zeliczka 25.08.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 .....no nie ....ja Cię nie będę atakowała:hug jeszcze pościelą dziecięcą....no nie....bez przesady...za dużo tego tutaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 25.08.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/allproducts/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 25.08.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40229944/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Zeliczko dziękuję dla mnie ta pościel śmieszna taka nastolatkowo-dziecięca szukam jakiejś porządnej białej dla nas do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.08.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 no dobra... przyznam się że od dawna podczytuję pobieżnie co tu się wyprawia - bo choler* dużo doczytać wszystko nie sposób normalnie... ponieważ ja kocham DIY i sama dużo takich "ozdób" planuję u siebie - jej czumu muszę jeszcze tyle czekać by móc działać? - to postanowiłam się ujawnić :) Venuska piękny materiał bardzo mi się podoba i fajnie że robisz taki kącik dla malusich gości ... http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/P8258673mniejszy_zps922e66ba.jpg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 o hej łukasz69karolina czy my się tu już nie witałyśmy? a może to było na innym wątku? nie przejmuj się, ja czasem sama nie ogarniam, siadam z kawą w końcu zadowolona że nadrobiłam a tu dziewczyny kolejne 3 strony naklepały Kącika nie skończyłam a mąż powiedział, że zrobiłam ołtarz tej sowie...może ma i rację ale mnie się podoba a co Ty DIY robisz? biegnę zaraz do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.08.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Venuska-poządna pościel-jeśli masz kogoś w U.K-biała oczywiście:yes: http://www.kingofcotton.co.uk/section.php/6/1/egyptian_cotton_bedlinen np. lub mega pożądna ,ale też droższa:( http://www.thewhitecompany.com/sale/bed-linen/ np. lub nasza hotelowa http://www.anwo.com.pl/horeca/hotele http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/zarahomepl/en/zarahomepl/633516/Bed%2BLinen%2B No i ja się osobiście w TKmAXX ZAOPATRZAM BO BIAŁA UWIELBIAM:yes:-OSTATNIO WYRWAŁAM NA PRZECENIE Z 240 NA 79 PRZECENIONA-POZADNA GRUBA BIALA BAWEŁNA Z BIAŁYM HAFTEM PO BOKACH-ŁELEGANCKA:D zas mi się klawiatura zacięła:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 no właśnie muszę w TK popatrzeć, ale u nich chyba kupuje się oddzielnie kołdrę i poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.08.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 no właśnie muszę w TK popatrzeć, ale u nich chyba kupuje się oddzielnie kołdrę i poduszki? Ja zawsze w komplecie kupowałam-kołdra i dwie poszewki na poduszki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Gumi a w jakim rozmiarze? bo my mamy ikeowską kołdrę i poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.08.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Gumi a w jakim rozmiarze? bo my mamy ikeowską kołdrę i poduchy To na mur-beton nie jest taki rozmiar:rolleyes: Ja wogole lubie poduszki 50 na 70 cm i takie w TK-ju ZAWSZE KUPUJE;) Jak chcesz pozadne i łeleganckie:)to wywal kołdre z IKEI i kup nową pod łelegancka pościel:lol2: Niech się nikt nie poczuje obrażony-ja zartuje -no chyba że..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 o hej łukasz69karolina czy my się tu już nie witałyśmy? a może to było na innym wątku? nie przejmuj się, ja czasem sama nie ogarniam, siadam z kawą w końcu zadowolona że nadrobiłam a tu dziewczyny kolejne 3 strony naklepały Kącika nie skończyłam a mąż powiedział, że zrobiłam ołtarz tej sowie...może ma i rację ale mnie się podoba a co Ty DIY robisz? biegnę zaraz do was no w innym wątku o DIY właśnie tam "wyczaiłam" Twoje kocie legowisko... u Ciebie tu po prostu jest forumowe miejsce spotkań i pogaduszek... może i ja czasem coś skrobnę jak będę "w temacie" moje DIY to narazie tylko uszycie kocyka i misiaków dla dzieci oraz ostatni twór - stołki z części samochodowych :) dla mojego ślubnego:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.08.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Venusiątko-lece bo mam piwko z miodkiem na tarasie:yes: Chcialam ci posłac zdjecie mojej "starej" z tk-eja ale cos mi wyskakuje ze rozmiar za duzy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Gumi czyli pościel jest na kiedyś, kołdrę i poduchy mogę przenieść do gościnnego jak najbardziej ale kiedyś, 300 za kołdę + drugie tyle za pościel to dla mnie wydatek nie na teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 lukasz69karolina stołki widziałam fajnie wyszły i wyglądają naprawdę pro. Ja dziś wymyśliłam, że zrobię viviany na równo z podłogą, mierzyłam, zapinałam szpilkami, zaprasowałam co by było równiutko....dobrze, że przed cięciem zawiesiłam na karniszu nosz cholera nie równo w końcu zrobiłam na trochę leżąco czyli tak jak lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.08.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ven że stół inna bajka (niż NASZE:D )to tak tak wiem wiem ,jednak jak na swoją bajkę równie strojne jak i krzesła:yes: Więc może z tej bajki razem też jednak będą do siebie pasowały:D:cool: A viviany to chyba same w sobie są krzywe od nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.08.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Babki, które maja dzieci, najlepiej takie malutkie. Czy takie 5-6 i dalej np. 10-miesięczne dziecko przywiązuje się do miejsca w którym mieszka? Może śmieszne albo banalne pytanie ale bardzo dla mnie ważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Londonka są mega krzywe ale czego chcieć za tą cenę? równe kiedyś uszyję jak od podstaw będę je szyć, wtedy równam z 4 stron po nitce, więc materiał układa się wzorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Yokasta a co przeprowadzacie się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Venus, nie wiem . Ale jeśli tak to nie będzie powodów do radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts