności nie podwazam), a widzę to wokoło to następuje przesyt i zaczynam mieć dość. tak od miłości do nienawiści a dochodzę do wniosu, że ta nasza kuchnia jest dość trudna. przez te 2 okna ciężko wszystko poustawiać, a o symetrii to napewno trzeba zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.01.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Venus,co to za model i skąd, napisz mi proszę na priv! http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts