Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do mnie nigdy nie przychodzi - nie lubią mnie :lol2:

takie włosy są piękne...tylko, ćzemu niektórych kusi grzywka albo jakieś dziwaczne kolory czasem :)

Venus - a to skórkowa ta wyżej? chyba nie...

poczekam aż przyjdzie tą co zamówiłaś i wezmę taką samą :) bo kolor bardzo ładny, fason też no i skóra. Oby nie przyszła w żadnym miejscu zagięta albo porysowana. Także będę czekała na info bo jest super.

Edytowane przez Magda_lena85

Asiu cenię sobie Twoją szczerość i oczywiście szczerość każdej z was ;) Wiecie, że ja nie z tych co to tylko ochy i achy trzeba nade mną mówić, kubeł zimnej wody każdemu dobrze robi, mnie to może nawet czasem częściej niż wam by się przydał :lol2:

A to chyba nie takie proste, bo Ty i tak masz swoje zdanie :p dopiero w tym momencie zakumałam, dlaczego tak z kotami się dobrze dogadujesz - hihi. I w związku z "magią forum" od razu prostuję temat psi/koci - DŻOŁK i FAN! Yes? :yes: COOL & PEACE Yes? :yes: :hug:

Kiedy się stroić jak nie teraz? Kiedy cieszyć się życiem jak nie teraz? nie chcę mieć 50 lat i narzekać, że teraz jest nijak a jak byłam młoda to głupia niczym się nie cieszyłam, więc się cieszę jak wariatka nawet z pierdół ;)

A tu to się akurat z Tobą w całej rozciągłości zgadzam. Nawet nie o "szaleństwo" mi chodzi co o to, żeby dbać o swój poziom zadowolenia - i to w każdym momencie na osi czasu :lol2: :yes:

A do czesania polecam tangle teezer - na all można kupić albo w hurtowni. Nie wyrwie Ci nic nawet jak masz splątane a dodatkowo

wygładza i nabłyszcza.

A właśnie miałam pytać o polecane szczotki. Ale że to naprawdę coś takiego ma być:

http://4.bp.blogspot.com/-IXktaZ6VdFw/UZC0GYGaLbI/AAAAAAAABCU/6kqH5K28dQI/s320/Tangle+Teezer.png

A takich z tradycyjną rączką nie ma?

I jeszcze doprecyzowanie, niby o tym Magda powiedziałaś, ale... Mi się włosy po myciu plączą masakrycznie. Mam je cienkie. To kosmiczne cudo na pewno da radę?

Edytowane przez asiazett

efi już miałam pisać, że też szukałam miesiąc temu torebki, w końcu kupiłam 2 na wyprz. "przejściówki", bo za śmieszne pieniądze były :D

ALEEEE upatrzyłam sobie super w Zarze :rolleyes: i CO??!!! Wchodzę na ich stronkę i juz jej nie ma :wtf: A ja zamierzałam ją w styczniu kupic na Wyprz! :bash:

Edytowane przez ida2

Venus piekną torebkę sobie kupiłaś, ja się muszę za jakąś na jesień rozejrzeć.

A co do butów to ja kupuję u polskiego producenta butów skórzanych stell buty się to chyba nazywa na allegro, w tamtym roku kupiłam zimowe mega wygodne skóra mięciusia no takich butów to od dawien dana nie miałam a na wiosnę kupiłam sobie baleriny i tez chwalę