Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Dzięki za zdjęcia. Ale toż to trza zaprojektować głębokość szuflady pod kopyto małżonka co by się dwa rzędy udało ustawić... W ikea są takie specjalne szuflady-półki na buty właśnie. No nic, ale biały lakier na 100% być musi w tej szafie;-) Szkoda, że jak piszesz, ławeczka kiepsko wykonana. Miałam na nią chęć... A w ogóle to Twój wiatrołap mam w moich inspiracjach. Właściwie to mogłabym go prawie całkowicie zgapić;-)

Lustro w gościnnym mi się bardzo podoba, kapa też. Bardzo pasują.

Dobrze widzę że nie macie listew przypodłogowych? Czy nie pisałaś kiedyś, że leżą w salonie? Czekają na drzwi? Będą takie jak przy schodach czy bardziej wyoblone? To kolejna rzecz nad jaką się zastanawiam...

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yokasia jeżeli zechcesz coś pokazać to jak najbardziej pozwalam i zapraszam ! :)

Ilonka zrozumiałam :yes: !! :lol:

Migotko takie same jak przy schodach, listwy się lakierują razem z drzwiami ;) po drzwiach będziemy sobie powoli dłubać. Teraz wzięłabym ciut wyższe, chciałabym 12 cm ale takich i tak bym nie mogła ze względu na gniazdka do odkurzacza centralnego i bardziej klasyczne z jakimś frezem ;) na tych kurz mocno osiada, ale jak odkurzam podłogę to przy okazji też resztę :yes:

szuflada ma 100 cm, nad nią tak jak u Ciebie dwa skrzydła drzwi. Układam tak jak Ilonka napisała :yes: Dla mnie to i tak za mało miejsca. W tym wiatrołapie mam tylko te, które najczęściej w sezonie noszę. W innej szafie reszta....mam słabość :yes: do torebek też. Buty musza być ze skóry , torebka już niekoniecznie.... Z torebkami jest większy problem z przechowaniem. Mam różne metody ale najlepsza byłaby odrębna szafa z wieszakam i:D:lol2:

:lol2: a ja o torebki nie dbam i dlatego mąż nie chce się zgodzić na tą od Korsa czy Pilewicz i pewnie ma rację ;) :rolleyes:

Ja mam teraz 1,5 szuflady wolne, bo pozbyłam się butów w których dość dawno nie chodziłam bo mi się np już nie podobają, a klasyczne peep toe raczej nie przestaną mi się podobać ;)

Witajcie

Justynko nie wiem czy mogę ale spytam :rolleyes:

Planuję przerobić pokoik Synka, na watku pokoje dla dzieci wrzuciłam zdjęcia z prośba o pomoc. Boje się coś sama robić, bo zaraz będe niezadowolona, jestem niespójna w tym wszystkim i nie mam głowy. Poradzicie coś? Wiem, że na Twoim wątku udziela się dużo pomysłowych głów (łącznie z Tobą), więc licze na wsparcie po cichutku. Tak naprawdę najchętniej wzięłabym jakąś projektantkę/ta wnętrz i się w to nie bawiła ale funduszy brak :bash: Więc pomyślałam, gdzie jak nie TU się podpytac i prosić o radę. Przeciez tutaj same mistrzynie fachu :D

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdjęcia-dołączcie-jak-macie-)/page318

Dziewczyny pomożecie? Justyko?

Ps. Justynko jakimi farbami masz pomalowane mieszkania? Chodzi mi o kolor to jest biel?

Edytowane przez julcia1979

No właśnie pytałam w casto,obi nie wiedzą oco mi chodzi pokazują takie małe do umywalek,a do mojej misy potrzebne są takie grubsze

Widziałam je w zestawie rur geberit ,ja zamówiłam przez neta , bez tych zaślepek nie wiem myślałam że dokupię w byle sklepie :o

No nic dzięki ,będę pytac:)

czekamy na info kiedy drzwi będą się montować, raczej nie w tą sobotę :)

za 10 szt drzwi w tym jedne przesuwne + obróbka kasety drzwi przesuwnych + tunel w przejście do salonu, z otworem dla kota w pralni, z obróbką garderoby w sypialni (same opaski bez skrzydeł), z półkami do kominka, z nakładkami na zawiasy w kolorze niklu i jeszcze w tym drzwi do wiatrołapu z 4 szybami z fazą wyszło po rabacie 15700 brutto i przelakierowaniem listew przypodłogowych na cały dom :wave: