Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o nie znam ;) ale ładne mają buty :yes:

obiad do pracy na jutro gotowy :wiggle: ryż ugotowany zamknięty w tapperware, pierś z kurczaka już pokrojona w kostkę i zamarynowana w przyprawach, rano tylko 10 min i obiad na popołudnie gotowy - tak zarządziłam bo do pracy ciągle mielone mięso braliśmy i mam już dość - my kurczaka nigdy nie zjemy z poprzedniego dnia, ja czuję że się rozkłada na kilometr :lol: co najlepsze wyczułam takiego kurczaka w chińskim kurczaku z grzybami mun (czyli sosu na bogato).

helołłłłłłłł

Venusko

piękny ten kącik stworzyłaś to kiedy mogę wpaść z chłopakami :rotfl::lol2:

A ja ostatnio stzreliłam sobię o te torbę tylko inspirowana oczywiście ze skóry

granat ze złotym

http://stylio.pl/ogloszenie/torba-celine-tanio-521485

i bardzo ją lubię :yes::D

a o to moja własna

wrzucam na chwilkę

Edytowane przez karolek59

Venuska aż mnie zatkało, jaka z Ciebie gospodyni! brawo! dobrze że mój mąz nie czyta ;)

a u mnie jutro na obiad: pierogi teściowej z zamrażarki, bo pani domu po pracy idzie na hennę :)

w weekend pogotowałam trochę to teraz moge iść na łatwiznę ;)

pyszny krez z cukini robiłam - ok 15 min roboty a jakie danie pyszne!

byliśmy w Elektromagu, widziałam Berkery w srebrze i antracycie. Srebro koszmar :sick: tandetny plastik, nie podoba mi się :sick: Antracyt fajny, ale nie pasuje do ceglanej ściany :( Zostają białe, chyba że kiedyś znajdę coś porządnego mechanizmowo i odpowiedniego kolorem :yes:

Rozwiązał się przy okazji problem słuchawki do furtki w kuchni, bo chciałam albo srebrny albo biały, ale srebro to nie jest to :rolleyes: wezmę biały :yes:

mamy tylko jedną zagwozdkę:

opcja1 : kupić słuchawkę za 100 parę złotych i na razie wisi ale nie spełnia swojej funkcji

opcja2: kupić słuchawkę za 100 parę złotych, do tego dobrać kamerę za 300 na furtkę i montaż 400 zł tego wszystkiego + wideofonu który 2 lata leży w pudełku :lol2: niby 800 ale z drugiej strony już by się do nas dostać można było, bo teraz to trzeba mieć szczęście żebyśmy byli w kuchni i zobaczyli że ktoś do nas przyszedł ;)

Jak myślicie?

oo Karolka ;) kiedy? a kiedy możecie? ja zapraszam po drzwiach ;)

Torba ładna, ale mnie te grube esy floresy średnio pasują, ale może...czemu nie :rolleyes: muszę się z nią oswoić :lol:

Serio

ma w planach zajechać kiedyś do stolicy

mam nadzieję ze uda nam się zgadać

Te esy floresy jakoś nie rażą w realu

przynajmniej mnie sa obojętne

Torbę lubie bo jest bardzo pakowna :yes:

Kurczę, chyba jak nam kesz zostanie to zrobimy tę droższą opcję, bo mamy wideofon za kupę kasy kupiony 2 lata temu (dla mnie kupa, bo na dzisiejsze czasy to nasz nowy jest dziaduniem :D ) no i chyba jak się powiedziało A to w końcu trzeba B

Karola to odzywaj się koniecznie, masz nr tel :hug:

Magda prosta taką z połowy głowy? :rolleyes: miałam taką, ładnie wyglądała ale fatalnie się zapuszczała ;)

Veni - torebka hermes fajowa :yes:. Korsa nigdy nie zrozumiem :no:, dla mnie :sick: Ale też wyobrażam sobie, że juz Ty byś do niej sobie taką stylizację walnęła, że nawet mi by się podobało to wydanie torebki :p hihi

Karolek - Twój typ też mi sie podoba :yes:

Ja ostatnio też szukałam torebek, tyle, że mnie jakoś bardziej jeszcze ciągnie do tych workowatych. Pokazuję, bo pamiętam, że Magda szukała szarej, to jedna właśnie jest, tyle, że nie wiem o jaką dokładnie Magdzie chodziło (Magda - o jaką dokładnie Ci chodziło? ;))

http://laza.pl/torebki/1075-sima-torebka-skorzana.html

http://sklep.sagana.pl/torebki_damskie/skorzana_torebka_damska_venezia_istanb_cuo-tm_wiosna_lato_2013.html