Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nooo fajna :) mi się podoba wersja z ćwiekami tej torby :) niestety ćwieki podbijają cenę o przeszło 50 $, a ze złota to one raczej nie są hehe

duś dzięki Ci o wielkie. tak właśnie mysle o hebanie ale senk ju senk ju weri macz

ależ proszę uprzejmie :) bardzo się cieszę, że mogłam pomóc

Aga bardziej o to lamborgini i pierogi czy kors i spodnie hm mi chodziło ;) dla mnie jedno z drugim się nie wyklucza. Życie jest krótkie i warto zrobić sobie przyjemność od czasu do czasu, a marnować go nie zamierzam na wymyślanie powodów przeciw, wolę doszukiwać się tych ZA :D :yes: co nie zmienia faktu, że budżet w tej chwili nie uniesie torebki za 1200 :no:

A ja dziś w końcu uległam i zakupiłam w Rossmanie odżywkę i szapon z alterry ... umyłam włochy, nałożyłam odżywkę i faktycznie mam wrażenie że włosy są inne:yes: zobacze jak jutro beda się zachowywały. A tak w ogóle to stałam chyba z 15 minut i zastanawiałam się która z nich ma czerwoną nakretkę:mad: bo na moje oko żadna:no:wszystkie są okołoczerwone:p

Efi o nie mogę :lol2:

Torba mam nadzieję, że będzie ładna ;) trochę poszperałam żeby to jednak była skóra licowa a nie wyrób ekopodobny :o

Na pewno będzie śliczna. To się dziś nakręciłyśmy na torby ;)

a mój mały często tak coś palnie, jest w tym dobry! Ostatnio go pytam ile sie dołoży do nowych ksiązek,

a on pyta ile kosztują, odpowiadam ze 300 zł i co usłyszłam?

: spokojnie, stać was!

aż sama parsknęłam :)