lw 28.08.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Reni nie rozumiem jak piszesz "zaś" nie wiem jak poprawnie powinnam odczytać zdanie zaś = znowu? sama nie wiem może być znowu :rotfl: ómarłam ...ale w sumie ciekawe pytanie, nie? Ja w tym zdaniu rozumiem "zaś" jako "natomiast", "z kolei", "przecież". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.08.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 zaś to raczej =znowu. zaputal mojego P. a on z Twoich okolic jest. tez czasem uzywa to w zdaniu. ..London te zaslepki powinny byc w komplecie, mozr gdzieś sie zawieruszyly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.08.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Hej Zgadza się zaś= znowu jam ze śląska i często stosuje jak mówie gwarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 dodam, że u mnie na podlasiu nie ma zwrotów Eeee? Że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Aniu nie chcę wymieniać z nazwy miejscowości z której pochodzę dlatego uogólniam i piszę Podlasie tak moja droga, tam skąd pochodzę nie ma mowy o zwrotach, panimajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 ha zgadłam z tym zaś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Powoli mam wizję na pokój środkowy/koci Ola.U pokazała fajne inspiracje na miętę z żółcią myślę, że do naszych ścian cappucino będzie jak znalazł, tylko żółtego będzie dosłownie kropa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dziewczyny w jaki sposób montuje się uchwyty do zbierania zasłon, mam na myśli takie IKEowskie : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30090117/ Chcę żeby też były tak pod skosem jak tu na zdjęciu, ale zebranie i puszczenie luzem tego efektu nie daje wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ja urodzona na dolnym śląsku ,wychowana na Kaszubach ,teraz mieszkam w opolskim i znam słowo ZAŚ nie wiem z kąd na pewno znaczy ZNOWU Ivy nie mam właśnie i nie mogę zamontować miski:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ven hahah ja też się kusze na te inspiracje Oli i mam smaczka zmienić sypialnie:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Co do zasłon to chyba trzeba do ściany wbic jakiś gwożdzik lub coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.08.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 London a moze jakas interpretacja wlasna...cos zamiennego bo chyba nie da sie tego kupic osobno. jedynie podpytaj w jakoms sklepie sanitarnym w miescie , nie w obi itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Aniu nie chcę wymieniać z nazwy miejscowości z której pochodzę dlatego uogólniam i piszę Podlasie tak moja droga, tam skąd pochodzę nie ma mowy o zwrotach, panimajesz? Justyna, nie musisz pisać skąd. Ja wiem. Ale po prostu wydało mi się to dziwne. I nie w kontekście Podlasia, tylko w ogóle. Cholera, może jakaś rozpuszczona sprzedażą wysyłkową jestem, bo myślałam, że możliwość zwrotu to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 London a moze jakas interpretacja wlasna...cos zamiennego bo chyba nie da sie tego kupic osobno. jedynie podpytaj w jakoms sklepie sanitarnym w miescie , nie w obi itp Jutro pojeżdżę popytam,będę miała więcej wolnego czsu:yes: coś tam mój tato kombinuje ale wolała bym orginalną częśc:yes: Myślisz że to powinno być w komplecie z misą ,czy stelażem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.08.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 do montażu powinny byc w stelażu jako komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.08.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Z tego co wiem, zwroty trzeba przyjmować . Ta tabliczka nieraz przy kasie ("Zwrotów nie przyjmujemy") jest od czapy - jakby ktoś poszedł do sądu, to zawsze wygra. Takie jest prawo konsumenta, a sprzedawca nie może go łamać . EDIT: nawet nie do sądu, wystarczy chyba zwrócić się do odpowiedniego urzędu praw konsumenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Kupiłam młodemu dzisiaj książki do szkoły 560zl.:sick: a gdzie reszta, nie wiem jak sobie dają radę rodziny z większą ilością dzieci:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ilonka zgadza się tylko nie każdy o tym wie i w takim lokalnym sklepie powiedzą "Pani jaki zwrot, oszalała Pani? :o" i konsument się poddaje Londonka że coś wbić w ścianę to ja wiem tylko co i jak żeby nie spadło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.08.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No jasne, dlatego mają napisane przy kasie, ale to zwykłe cwaniactwo. Ja zawsze głośno mówię, co o tym myślę (żeby inni klienci usłyszeli i wiedzieli na przyszłość, że to bezprawne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ilonka dobrze robisz, mnie by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts