london23 25.08.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dzięki Reni :lol2: a cha a ja myślałam że to jakaś grubsza afera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.08.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja też wolę mieć swoje słodkie tajemnice a co:yes::lol2: nie musi wszystkiego zaraz wiedziec:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.08.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Osmy cud świata, czy co? nooooo... szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.08.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 :* lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.08.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Venusku powiedz mi czy jak muszę suszyć te nieszczęsne włosy suszarką ZAWSZE to mam sobie darować te wszystkie oleje miłego dzionka Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.08.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Narendil, ja już pisałam że też nie narzekam,. Na spacer i tak chodzimy razem, pieluchy zmienia w nocy i przed pracą ale małego usypiać nie potrafi bo ma za długie ręce i to nie jest jego wykręt :noL, dzisiaj widziałam że faktycznie mały nie lezy jak u mnie . No w każdym razie dużo robi, zwłaszcza pierwsze 3 miesiące które spędził ze mną i starał się pracowac w domu . Ale są faceci, którzy mają dwie lewe ręce do dzieci i ... sa matki (znam jedną) które w ogóle się nie potrafią zając, wszystko robi tatuś. Dla mnie masakra :/. Znowu te włosy, raaaany, może kiedyś doczytam o co biega i sama zrobię. Buziaki, miłej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 25.08.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Hej Kobitki,ja tez dziś od rana z olejem na włosach spacerowałam, mam arganowy. To niesamowite jak szybko włosy mi schną odkąd zaczęłam je olejować - Venuska czy to norma?Mam włosy prawie do połowy pleców i dziś wyschły mi w ciągu półtorej godziny.Czytałam na którymś blogu odnośnie olejowania że nie ma jednego oleju godnego polecenia - każdy musi dobrać coś dla siebie, chodzi tu głównie o porowatość włosów. Obecnie testuję arganowy ale moim następnym będzie migdałowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Magda wypowiesz się o suszeniu i olejowaniu dla Pasi? mnie się wydaje, że skoro musisz to zimnym strumieniem Reni to, że nie mam dzieci nie oznacza że nie mam pojęcia. Tak, nie mam pojęcia o miłości rodzicielskiej (ja matka -> dziecko) ale o podkładkach to mnie nie rozśmieszaj. Ja też mam podkładki do jedzenia ale nigdy nie leżą w formie ozdoby. Każdy robi jak uważa, nikomu niczego nie narzucam ale jeszcze raz niech mi ktoś wytknie nie posiadanie dzieci to ukatrupię, trochę szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.08.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 też używam suszarki codziennie - i olejuję. Uważam, ze warto olejować a jak suszarka ma jonziację to z włosami nic się nie stanie złego - byle nie suszyć na max a na koniec zawszezimnym powietrzem bo to zamyka łuski. Można na początek jak układa się włosy na szczotce na końce dać jakiś olejek z silikonem - wtedy na 100% nawet z końcówkami nic się nie stanie. Najważniejsze to dobra suszarka, która nie parzy a suszy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Byliśmy w IKEA, pojechałam po ramkę i firanki lil, w między czasie wymyśliłam że lepiej kupić białe viviany, dać je do środkowego a firanki nowe przewiesić do sypialni viviany się piorą i dziś je skracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.08.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 venuska kurna a coś Ty tak do mnie skoczyła:jawdrop::jawdrop:, ja tylko w wielkim skrócie opisałam London jak to było o podkładkach, żadne sformułowanie to nie moje przemyślenia czy zdanie tylko skrót myślowy tego co było napisane, i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Reni ale ja nie do Ciebie tylko do wszystkich dla których koronnym argumentem jest "bo mam dziecko, Ty nie masz to się nie znasz" wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.08.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 no wypowiedź i jej początek to Reni, ja luzuję, spoko, i też nie uważam , ze ktoś kto nie ma dzieci to nie wie o czym mówi, ponieważ i dzieci( rodzinę) można dostosować do swoich przyzwyczajeń, u mnie w domu nie widać , ze są dzieci bo zawsze czysto, i one sprzątają i wiedza , ze czysto ma być i koniec, wszystkiego da się nauczyć, gdybym miała gdzieś porządek to i one miały by go gdzieś, a przed znajomymi można mówić , ja mam dzieci to i tak wygląda mój dom, tak też można więc ty pewno mimo małego brzdąca , nie będziesz miała podkładek a dziecku nie będzie wolno zasiadać do stołu jeśli wcześniej ich nie wyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 pewnie tak Reni przepraszam, napisałam to trochę agresywnie :* , ale też tak odebrałam Twoją wypowiedź, że nie mam dzieci to nie mam pojęcia...ah ta magia forum Zrobiłam kącik, czyli to o czym pisałam dla dziecka (jeżeli mamy jakieś w gościach). Przetapicerowałam pufę (średnio wyszła, ustawiłam do zdjęcia ładniejszym bokiem ), zrobiłam obrazki. Nie są skończone, brakuje im tła http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/P8258673mniejszy_zps922e66ba.jpg Potrzebuję jeszcze kredek i kartek do rysowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.08.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 u mnie w domu nie widać , ze są dzieci bo zawsze czysto, i one sprzątają i wiedza , ze czysto ma być i koniec, wszystkiego da się nauczyć reni, przepraszam , ale nie mogę się powstrzymać Jak tam kozy na kanapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.08.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 spoko, spoko ja się nie gniewam ale wyjaśnić musze wszystko dokładnie, London ciagle pytała o co chodzi z podkładkami, to jej wyjasniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.08.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 reni, przepraszam , ale nie mogę się powstrzymać Jak tam kozy na kanapie? no wyobraź sobie , opieprzyłam kilka razy a dziś idę do toalety a w niej papier toaletowy a na nim kozy, no już nie będę krzyczeć , ze nie spłukane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.08.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dziewuszki, nie odzywam się ostatnio bo jakoś nie mogę się zebrać, żeby w jakiejś dyskusji wziąć udział. Wydaje mi się jednak, że ostatni tydzień był dość nerwowy nawet na tak liberalnym i goscinnym wątku jakim są Mirabelki: sprawa Ananek vel Lana Panana odgrzana sprawa lustra Karoliny i co się wiąże z obydwoma sprawami powyżej najwyraźniej niemożność cieszenia się z sukcesu odniesionego przez kolezankę problem usypiania dzieci a teraz problem jakiś pierdołowatych podkładek. Nie wiem czemu ostatnio tak często reagujemy agresywnie i bierzemy do siebie wypowiedzi, z którymi nie do końca nam po drodze? Jest niedziela, Venuska jest niesamowitą gospodynią na swoim wątku (i zakładam w domu też), więc czemu jest ostatnio tak nerwowo? Bardzo bym chciała, żeby przynajmniej tutaj był taki fajny swojski babiniec jak zawsze. Do Narendil: Nie wiem w którym roku urodził się Andzia Twój mąż, ale myślę, że mój jednak wcześniej. W takim wypadku Twój M jest 9 cudem , bo 8 cud świata siedzi w moim salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.08.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 no wyobraź sobie , opieprzyłam kilka razy a dziś idę do toalety a w niej papier toaletowy a na nim kozy, no już nie będę krzyczeć , ze nie spłukane:D No to gratulacje Spuszczać też się nauczy. Do Narendil: Nie wiem w którym roku urodził się Andzia Twój mąż, ale myślę, że mój jednak wcześniej. W takim wypadku Twój M jest 9 cudem , bo 8 cud świata siedzi w moim salonie No dobra Odstąpię palmę pierwszeństwa Twojemu. Mogę mieć i dziewiąty cud świata. Ale, żeby nie było tak słodko, za uszami też swoje ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.08.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 dziękuje w sumie ja tylko podsuszam nigdy tak do końca ale chcę sobie kupić szuszarko lokówkę i wiem już, że z jonizacją musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts