Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Dodam coś w kwestii torebek, od lat kupuję na allegro skórzane włoskie do 300 zł właśnie. Noszę wszystkie po kilka lat , dokupuję nowe jak się znudzi. Cena rozsądna i jakość też ok. Zazwyczaj są wszystkie chodliwe modele na dany sezon.

Co do ręczników sklep INSPIRACJA ma super . Ja zamawiam u nich telfonicznie bo się int. sklepu nie dorobili chyba jeszcze , a może, zaraz sprawdzę. Są grube, puchate, nic się im nie dzieje, no ładne po prostu, wynór kolorów też spory.

Lubię też ręczniki GRENO bardzo dobra jakość moim zdaniem.

Milena a od którego sprzedawcy kupujesz?

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duś - a gdzieś Ty była jak Cię nie było? 4 dni - to mi śmierdzi jakimś upojnym weekendem! ;)

(...)

uprowadziłam mojego ostatnio przepracowanego starego i byliśmy w głęboczku. plecki wymasowane (a ostatnio konserwowałam mój taras - pozycja kuczno-klęczna pozostawila trwałe ślady), maseczki wchłonięte (-5 lat na twarzy), dupki wymoczone i wyparowane (niestety wagowo to jesteśmy chyba +5 kg hehe). do tego dzikie ilości dobrego wina, więc upoj(e)ni to myśmy byli :)

Dziewczyny mam pytanie, bo Wy wszystko wiecie<3

jakie drzewo jest ciemne (taki czekoladowy brąz ale nie niemalże czarne) tonacja czy ciepla czy zimna nie ma znaczenia.

orzech, mahoń, wenge (choc juz za ciemne) to wiem, ale co jeszcze? kasztan? dąb wędzony piekny ale chyba cena mniej;/

poszukuje gotowego kawałka drewna (najchętniej parapet) do konsolki:) Venuska mnie olśniła swoim diy blatem, że przeciez mam parapet, ale to sosna. ja nie mam możliwości sama zabejcować tego parapetu, a mąż nie ma czasu na razie na taki "pierdoly" jak blat konsolki:)

może myślisz o hebanie? ma dosyć ciemny kolor (gorzka czekolada), delikatne usłojenie, jest bardzo twardy.

@agatah

ja też miałam ręczniki z eurofiran, ale problemów z nimi nie było żadnych.

choć może to dlatego, że wszystkie na początku, przed pierwszym użyciem piorę w wysokiej temperaturze, a potem z wysychaniem i wchłanianiem nie ma już problemu.

ale teraz czaję się na te z h&y (czekam na ponowne "drugi produkt za 10 zł"). może nie są tak mięsiste, ale za to dostępne - doszłam do wniosku, że i tak trzeba takie rzeczy wymieniać co rok czy dwa, bo się zwyczajnie zużywają i wówczas w h&y łatwiej dopasować szlaczek czy hafcik czy co to tam jest. do ręczników, które już są w domu.

właśnie przeglądam allegro w poszukiwaniu :)

Reni dobra jesteś z tymi przecenami, ja w tym roku o dziwo nic na przecenach nie kupiłam :(

efi ja inaczej nie kupuję, kiedy są przeceny to latam i kupuję dużo (4 osoby) każdemu coś trzeba ale potem cisza, normalne ceny są :mad::mad::mad: no masakra nie dałabym za torebkę np 699, bo mogę mieć co najmniej 3 szt na wyprzedażach