Venus_m 26.08.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 ja mam papierowy ikea od kilku dni i jeszcze nie zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ja od roku śmigam z tą, patrząc na cenę -50% chętnie bym kupiła, ale bardzo szybko odpadły mi te gumki wykańczające przy rączkach poza tym na 5 z + http://allegro.pl/zara-shopper-bag-lakierowana-nude-mango-lato-bez-i3488079522.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.08.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) do mnie nigdy nie przychodzi - nie lubią mnie takie włosy są piękne...tylko, ćzemu niektórych kusi grzywka albo jakieś dziwaczne kolory czasem Venus - a to skórkowa ta wyżej? chyba nie... poczekam aż przyjdzie tą co zamówiłaś i wezmę taką samą bo kolor bardzo ładny, fason też no i skóra. Oby nie przyszła w żadnym miejscu zagięta albo porysowana. Także będę czekała na info bo jest super. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Magda nie to raczej nie skóra, ale lakier naprawdę super się sprawuje tylko te gumki wykańczające no masakra fajnie, że podoba się moja najnowsza, mam nadzieję, że będzie taka ładna jak na zdjęciu ona chyba taka żółtawo pomarańczowa będzie, moja ciocia właśnie taką ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.08.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 A ja te jamniki uwielbiam dla mnie najwygodniejsza torebka jaką do tej pory miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.08.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Jamniki :lol2: idę spać Kobiety bo jutro o 7 mam pobudkę - miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 ja też, paaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.08.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Asiu cenię sobie Twoją szczerość i oczywiście szczerość każdej z was Wiecie, że ja nie z tych co to tylko ochy i achy trzeba nade mną mówić, kubeł zimnej wody każdemu dobrze robi, mnie to może nawet czasem częściej niż wam by się przydał A to chyba nie takie proste, bo Ty i tak masz swoje zdanie dopiero w tym momencie zakumałam, dlaczego tak z kotami się dobrze dogadujesz - hihi. I w związku z "magią forum" od razu prostuję temat psi/koci - DŻOŁK i FAN! Yes? COOL & PEACE Yes? Kiedy się stroić jak nie teraz? Kiedy cieszyć się życiem jak nie teraz? nie chcę mieć 50 lat i narzekać, że teraz jest nijak a jak byłam młoda to głupia niczym się nie cieszyłam, więc się cieszę jak wariatka nawet z pierdół A tu to się akurat z Tobą w całej rozciągłości zgadzam. Nawet nie o "szaleństwo" mi chodzi co o to, żeby dbać o swój poziom zadowolenia - i to w każdym momencie na osi czasu A do czesania polecam tangle teezer - na all można kupić albo w hurtowni. Nie wyrwie Ci nic nawet jak masz splątane a dodatkowo wygładza i nabłyszcza. A właśnie miałam pytać o polecane szczotki. Ale że to naprawdę coś takiego ma być: http://4.bp.blogspot.com/-IXktaZ6VdFw/UZC0GYGaLbI/AAAAAAAABCU/6kqH5K28dQI/s320/Tangle+Teezer.png A takich z tradycyjną rączką nie ma? I jeszcze doprecyzowanie, niby o tym Magda powiedziałaś, ale... Mi się włosy po myciu plączą masakrycznie. Mam je cienkie. To kosmiczne cudo na pewno da radę? Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 26.08.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) efi już miałam pisać, że też szukałam miesiąc temu torebki, w końcu kupiłam 2 na wyprz. "przejściówki", bo za śmieszne pieniądze były ALEEEE upatrzyłam sobie super w Zarze i CO??!!! Wchodzę na ich stronkę i juz jej nie ma A ja zamierzałam ją w styczniu kupic na Wyprz! Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.08.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Hej gaduły;) nie nadrobię,;)Justyś jesteś mega z tym sowim kacikiem dla dzieciaków, słodki jest i maluchy na pewno będa zachwycone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 O! A co to? Jeszcze się nikt tu rano nie zameldował? Hihi - hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Asiu no tak, kubeł możecie wylać ale swoje zdanie i tak mieć będę ale żeby nie było, czasem po odpowiedniej argumentacji przyznaję rację komuś innego Temat psi/koci to dla mnie nie temat do kłótni, także luzik maleńka Ida co za torebka? Anetka dziękuję :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 27.08.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dziewczyny pomóżcie znajomy wysyłam mi ze Stanów KA i do wieczora muszę zdecydować się na kolor... jaki Wy byście wzięły? Myślałam o białym ale sama już nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 27.08.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 heloł ewryłan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.08.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dziewczyny pomóżcie znajomy wysyłam mi ze Stanów KA i do wieczora muszę zdecydować się na kolor... jaki Wy byście wzięły? Myślałam o białym ale sama już nie wiem... Ja bym wzięła białą perłę (zresztą sama właśnie ten kolor planuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.08.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Helołłł !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.08.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dziewczyny pomóżcie znajomy wysyłam mi ze Stanów KA i do wieczora muszę zdecydować się na kolor... jaki Wy byście wzięły? Myślałam o białym ale sama już nie wiem... Ja chyba czarny , ale to też zależy w jakim kolorze Masz większość sprzętu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.08.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 helloł ja bym brała biały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.08.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Venus piekną torebkę sobie kupiłaś, ja się muszę za jakąś na jesień rozejrzeć.A co do butów to ja kupuję u polskiego producenta butów skórzanych stell buty się to chyba nazywa na allegro, w tamtym roku kupiłam zimowe mega wygodne skóra mięciusia no takich butów to od dawien dana nie miałam a na wiosnę kupiłam sobie baleriny i tez chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ja ze względu na kuchnię wzięłabym albo biały albo szary albo espresso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts