asiazett 27.08.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Magda mi się podobają, ale na codzień, "na sportowo"/casualowo. A ja lubię mieć produkt uniwersalny, co go nie muszę ściągać w zależności w co się dzisiaj ubiorę. Potrzebuję mieć jedną i jej nie ściągać w ogóle, tak jak zegarek (bo jak zdejmę to tak jak Reni - założyć zapomnę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 27.08.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 asiazett fajna kurtka, jak dobierzesz odpowiedni rozmiar to z next'em nie będziesz miała problemów. Ja osobiście nie lubię tylko kapturów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.08.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Asia a zależy Ci na puchowej czy nie? puchowe fajne w Zarze widziałam - chyba z 4 modele różne długości i kolory.Mam kurtkę z ub.r stamtąd i była bardzo ciepła puchowa.Nie puchowe podobne często są w Kappahl z biżu mam to samo - ubiorę i zapomnę ponownie jak ściągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 illusjon a zajrzyj do kanki9 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186894-Nasz-Szymon/page41 Pokój Małej ma na świeżo, a czarną farbę to chyba w kuchni zastosowała, ale nie wiem czy tablicową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 27.08.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 illusjon jest wątek z pokojami dla dzieci a tam prawie wszystkie jakie prezentują to dla dziewczynek, pełno tam inspiracji od koloru do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ładnie skrojona ta z nexta ale ta asymetria to mi się średnio podoba, ale zła nie jest torebka bordowa ładna, ale kolor i cena http://wkruk.pl/product-pol-2322670-BRANSOLETA.html ta ciekawa, ale cena o panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.08.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dzień dobry Illusjon, nie wiem, jaki styl spodobałby się tej siedmiolatce, ale piękne inspiracje pokazywała niedawno MagdaZZZ na swoim blogu. Jako mamę sześciolatki szczególnie mnie ujęły zestawienia lazurowego z koralowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 a znacie kurtki Maria Blant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.08.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 dobra spadam robić drożdżówki z jagodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Do puchowych mam uraz, bo kiedyś kupiłam w Reserved i nie dość, że śmierdziała (te piór śmierdziały, przez co cała kurtka miała zapach specyficzny), to jeszcze jak ją zdjęłam to wyglądałam jak niedopierzony kurczak, bo te pióra wyłaziły i się w ubranie wbjały Na szczęście oddałam ją bez problemu, ale jakoś się boję teraz do tych pierzastych zbliżać. A w sumie to wiem, że fajniejsze niż zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ja najbardziej to i tak lubię eliganckie jesionki w okresie luty-marzec śmigam w pelerynie , co tam że marznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 http://wkruk.pl/product-pol-2322670-BRANSOLETA.html ta ciekawa, ale cena o panie... Vencia, ale to jest białe złoto, nie srebro to i tak chyba właśnie z ceną nie jest źle, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 jak złoto to ok, ale nie kupiłabym wobec tego złotej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohjo_79 27.08.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Magda to udanych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.08.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Mohjo_79 właśnie zauważyłam, że weszłam na wątek torebkowy... Venuska, bardzo Cię przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale wiesz, że ja nie dzieciowa... a wszyscy u Ciebie siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ilutka no weź za co? pytajcie, odpowiemy na wszystko zawsze ktoś się znajdzie z odpowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 a Balbina ze słodkiego budowania nie ma kredowej farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Migotko mamy to http://www.dacter.pl/salice.htm i sprawdza się suuuuper i dodatkowo zachwalam szuflady do butów na wierzchu szafy nawet mąż zachwyca się otwierając szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 jak złoto to ok, ale nie kupiłabym wobec tego złotej Ale ja mam ją w prezencie dostać. Spoza domowego budżetu Asiu a na czym najfajniejszość tego kopulastego polega? Półeczka jak najbardziej jest stolikiem pod zabawki Podaj mi na priva maila, to CI jakies fotki wyszukam i podeślę. Tak w ogóle to ja mam 2 te fotliki. Jeden sprzed 3 lat i wtedy tapicerki były fajniejsze - z czegoś jakby alcantara - bardzo łatwo się je też ściąg i pierze. A ten nowy materiał też mi się średnio podoba, ale nie zauważyłam, żeby się dziecko w nim ślizgało. Z tym, że moja Zuzia już ciężka jest to "tarcie" chyba też inne niż u roczniacka hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No jest. Bardzo ładna (o granacie też myślałam)... Ale cena... http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/płaszcze/kurtka-anorak-puchowa-półdługa-c269183p1293333.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts