Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

no chyba ale lw wraz z pierwszą wizytą słodziła bosko, nie żebym miała coś przeciwko ale aż nie do uwierzenia

Widocznie tak trzeba. Przesadna szczerość nie jest w cenie :no:.

No tak, muszę uściślić, ja z Ikei mam te najtańsze, najtańsze ręczniki (kosztowały chyba poniżej 10 zł za sztukę :rolleyes:), kupiłam je, bo były w kolorze limonkowym i służą mi od początku jako ścierki do kuchni, jakością nie powalają :no:.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm...

Z iKei mam takie szorstkie, ale one nie za drogie były. Tylko już po roku sztywne strasznie się zrobiły.

Eurofirany - mam kilka do rąk, ale one w ogóle nie schną... nie wiem o co chodzi, ale zanim wyschnie po wytarciu rąk, to zaśmierdnie.

Z Zara Home kupiłam kilka ale sa tak grube, że też mi nie schną...:lol2:

Hmm...

Z iKei mam takie szorstkie, ale one nie za drogie były. Tylko już po roku sztywne strasznie się zrobiły.

Eurofirany - mam kilka do rąk, ale one w ogóle nie schną... nie wiem o co chodzi, ale zanim wyschnie po wytarciu rąk, to zaśmierdnie.

Z Zara Home kupiłam kilka ale sa tak grube, że też mi nie schną...:lol2:

Agata a Ty je rozwieszasz mokre? :)

Czy tak na haczyku mają wyschnąc?:)

No rozwieszam po użyciu.

Te do rąk na haczyku, ale kiedyś miałam jakieś takie no-name i pieknie schły.

Ja mam z Eurofiran kąpielowe i do rąk, kąpielowe wieczorem rozwieszam i rano suchutkie a do rąk też rozwieszam na grzejnik i szybciutko suche.

te do rąk to i tak prawie codziennie wymieniam bo mój "dzieć" zapomina o istnieniu mydła, wytrze mokre niby umyte ręce i ręcznik czarny ;)

cześć wariatki :bye:

Ja chwalę ręczniki z Home&You ale też te droższe, czyli duży za 69 (oczywiście kupione na wyprzedaży :yes: ), te basic jakością podstawowe tak samo jaka ich cena ;)

o torebkach to i ja chętnie posłucham, bo przymierzam się do kupna skórzanej, ale widziałam torebkę z Ochnika po roku i nieładnie to wyglądało a kosztowała 700 zł :o

Zizi

Venuska,

Ja mam od prawie roku torebkę Ochnika. To prawda, przez wakacje jej nie nosiłam, ale jest naprawdę dobrze wykonana i mega funkcjonalna.

Jestem z niej bardzo zadowolona.

W zeszłym miesiącu kupiliśmy tez kilka kompletów ręczników w Home&You i zgadzam się z Tobą, że są dobrej jakości.

Reni pokaż jaką teraz nosisz ;)

tzn. jaką dziś masz bo pewnie w garderobie masz ich w pip :)

kurcze ale jak to zrobić, ja mam wiele torebek, w sumie co tydzień zmieniam, teraz nosze małą granatową listonoszkę ze skóry, mam pomarańczową z simple z łańcuszkiem, obie kupione jakiś czas temu wiec na necie ich nie ma, kupiłam wielka shopper z MD, o taka

http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220003/724515/2644760/TORBA%2BTYPU%2BSHOPPER%2BZE%2BSKORY%2BBASIC

a najczęściej noszę taki model i taka wielkość

http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220003/724515/2644870/TORBA%2BKLAPA%2BZ%2BTARCZ%C4%84

Dodam coś w kwestii torebek, od lat kupuję na allegro skórzane włoskie do 300 zł właśnie. Noszę wszystkie po kilka lat , dokupuję nowe jak się znudzi. Cena rozsądna i jakość też ok. Zazwyczaj są wszystkie chodliwe modele na dany sezon.

Co do ręczników sklep INSPIRACJA ma super . Ja zamawiam u nich telfonicznie bo się int. sklepu nie dorobili chyba jeszcze , a może, zaraz sprawdzę. Są grube, puchate, nic się im nie dzieje, no ładne po prostu, wynór kolorów też spory.

Lubię też ręczniki GRENO bardzo dobra jakość moim zdaniem.