Ilona Agata 26.08.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 no chyba ale lw wraz z pierwszą wizytą słodziła bosko, nie żebym miała coś przeciwko ale aż nie do uwierzenia Widocznie tak trzeba. Przesadna szczerość nie jest w cenie . No tak, muszę uściślić, ja z Ikei mam te najtańsze, najtańsze ręczniki (kosztowały chyba poniżej 10 zł za sztukę ), kupiłam je, bo były w kolorze limonkowym i służą mi od początku jako ścierki do kuchni, jakością nie powalają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.08.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Hmm... Z iKei mam takie szorstkie, ale one nie za drogie były. Tylko już po roku sztywne strasznie się zrobiły. Eurofirany - mam kilka do rąk, ale one w ogóle nie schną... nie wiem o co chodzi, ale zanim wyschnie po wytarciu rąk, to zaśmierdnie. Z Zara Home kupiłam kilka ale sa tak grube, że też mi nie schną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Hmm... Z iKei mam takie szorstkie, ale one nie za drogie były. Tylko już po roku sztywne strasznie się zrobiły. Eurofirany - mam kilka do rąk, ale one w ogóle nie schną... nie wiem o co chodzi, ale zanim wyschnie po wytarciu rąk, to zaśmierdnie. Z Zara Home kupiłam kilka ale sa tak grube, że też mi nie schną... Agata a Ty je rozwieszasz mokre? Czy tak na haczyku mają wyschnąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.08.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 No rozwieszam po użyciu.Te do rąk na haczyku, ale kiedyś miałam jakieś takie no-name i pieknie schły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 No rozwieszam po użyciu. Te do rąk na haczyku, ale kiedyś miałam jakieś takie no-name i pieknie schły. Ja mam z Eurofiran kąpielowe i do rąk, kąpielowe wieczorem rozwieszam i rano suchutkie a do rąk też rozwieszam na grzejnik i szybciutko suche. te do rąk to i tak prawie codziennie wymieniam bo mój "dzieć" zapomina o istnieniu mydła, wytrze mokre niby umyte ręce i ręcznik czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 26.08.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Może kupię na próbę kilka, bo te drapiące z Ikei już mnie denerwują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 cześć wariatki Ja chwalę ręczniki z Home&You ale też te droższe, czyli duży za 69 (oczywiście kupione na wyprzedaży ), te basic jakością podstawowe tak samo jaka ich cena o torebkach to i ja chętnie posłucham, bo przymierzam się do kupna skórzanej, ale widziałam torebkę z Ochnika po roku i nieładnie to wyglądało a kosztowała 700 zł Zizi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 ja nowej kolekcji jeszcze nie widziałam nigdzie, także torebki konkretnego modelu nie polecę, ale w massimo można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 wiesz venus ja uważam, ze jeśli skórzana torebka jest noszona dzień w dzień to niestety nawet po roku będzie widac ślady użytkowania dosyć mocne, też wiadomo każdy inaczej dba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Reni pokaż jaką teraz nosisz tzn. jaką dziś masz bo pewnie w garderobie masz ich w pip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 26.08.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Venuks dzięki:) W sprawie ręczników nie pomogę, mam z H&Y i uważam że są OK:) Torebkę sobie ostatnio sprawiłam z MD, ale kupiłam ją w sklepie z końcówkami kolekcji:rolleyes: wiec nie jest to najnowszy wypust, ale mi się podoba i koniec kropka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.08.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Venuska, Ja mam od prawie roku torebkę Ochnika. To prawda, przez wakacje jej nie nosiłam, ale jest naprawdę dobrze wykonana i mega funkcjonalna. Jestem z niej bardzo zadowolona. W zeszłym miesiącu kupiliśmy tez kilka kompletów ręczników w Home&You i zgadzam się z Tobą, że są dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Zizi pokaz nam, plizzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 26.08.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ostatnia torebkę miałam z Wittchena i powiem ze byłam bardzo zaskoczona jakością wykonania:) mam ja od półtora roku i nic sie nie wytarło i polecam gorąco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Reni pokaż jaką teraz nosisz tzn. jaką dziś masz bo pewnie w garderobie masz ich w pip kurcze ale jak to zrobić, ja mam wiele torebek, w sumie co tydzień zmieniam, teraz nosze małą granatową listonoszkę ze skóry, mam pomarańczową z simple z łańcuszkiem, obie kupione jakiś czas temu wiec na necie ich nie ma, kupiłam wielka shopper z MD, o taka http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220003/724515/2644760/TORBA%2BTYPU%2BSHOPPER%2BZE%2BSKORY%2BBASIC a najczęściej noszę taki model i taka wielkość http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220003/724515/2644870/TORBA%2BKLAPA%2BZ%2BTARCZ%C4%84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 ja mam z wittchena już kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 26.08.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Dodam coś w kwestii torebek, od lat kupuję na allegro skórzane włoskie do 300 zł właśnie. Noszę wszystkie po kilka lat , dokupuję nowe jak się znudzi. Cena rozsądna i jakość też ok. Zazwyczaj są wszystkie chodliwe modele na dany sezon. Co do ręczników sklep INSPIRACJA ma super . Ja zamawiam u nich telfonicznie bo się int. sklepu nie dorobili chyba jeszcze , a może, zaraz sprawdzę. Są grube, puchate, nic się im nie dzieje, no ładne po prostu, wynór kolorów też spory. Lubię też ręczniki GRENO bardzo dobra jakość moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 26.08.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Zizi pokaz nam, plizzzzzzzzzzzz ; Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.08.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 no chyba ale lw wraz z pierwszą wizytą słodziła bosko, nie żebym miała coś przeciwko ale aż nie do uwierzenia Czekaj, czekaj, bo się pogubiłam Słodziłam czy "słodziłam"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Reni śliczne te torby z MD ale te ceny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts