Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus, to jeszcze ja: brawa za pomysł z kącikiem dla dzieci! To jest prawdziwy problem dla dzieciatych rodzin i goszczących je osób niedzieciatych, gdy młodzież nie ma co z sobą zrobić. Dzieciaki siedzą skwaszone i marudzą co chwila, że chcą już iść, nie da się pogadać, nacieszyć wizytą. Te bardziej krewkie (na szczęście nie moje! :lol2:) demolują mieszkanie goszczących.

Po raz kolejny wyszła Twoja mądrość :yes:

jakie drzewo jest ciemne (taki czekoladowy brąz ale nie niemalże czarne) tonacja czy ciepla czy zimna nie ma znaczenia.

orzech, mahoń, wenge (choc juz za ciemne) to wiem, ale co jeszcze? kasztan? dąb wędzony piekny ale chyba cena mniej;/

Może jesion koniak

Dziewczyny jest nowy katalog ikea, ale ja nie dostrzegłam nic ciekawego. Najlepsze ;) są oferty "nowa niższa cena", np. wcześniej 749,99, teraz 749 :lol2:

Classic nasz blat to też sosna, pomalowany sadolinem 3 warstwy po każdej w ruch papier ścierny (żeby wyeliminować nierówności), więc o co cho? :D

Luiza właśnie :yes: co prawda na razie mieliśmy maleńkie dzieci w gościach, raczej z tych pełzających, a jak mamy kilku latka to zazwyczaj na kilka dni i wtedy jest rewolucja w salonie (wszędzie tory dla pociągów). Patrząc jednak na tych gości z dziećmi małymi przychodzącymi spędzić popołudnie takiego kącika na wyciszenie potrzebowaliśmy. Stoi sobie w środkowym/kocim/dziecięcem, ale w razie wizyty zniesiemy na dół, zależało mi aby było to mobilne :yes: no i jak jest u nas to dla dziecka jest nowe, czyli zakładam interesujące.

Edytowane przez Venus_m

Hej dziewczyny,

to ja tak z innej mańki wyjadę:

chcę sobie kupić skórzaną torebkę do 300 zł, wrzućcie jakieś propozycję, Reni Ty z Magdą takie oblatane "shopiary", zapodajcie coś.

Kolor carmel lub czarny.

Pewnie zaraz powiecie że za 300 zł to sobie mogę portfel kupić ;)

da się ale zależy jaka wielkość, jesli listonoszka to całkiem sporo 300 jeśli shopper to mało

I jeszcze ja zapytam :lol: mogę mogę? :lol2:

Gdzie ręczniki kupujecie?

Dobre potrzebuję, puchate, miękkie, ale nie za grube.:cool:

Temat dla mnie "świeżynka" bo niedawno tez potrzebowałam i na wątku łazienkowym dziewczyny polecały firmę: Eurofirany .

Kupiłam i szczerze polecam!

a kupowałam tu:

http://www.inatex.pl/pl/c/RECZNIKI/1

I jeszcze ja zapytam :lol: mogę mogę? :lol2:

Gdzie ręczniki kupujecie?

Dobre potrzebuję, puchate, miękkie, ale nie za grube.:cool:

Ja polecam z Zara Home :yes:.

Mam ręczniki z Home and You, Ikei, TKMaxxa, ale są jednorazowego użytku (po pierwszym praniu się dziurawią, tracą kolor, zmieniają rozmiar), a ja nie mam zamiaru prać ręczników ręcznie :no:.