Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Magda mi się podobają, ale na codzień, "na sportowo"/casualowo. A ja lubię mieć produkt uniwersalny, co go nie muszę ściągać w zależności w co się dzisiaj ubiorę. Potrzebuję mieć jedną i jej nie ściągać w ogóle, tak jak zegarek (bo jak zdejmę to tak jak Reni - założyć zapomnę :bash: :p)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do puchowych mam uraz, bo kiedyś kupiłam w Reserved i nie dość, że śmierdziała (te piór śmierdziały, przez co cała kurtka miała zapach specyficzny), to jeszcze jak ją zdjęłam to wyglądałam jak niedopierzony kurczak, bo te pióra wyłaziły i się w ubranie wbjały :bash: Na szczęście oddałam ją bez problemu, ale jakoś się boję teraz do tych pierzastych zbliżać. A w sumie to wiem, że fajniejsze niż zwykłe :D

jak złoto to ok, ale nie kupiłabym wobec tego złotej :lol2:

Ale ja mam ją w prezencie dostać. Spoza domowego budżetu :p

Asiu a na czym najfajniejszość tego kopulastego polega?

Półeczka jak najbardziej jest stolikiem pod zabawki :yes:

Podaj mi na priva maila, to CI jakies fotki wyszukam i podeślę.

Tak w ogóle to ja mam 2 te fotliki. Jeden sprzed 3 lat i wtedy tapicerki były fajniejsze - z czegoś jakby alcantara - bardzo łatwo się je też ściąg i pierze. A ten nowy materiał też mi się średnio podoba, ale nie zauważyłam, żeby się dziecko w nim ślizgało. Z tym, że moja Zuzia już ciężka jest to "tarcie" chyba też inne niż u roczniacka :p hihi