Venus_m 17.01.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Pszczółko ja autentycznie włosy z głowy rwałam nad kuchnią, jak w końcu zapłaciliśmy projektantce to i tak przedstawiłam jej swoją wizję i nie mam tu nic czego sama bym nie wymyśliła a jednak, nie wymyśliłabym tego forniru na boku podwieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.01.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 aaa i skoro Balbina poruszyła temat kominka, proszę napisz, na której stronie go szukać? Kojarzę, że wyjątkowy, chcę go koniecznie znowu zobaczyć, ale nie każ mi przekopać się przez 119 stron! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dobre pytanie Sharlotko http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P1239045.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P1239048.jpg Do "blaszanego" blatu byłoby fajne nawiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.01.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dziękuję - piękny a taki prosty!Też rozważam podobny (jako drugą z opcji, prócz klasycznego, portalowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jestem zbulwersowana mocowanie Akita od Magdy w BB kosztuje 430 zł!! a w necie 180 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jestem zbulwersowana mocowanie Akita od Magdy w BB kosztuje 430 zł!! a w necie 180 .... No przeca ci mówiłam:rotfl: Jak tyś się przygotowałaś do tej wystawki?:lol2: Ale podoba Ci się? Obejrzałaś wszystkie swoje typy??? A co do kafli;) Obrazić się na pewno nie obrażę Nawet mi miło, że tak Ci się spodobało moje rozwiązanie:lol: U Ciebie moim zdaniem też może fajnie wyglądać - są proste, ale takie jakieś ciepłe w odbiorze, domowe:) Moim zdaniem do takich eklektycznych wnętrz, jakie zaczynają Ci się tworzyć - pasują Nie przejmowałabym się zbytnio tą asymetrią A zawijałabyś tymi płytkami w glify? Czy nie??? Jak byś przy oknie je zakończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Madzia miód na moje serce Zawijałabym raczej w glify, w końcu są białe...więc nawet jedno zagięcie w jednym oknie nie powinno przeszkadzać, z drugiej strony w oknie ze storczykiem nie potrzebuję aż tak bardzo tego zagięcia BB to skandal jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Venusku ależ piękny kominek macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 o Pysiaczku dziękuję, tylko mnie upewniasz że trzeba się zabrać za galerię na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 bierz się, bierz, nie chce mi się tak latać "we wątku", za dużo stron!A pomysł z kaflami Magdy świetny - właśnie nieco eklektyzmu dodałyby w Twojej boskiej kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ja szukam już długi czas obrazka z takimi sztućcami jak ten dekor płytkowy od Magdy ma, ale jakoś tak 150 zł to nie bardzo mi się widzi za mały kwadracik Byłoby na pewno niedrogo, ładnie i praktycznie (z kaflami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.01.2012 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) No szaleje pani ze zmianami w Nowym Roku - ale na plus moim zdaniem) A kinkiety przemyśl dobrze - żebyś później ich nie żałowała - najlepiej jakby powisiał u Ciebie z tydzień - i sama byś zobaczyła czy pasuje i co do niego czujesz Edytowane 18 Stycznia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.01.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Wczoraj przykładaliśmy naszą małą lampkę stołową z TK w jasnym szarym abażurze Mężowi się bardzo podobało i chyba dotarliśmy do punktu żona nie wymyśla, a żona myśli nad najlepszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.01.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 a żona zaktualizowała zdjęcia w galerii? Stanu obecnego całego domu, jak obiecała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.01.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 nie no żona zabiera się do tego jakby chciała a nie mogła Jak się obronie to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.01.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 uwaga! mężowi zaczęły się podobać kinkiety pochodnie delhi ale w wersji krótkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.01.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 uwaga! mężowi zaczęły się podobać kinkiety pochodnie delhi ale w wersji krótkiej Widać żonka pracuje intensywnie nad mężem skoro zmienił zdanie Sama mam kinkiety delhi ( widząc je na stronce RH tez miałam wrażenie że przypominają pochodnie) ale zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.01.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Karolek witam Ja też bym zaryzykowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 18.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Zapomniałam podziękować za namiary na puszki. Miałaś rację na prawdę ładne i dopracowane i cena przyzwoitaDziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2012 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a proszę, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts