Magda_lena85 27.08.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 London dziś lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.08.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Zazdraszczam:yes: z Albim ,czy na romantik sami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.08.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 London dziś lecę o jezu, jak ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 27.08.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Reni dzięki szukam dalej, może znajdę taka która mnie powali .... najszybciej to ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.08.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Asiazett - dokładnie to ma być co wkleiłaś kosmiczne cudo na kosmiczne siano jak to mi fryzjerka powiedziała. Polecam kupić wersję z "przykrywką" taka niby osłonka na zęby szczotki. Wtedy nawet w torebce się nie uszkodzi. A z uszkodzonym, zagiętym zębem cięzko czesac prawidłowo:) http://images.okazje.info.pl/p/uroda/9263/tangle-teezer-compact-styler-grzebien-do-wlosow.jpg Ida - a o jaką chodziło? tego shoppera co był czarny i camel? Efi ja bym brała też 2 albo 4 London z Albim i kuzynką i jej rodziną. Ale mnie trochę de-menżuś zdenerwował bo musi wrócić 2 dni wcześniej niż my. jak zwykle praca... ale później ma mieć 3 tyg wolne. Jak ja to wytrzymam ale weźmie (-my) się za thuje, może kostkę, zaległe zakupy w ikea bo do mojego się nic nie mieści itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.08.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dziewczyny, Mam pytanie, kojarzycie która w dziewczyn forumowych w pokoju córki pomalowała jedną ścianę czarną farbą do malowania kredą? Potrzebują namiaru na gwałt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.08.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No to nie będzie Ci nudno jak pojedzie:) ja czsami lubię zostać sama ,wtedy to prawdziwe wakacje,a tak to romantyczne wieczory co wieczóór:lol: z chopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 efi - torebkowy zawrót głowy. Ja jedynie podpowiem, że pierwsza nie classic - ja mam właśnie cybexa i jestem mega zadowolona. Półeczka na początku też mnie przerażała i w ogóle wzbudza ogólny przestrach, ale jak już zaczęliśmy z nią jeździć to najfajniejszy gadżet w całym tym foteliku. Dziecko ma jak ruszać rączkami Nasze jeździło w nim od początku czyli od kiedy wyrosło z "nosidełka" = jak umiało siedzieć, jakieś pół roczku +... Ja mam wrażenie, że jak już się dziecko z tym fotelikiem "zgra" to właśnie jest mega wygodnie i przytulnie właśnie przez tą całą kopulastą obudowę Tylko tyłem nigdy nie woziłam. Ale jak przodem jeździ to ograniczeń widoków nie ma, bo przecież patrzy się w boczną szybę nie pod kątem 90 stopni Magda - też zazdraszczam tym bardziej, że jeszcze nie byłam we Włoszech latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.08.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ja bym chciała coś zwiedzić - ale raczej z dwójką dzieci 2.5 i 4.5 odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Magda to udanego Ilutka na pewno widziałam ale nie mogę sobie przypomnieć u kogo...to nie był taki pokój z różami na ścianie? (lub innymi kwiatami)...Gogulek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 DUŻO OSÓB używało tej farby tablicowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Magda to udanego dzięki :* mam już dziś nie pisać ? pokój kojarzę - ten tablicowy i chyba to była z beckersa farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Bransoletki! Bransoletki! Ale tutaj grono wzajemnej adoracji i podobnych potrzeb. Właśnie chcę sobie kupić bransoletkę (też niespecjalnie jestem biżuteryjna, ale jedną ładną bransoltkę to mieć lubię). Wyszukałam sobie takie typy: http://wkruk.pl/product-pol-2322670-BRANSOLETA.html - tylko nie widziałam tego na żywo i trochę nie wiem jak to się zachowuje, bo to jakieś innowacyjne... te FLEXI. Może ktoś coś miał z tym do czynienia? http://allegro.pl/srebrna-bransoletka-kolekcja-modern-2-paski-w-wa-i3467816494.html http://allegro.pl/bransoleta-wloska-pleciona-nowosc-srebro-rodowana-i3483946806.html http://wkruk.pl/product-pol-30233-BRANSOLETA.html?rec=101002108 Co Wy na to Doradzaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.08.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ja z bransoletek to kupuję pandorę, tzn dokupuję szkoda, ze zapominam nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 27.08.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Obmierzyłam torbę nr 4 z Zary i odpada, za wielka, znowu będę miała w niej balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.08.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 2 i 3 wg mnie a podobają Wam się te bransoletki co jest czarny rzemyk a do tego np srebrna albo złota zawieszka, które można dokładać dowolnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 I jeszcze kurtkę na zimę potrzebuję (zeszłoroczną wyrzuciłam po sezonie, co bym nie próbowała jeszcze trochę w niej "dolatać" na początku przyszłego - hihi). Taką dłuższą, za tyłek. Macie coś do polecenia? Ja na razie takie coś znalałam: http://pl.nextdirect.com/pl/x522136s3 ale trochę się boję bez mierzenia kupować. Z drugiej strony to wygodne, bo jak ja z moim Maleństwem miałabym po sklepach latać cały dzień i kurtki zimowej szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 27.08.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 heja torebki - mój ulubiony temat , ja ostatnio mam fazę na bordowe i znalazłam w Zarze fajną, cena nie powala ale może? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/torebki/sk%C3%B3rzana-sztywna-torba-typu-shopper-z-suwakami-c269200p1294594.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.08.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Właśnie nie pamiętam u kogo widziałam, bo mnie dzieciowe pokoje nie interesowały. W ogóle potrzebuję jakichś namiarów na fajne pokoje dla dziewczynek w wieku 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.08.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Venus, pamiętasz może jaki wymiar ma Twoja szafa w wiatrołapie? Ten system otwierania drzwi jest wygodny? Ma to jakąś specjalną nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts