Venus_m 26.08.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 dobry jest, powiedz mu tak o lego że go stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 26.08.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Justyna zrdradziłaś Korsa na rzecz Hermesa:p ale przyznam, że i mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 hehePotrzebuję jeszcze proste czarne szpilki, co prawda nie chodzę w takich butach często bo ja z tych "koszykarek" ale kupiłam sobie spodnie dł 7/8 i wolałabym do nich miec wysokie buty ale wys obcasa góra 8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Efi ja to już pisałam, że kupuję z polskich firm w maksimusie najwygodniejsze i najlepsze cenowo. Też poszukaj takiego sklepu dla mnie Venezia, Aldo i Prima Moda to może iść na śmietnik, wszystkie przerobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Masz rację, buty z venezi tez testowałam i beznadzieja. Miałam wysokie z Ryłko i sobie chwaliłam, mogłam cały dzień latać w tych obcasach.Poszukam u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 u mnie się Ryłko nie sprawdziły, ale baleriny. Dla mnie drogie ok 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 http://allegro.pl/nowa-torebka-shopper-bag-mango-brazowa-a4-duza-i3501402560.html fajny shopper jeżeli te boki można schować, bo nie lubię takich rozcapierzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 u mnie się Ryłko nie sprawdziły, ale baleriny. Dla mnie drogie ok 300 zł Wiosną kupiłam sobie baleriny Bayla - super! takie mięciutkie za 230 zł cudownie wygodnie, dzis wchodzę na ich stronę i co widzę? moje buty za 141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 o nie znam ale ładne mają buty obiad do pracy na jutro gotowy ryż ugotowany zamknięty w tapperware, pierś z kurczaka już pokrojona w kostkę i zamarynowana w przyprawach, rano tylko 10 min i obiad na popołudnie gotowy - tak zarządziłam bo do pracy ciągle mielone mięso braliśmy i mam już dość - my kurczaka nigdy nie zjemy z poprzedniego dnia, ja czuję że się rozkłada na kilometr co najlepsze wyczułam takiego kurczaka w chińskim kurczaku z grzybami mun (czyli sosu na bogato). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.08.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) helołłłłłłłł Venusko piękny ten kącik stworzyłaś to kiedy mogę wpaść z chłopakami A ja ostatnio stzreliłam sobię o te torbę tylko inspirowana oczywiście ze skóry granat ze złotym http://stylio.pl/ogloszenie/torba-celine-tanio-521485 i bardzo ją lubię a o to moja własna wrzucam na chwilkę Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Venuska aż mnie zatkało, jaka z Ciebie gospodyni! brawo! dobrze że mój mąz nie czyta a u mnie jutro na obiad: pierogi teściowej z zamrażarki, bo pani domu po pracy idzie na hennę w weekend pogotowałam trochę to teraz moge iść na łatwiznę pyszny krez z cukini robiłam - ok 15 min roboty a jakie danie pyszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 byliśmy w Elektromagu, widziałam Berkery w srebrze i antracycie. Srebro koszmar tandetny plastik, nie podoba mi się Antracyt fajny, ale nie pasuje do ceglanej ściany Zostają białe, chyba że kiedyś znajdę coś porządnego mechanizmowo i odpowiedniego kolorem Rozwiązał się przy okazji problem słuchawki do furtki w kuchni, bo chciałam albo srebrny albo biały, ale srebro to nie jest to wezmę biały mamy tylko jedną zagwozdkę: opcja1 : kupić słuchawkę za 100 parę złotych i na razie wisi ale nie spełnia swojej funkcji opcja2: kupić słuchawkę za 100 parę złotych, do tego dobrać kamerę za 300 na furtkę i montaż 400 zł tego wszystkiego + wideofonu który 2 lata leży w pudełku niby 800 ale z drugiej strony już by się do nas dostać można było, bo teraz to trzeba mieć szczęście żebyśmy byli w kuchni i zobaczyli że ktoś do nas przyszedł Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 oo Karolka kiedy? a kiedy możecie? ja zapraszam po drzwiach Torba ładna, ale mnie te grube esy floresy średnio pasują, ale może...czemu nie muszę się z nią oswoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 nie no tematy zakupowe bez zakupoholiczki :jawdrop::jawdrop: nie przeżyję od 2 godz dumam robić grzywkę czy nie ( na prosto - nie raz miała, tak jakoś niewinnie wyglądam wtedy haha ) - jutro idę do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 26.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 hmm trudna decyzja, my mamy sam domofon za 450 zł z 2 słuchawkami: góra i dół ale jak ktos dzwoni to i tak sprawdzamy w oknie kto tam stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.08.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 oo Karolka kiedy? a kiedy możecie? ja zapraszam po drzwiach Torba ładna, ale mnie te grube esy floresy średnio pasują, ale może...czemu nie muszę się z nią oswoić Serio ma w planach zajechać kiedyś do stolicy mam nadzieję ze uda nam się zgadać Te esy floresy jakoś nie rażą w realu przynajmniej mnie sa obojętne Torbę lubie bo jest bardzo pakowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Kurczę, chyba jak nam kesz zostanie to zrobimy tę droższą opcję, bo mamy wideofon za kupę kasy kupiony 2 lata temu (dla mnie kupa, bo na dzisiejsze czasy to nasz nowy jest dziaduniem ) no i chyba jak się powiedziało A to w końcu trzeba B Karola to odzywaj się koniecznie, masz nr tel Magda prosta taką z połowy głowy? miałam taką, ładnie wyglądała ale fatalnie się zapuszczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 mniej niż połowa i nie tak prosta ---------------- że od ucha do ucha - lekki skosik jednak macoś takiego jak tu u tej dziewczyny z bloga http://i.pinger.pl/pgr498/b22183eb001f77064da95bee/ombre%2Bhair.jpg blog styloly.blogspot.comale bez ombre raczej na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.08.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Veni - torebka hermes fajowa . Korsa nigdy nie zrozumiem , dla mnie Ale też wyobrażam sobie, że juz Ty byś do niej sobie taką stylizację walnęła, że nawet mi by się podobało to wydanie torebki hihi Karolek - Twój typ też mi sie podoba Ja ostatnio też szukałam torebek, tyle, że mnie jakoś bardziej jeszcze ciągnie do tych workowatych. Pokazuję, bo pamiętam, że Magda szukała szarej, to jedna właśnie jest, tyle, że nie wiem o jaką dokładnie Magdzie chodziło (Magda - o jaką dokładnie Ci chodziło? ) http://laza.pl/torebki/1075-sima-torebka-skorzana.html http://sklep.sagana.pl/torebki_damskie/skorzana_torebka_damska_venezia_istanb_cuo-tm_wiosna_lato_2013.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Magda to jest prosta, tylko lekko przeczesana palcami na bok, też tak czasem ją układałam ładna jest, ale bardzo niewdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts