mirkamis 26.08.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ale posłodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Dobre posłodzenie z rana daje dobry humor na resztę dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 lub zawyżony indeks glikemiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.08.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Venus, to jeszcze ja: brawa za pomysł z kącikiem dla dzieci! To jest prawdziwy problem dla dzieciatych rodzin i goszczących je osób niedzieciatych, gdy młodzież nie ma co z sobą zrobić. Dzieciaki siedzą skwaszone i marudzą co chwila, że chcą już iść, nie da się pogadać, nacieszyć wizytą. Te bardziej krewkie (na szczęście nie moje! ) demolują mieszkanie goszczących. Po raz kolejny wyszła Twoja mądrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 26.08.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 jakie drzewo jest ciemne (taki czekoladowy brąz ale nie niemalże czarne) tonacja czy ciepla czy zimna nie ma znaczenia. orzech, mahoń, wenge (choc juz za ciemne) to wiem, ale co jeszcze? kasztan? dąb wędzony piekny ale chyba cena mniej;/ Może jesion koniak Dziewczyny jest nowy katalog ikea, ale ja nie dostrzegłam nic ciekawego. Najlepsze są oferty "nowa niższa cena", np. wcześniej 749,99, teraz 749 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Classic nasz blat to też sosna, pomalowany sadolinem 3 warstwy po każdej w ruch papier ścierny (żeby wyeliminować nierówności), więc o co cho? Luiza właśnie co prawda na razie mieliśmy maleńkie dzieci w gościach, raczej z tych pełzających, a jak mamy kilku latka to zazwyczaj na kilka dni i wtedy jest rewolucja w salonie (wszędzie tory dla pociągów). Patrząc jednak na tych gości z dziećmi małymi przychodzącymi spędzić popołudnie takiego kącika na wyciszenie potrzebowaliśmy. Stoi sobie w środkowym/kocim/dziecięcem, ale w razie wizyty zniesiemy na dół, zależało mi aby było to mobilne no i jak jest u nas to dla dziecka jest nowe, czyli zakładam interesujące. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 oglądałam wczoraj filmik o tapicerowaniu i już widzę, że rogi źle zrobiłam no nic, teraz będę robić poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 26.08.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 oglądałam wczoraj filmik o tapicerowaniu i już widzę, że rogi źle zrobiłam no nic, teraz będę robić poprawnie. Justynka podaj link do filmu:) Mam zamiar krzesła przetapicerować A tak w ogóle dzień dobry wszystkim Paniom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Po raz kolejny wyszła Twoja mądrość jezusie ale sobie słodzimy helloł wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.08.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Towarzystwo wzajemnej adoracji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Hej dziewczyny, to ja tak z innej mańki wyjadę: chcę sobie kupić skórzaną torebkę do 300 zł, wrzućcie jakieś propozycję, Reni Ty z Magdą takie oblatane "shopiary", zapodajcie coś. Kolor carmel lub czarny. Pewnie zaraz powiecie że za 300 zł to sobie mogę portfel kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.08.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 I jeszcze ja zapytam mogę mogę? Gdzie ręczniki kupujecie? Dobre potrzebuję, puchate, miękkie, ale nie za grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Hej dziewczyny, to ja tak z innej mańki wyjadę: chcę sobie kupić skórzaną torebkę do 300 zł, wrzućcie jakieś propozycję, Reni Ty z Magdą takie oblatane "shopiary", zapodajcie coś. Kolor carmel lub czarny. Pewnie zaraz powiecie że za 300 zł to sobie mogę portfel kupić da się ale zależy jaka wielkość, jesli listonoszka to całkiem sporo 300 jeśli shopper to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 I jeszcze ja zapytam mogę mogę? Gdzie ręczniki kupujecie? Dobre potrzebuję, puchate, miękkie, ale nie za grube. ja kupuje w ikei ale nie te najtańsze, tylko te drozsze, jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 I jeszcze ja zapytam mogę mogę? Gdzie ręczniki kupujecie? Dobre potrzebuję, puchate, miękkie, ale nie za grube. Temat dla mnie "świeżynka" bo niedawno tez potrzebowałam i na wątku łazienkowym dziewczyny polecały firmę: Eurofirany . Kupiłam i szczerze polecam! a kupowałam tu: http://www.inatex.pl/pl/c/RECZNIKI/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Towarzystwo wzajemnej adoracji . no chyba ale lw wraz z pierwszą wizytą słodziła bosko, nie żebym miała coś przeciwko ale aż nie do uwierzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 da się ale zależy jaka wielkość, jesli listonoszka to całkiem sporo 300 jeśli shopper to mało Reni taka do pracy, nie za duza nie za mała, nie musi mieścić format A4. Doszlam do wniosku ze za dużej nie mogę mieć bo potem mam wielki bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 I jeszcze ja zapytam mogę mogę? Gdzie ręczniki kupujecie? Dobre potrzebuję, puchate, miękkie, ale nie za grube. Ja polecam z Zara Home . Mam ręczniki z Home and You, Ikei, TKMaxxa, ale są jednorazowego użytku (po pierwszym praniu się dziurawią, tracą kolor, zmieniają rozmiar), a ja nie mam zamiaru prać ręczników ręcznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 a z ikei te tanie, bo ja mam te drozsze i 3 rok piorę i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts