Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nooo fajna :) mi się podoba wersja z ćwiekami tej torby :) niestety ćwieki podbijają cenę o przeszło 50 $, a ze złota to one raczej nie są hehe

duś dzięki Ci o wielkie. tak właśnie mysle o hebanie ale senk ju senk ju weri macz

ależ proszę uprzejmie :) bardzo się cieszę, że mogłam pomóc

No i jak kupisz se Korsa to jeszcze garderobę całą musisz wymienić (dodatkowy koszt), bo przecież portek z hm do niej nie zalożysz (bo to tak jakby podjechać lamborgini na pierogi

o właśnie:yes:

Nie zgadzam sie z wami, elegancji i klasy nie osiągnie sie tylko wydanymi dużymi pieniędzmi. Lamborgini pojechalabym nawet do baru mlecznego gdybym miała chęć, nie cierpię pozerow aj pójdę na sushi mimo ze nie lubię ale w takim aucie nie wypada;)
Aga bardziej o to lamborgini i pierogi czy kors i spodnie hm mi chodziło ;) dla mnie jedno z drugim się nie wyklucza. Życie jest krótkie i warto zrobić sobie przyjemność od czasu do czasu, a marnować go nie zamierzam na wymyślanie powodów przeciw, wolę doszukiwać się tych ZA :D :yes: co nie zmienia faktu, że budżet w tej chwili nie uniesie torebki za 1200 :no:
A ja dziś w końcu uległam i zakupiłam w Rossmanie odżywkę i szapon z alterry ... umyłam włochy, nałożyłam odżywkę i faktycznie mam wrażenie że włosy są inne:yes: zobacze jak jutro beda się zachowywały. A tak w ogóle to stałam chyba z 15 minut i zastanawiałam się która z nich ma czerwoną nakretkę:mad: bo na moje oko żadna:no:wszystkie są okołoczerwone:p
Nesska nie mam pojęcia :lol2: nigdy tak nie gotowałam, na Wigilię przy mega zapierniczu miałam na raz 3 pola, ale najwyższa moc potrzebna mi tylko na początku, bo kotletów spalić nie chciałam ;)

Dziewczyny ta mi wpadła w oko

http://allegro.pl/sale-21-torebka-venezia-skora-naturalna-braz-bez-i3458504005.html

juz sie poprawiam :)

Edytowane przez efi26
Moja młoda ciocia chyba ma identyczną już 3-ci rok i wygląda dobrze, wiem że kupiła na allegro i ma taki jaśniutki kolor trochę jak pomarańcz, bardzo mi się podobała zawsze :rolleyes: no i jakby nie było to moja najdroższa torba jak na razie :lol: a Korsa kiedyś będę mieć ;)
Efi o nie mogę :lol2:

Torba mam nadzieję, że będzie ładna ;) trochę poszperałam żeby to jednak była skóra licowa a nie wyrób ekopodobny :o

Na pewno będzie śliczna. To się dziś nakręciłyśmy na torby ;)

a mój mały często tak coś palnie, jest w tym dobry! Ostatnio go pytam ile sie dołoży do nowych ksiązek,

a on pyta ile kosztują, odpowiadam ze 300 zł i co usłyszłam?

: spokojnie, stać was!

aż sama parsknęłam :)