pnna migotka 27.08.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dzięki za zdjęcia. Ale toż to trza zaprojektować głębokość szuflady pod kopyto małżonka co by się dwa rzędy udało ustawić... W ikea są takie specjalne szuflady-półki na buty właśnie. No nic, ale biały lakier na 100% być musi w tej szafie;-) Szkoda, że jak piszesz, ławeczka kiepsko wykonana. Miałam na nią chęć... A w ogóle to Twój wiatrołap mam w moich inspiracjach. Właściwie to mogłabym go prawie całkowicie zgapić Lustro w gościnnym mi się bardzo podoba, kapa też. Bardzo pasują. Dobrze widzę że nie macie listew przypodłogowych? Czy nie pisałaś kiedyś, że leżą w salonie? Czekają na drzwi? Będą takie jak przy schodach czy bardziej wyoblone? To kolejna rzecz nad jaką się zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.08.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Jak coś znajde, mogę pokazać ale mam chyba tylko zdjęcie kuchni, łazienki i schodów być może . W jadalni brakuje krzeseł, w salonie mebli ogólnie pojętych, ściany puste, oj masakra masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Yokasia jeżeli zechcesz coś pokazać to jak najbardziej pozwalam i zapraszam ! Ilonka zrozumiałam !! Migotko takie same jak przy schodach, listwy się lakierują razem z drzwiami po drzwiach będziemy sobie powoli dłubać. Teraz wzięłabym ciut wyższe, chciałabym 12 cm ale takich i tak bym nie mogła ze względu na gniazdka do odkurzacza centralnego i bardziej klasyczne z jakimś frezem na tych kurz mocno osiada, ale jak odkurzam podłogę to przy okazji też resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 27.08.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 szuflada ma 100 cm, nad nią tak jak u Ciebie dwa skrzydła drzwi. Układam tak jak Ilonka napisała Dla mnie to i tak za mało miejsca. W tym wiatrołapie mam tylko te, które najczęściej w sezonie noszę. W innej szafie reszta....mam słabość do torebek też. Buty musza być ze skóry , torebka już niekoniecznie.... Z torebkami jest większy problem z przechowaniem. Mam różne metody ale najlepsza byłaby odrębna szafa z wieszakam i:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 a ja o torebki nie dbam i dlatego mąż nie chce się zgodzić na tą od Korsa czy Pilewicz i pewnie ma rację Ja mam teraz 1,5 szuflady wolne, bo pozbyłam się butów w których dość dawno nie chodziłam bo mi się np już nie podobają, a klasyczne peep toe raczej nie przestaną mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Atena super wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Szuflady na buty rewelacja ze też o tym nie pomyślałam, a lustro wygląda cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 helloł Diana dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 28.08.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dziękuję, że pamiętałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 28.08.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Witajcie Justynko nie wiem czy mogę ale spytam Planuję przerobić pokoik Synka, na watku pokoje dla dzieci wrzuciłam zdjęcia z prośba o pomoc. Boje się coś sama robić, bo zaraz będe niezadowolona, jestem niespójna w tym wszystkim i nie mam głowy. Poradzicie coś? Wiem, że na Twoim wątku udziela się dużo pomysłowych głów (łącznie z Tobą), więc licze na wsparcie po cichutku. Tak naprawdę najchętniej wzięłabym jakąś projektantkę/ta wnętrz i się w to nie bawiła ale funduszy brak Więc pomyślałam, gdzie jak nie TU się podpytac i prosić o radę. Przeciez tutaj same mistrzynie fachu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdjęcia-dołączcie-jak-macie-)/page318 Dziewczyny pomożecie? Justyko? Ps. Justynko jakimi farbami masz pomalowane mieszkania? Chodzi mi o kolor to jest biel? Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez julcia1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.08.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Julcia biel, śnieżką, nie polecam sorrki że tak lakonicznie ale mam meksyk w pracy, później zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 najważniejsze zrobione, teraz mniej ważne ale nadal ważne tematy przede mną jesssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Heloł Reni ratuj jak się nazywają takie plasticzki (zaślepki) na śruby montażowe do misy wc no szlak mnie trafi bo nie wiem gdzie i o co pytac Kupiliśmy ,stelaż i muszlę osobno, rury do montażu tyż ,każdy pomysł mile widzany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.08.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 no na pewno w sklepie z akcesoriami łazienkowymi, sanitariaty ale jak się nazywają, nie wiem a nie po prostu zaslepki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No właśnie pytałam w casto,obi nie wiedzą oco mi chodzi pokazują takie małe do umywalek,a do mojej misy potrzebne są takie grubsze Widziałam je w zestawie rur geberit ,ja zamówiłam przez neta , bez tych zaślepek nie wiem myślałam że dokupię w byle sklepie No nic dzięki ,będę pytac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 osłonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Jasna anielka to chyba powinno być w komplecie z misą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 czekamy na info kiedy drzwi będą się montować, raczej nie w tą sobotę za 10 szt drzwi w tym jedne przesuwne + obróbka kasety drzwi przesuwnych + tunel w przejście do salonu, z otworem dla kota w pralni, z obróbką garderoby w sypialni (same opaski bez skrzydeł), z półkami do kominka, z nakładkami na zawiasy w kolorze niklu i jeszcze w tym drzwi do wiatrołapu z 4 szybami z fazą wyszło po rabacie 15700 brutto i przelakierowaniem listew przypodłogowych na cały dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts