Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ok tangle teezer kupiony :yes:

Ja też kupiłam :yes: też na all :D nawet trochę taniej :p

Jantara też zamawiałam na all u nich: http://allegro.pl/farmona-jantar-odzywka-do-wlosow-100ml-i3472186759.html

Duś - pojechałaś z tym bratem :rotfl:

Właśnie nie pamiętam u kogo widziałam, bo mnie dzieciowe pokoje nie interesowały.

W ogóle potrzebuję jakichś namiarów na fajne pokoje dla dziewczynek w wieku 7 lat.

zerknij do watku z pokojami dziecięcymi tam jest mnóstwo inspiracji

Ilutku poszukiwana przez Ciebie Forumka to Kanka zdaje się :)

co do fotelików samochodowych ja polecam Besafe, my tylko ich foteliki kupujemy, niestety chociaż mamy z opcją tyłem do kierunku jazdy u nas nie przeszło...starszy - obecnie 5,5 latek miał straszną awersję do jazdy samochodem więc nie dośc , że przedem jezdził to dodatkowo przy złożonym fotelu przednim pasażera , tylko tak nie darł się w niebogłosy...Młodsza 2,5 latka obecnie jak jedzie tyłem to wymiotuje...więc moje dzieci jada przedem do kierunku jazdy ;-)

Mordeczki na jednym parapecie podczas południowego drzemala ;) Fiona urodzona modelka, otworzyła oczy :D

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/P8248662mniejszy_zps14440f7e.jpg

ivy - do trzech razy sztuka, pytam: czy ten polecony przez Ciebie olej arganowy pachnie? :stirthepot:

chyba przedurlopowe szaleństwo mnie dopadło...dla mnie zapach jest neutralny. Nie śmierdzi i jest bardzo ok :-) P. z łóżka nie uciekał ;)