reni1980 28.08.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 London pisze , ze musi się ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Reni ..błagam jak kociaczki ......tak bardziej z gracją nie jak pieski...:lol2: Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A tam jak corcia będzie w szkole w czsie lanczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.08.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Reni, chyba masz rację z tą reklamacją a zwrotem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.08.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 ale z tym łóżkiem co London wkleiła jaja są, na jednej stronie z 499 nowa niższa cena 449 a na innej z 449 na 399:jawdrop: kurcze nawet ikea już oszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.08.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 ta nowa kanapa ze skóry licowej stockholm jest piękna ale cena 4999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.08.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ilonka zgadza się tylko nie każdy o tym wie i w takim lokalnym sklepie powiedzą "Pani jaki zwrot, oszalała Pani? :o" i konsument się poddaje Londonka że coś wbić w ścianę to ja wiem tylko co i jak żeby nie spadło ? są takie kołki które mają zamiast wkręta to wkręt z haczykiem, np do wieszania luster jakisz szafek i idealne właśnie do zasłon w każdym budowlanym znajdziesz na dziale z wkrętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 zwykłe haczyki to ja mam i byłoby na ten tychmiast:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 28.08.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 z tego co wiem, zwroty trzeba przyjmować . Ta tabliczka nieraz przy kasie ("zwrotów nie przyjmujemy") jest od czapy - jakby ktoś poszedł do sądu, to zawsze wygra. Takie jest prawo konsumenta, a sprzedawca nie może go łamać . Edit: Nawet nie do sądu, wystarczy chyba zwrócić się do odpowiedniego urzędu praw konsumenta. bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.08.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Venuska- jestem, zaglądam, pozdrawiam:yes: jakoś ostatnio nic nie pisałam ... widziałam, że u Ciebie kilka ,,zadymek" było, więc nie chciałam oberwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.08.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No też chciałam podważać możliwość zwrotów w sklepach - to tylko w zakupach internetowych. Ale skoro już sprostowano to co tu dodać... Ja z Dolnego Śląska i znam słowo "zaś", ale jakby to powiedzieć? - nie jest zbyt modne A z serii Stockholm to parę rzeczy bym dla siebie znalazła, np. ten fotel widziała bym w pokoju Maleństwa http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50239669/ tylko znowu - dlaczego to takie drogie jest? A propos pokoju Maleństwa - czy ja gdzieś tutaj widziałam inspiracje miętowo - żółte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No dobra, to wychodzi na to, że robię zakupy stacjonarne w sklepach, które są otwarte na potrzeby klienta I zwroty przyjmują. Wielokrotnie o to pytałam i nigdy nie dostałam odmownej odpowiedzi. Jedyne co się zmieniało, to czas na zwrot. Bo to, że zwroty w zakupach internetowych wymusza ustawa, to wiem. Ale, co w sytuacji, gdy wybieram produkt tylko na podstawie katalogu? Czym to się różni od zakupu w internecie, gdzie towar widzę dopiero po rozpakowaniu? Gdzie sens i logika? Uświadomi mnie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) zwykłe haczyki to ja mam i byłoby na ten tychmiast:p O jej no caly czas piszę o haczyku na wkręt ,chyba się mnie nie czyta:eek: Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) ale z tym łóżkiem co London wkleiła jaja są, na jednej stronie z 499 nowa niższa cena 449 a na innej z 449 na 399:jawdrop: kurcze nawet ikea już oszukuje 399 super cena Wymaziałam włosy olejem, ale mi się udziela:P Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 zadymy Londonka czytam tylko nie jestem przekonana do takiej wersji na razie podłożyłam drugą zasłonę, upięcie zrobiłam przyciskając poduszką i podoba mi się W środkowym okno jest po lekkim łuku, ładne duże ale co z tego jak karnisz i zasłony dają okropną dysproporcję jeżeli wiszą prosto z upięciem (bez kwiotka) wydaje mi się ok. Narendil jak to jak? na podstawie próbek 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Londonka przybij pionę, ja już po olejowaniu, właśnie trzymam odżywkę gloria jeszcze jantar na koniec, a najbardziej czekam aż wymiziam włosy tangle teezerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.08.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No dobra, to wychodzi na to, że robię zakupy stacjonarne w sklepach, które są otwarte na potrzeby klienta I zwroty przyjmują. Wielokrotnie o to pytałam i nigdy nie dostałam odmownej odpowiedzi. Jedyne co się zmieniało, to czas na zwrot. Bo to, że zwroty w zakupach internetowych wymusza ustawa, to wiem. Ale, co w sytuacji, gdy wybieram produkt tylko na podstawie katalogu? Czym to się różni od zakupu w internecie, gdzie towar widzę dopiero po rozpakowaniu? Gdzie sens i logika? Uświadomi mnie ktoś? narendil tu nie do końca o sens i logike chodzi .. tylko o przepisy o ochronie praw konsumentów.. o te chronią właśnie konsumenta , który zawiera umowę na odległośc, poza siedzibą przedsiębiorstwa.. to tak w skrocie bardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Piąteczka Ven ja jutro muszę się wybrać po szampony i cały zestaw proponowany przez Magdę,jantar chyba na allegro kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A co do haczyków to nawet jak nie będziesz miała ochoty upinac zasłon to ich nie będzie widać,a zawsze jakaś alternatywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Londonka ja tak skaczę z tematu na temat, że jak nie ławka to zasłony, a już w między czasie regał i tablica i ściąganie tkanin z hameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts