Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

no myślę, ze lepszego dizajnu i wykonania za tę cenę nie znajdziesz, gdybym nie miała swojego to kupiłabym ten a nogi przemalowała na czarno bo mnie orzech kompletnie nie pasuje, ale kolekcja jest super

no właśnie mam taki plan:) nogi pomaluje na czarno:) może i szuflady ze środka się załapią na malowanie:)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska,dwie sprawy mam :rolleyes:

-możesz mi zmierzyć wysokość podłokietników (od podłogi ofkors) w Ghost-ach ,będę wdzięczna :hug:

-orientujesz się może ,czy Magda Zet Zetka ,ma u siebie jakieś podłużne pufy na skrzyżowanej ,chromowanej podstawie ???Najlepiej w miętowej tkaninie :lol:

Pozdrowionka dziewczyny :bye::bye:

oj duże wymagania:D:D:D

:lol2::lol2::lol2:

najwyżej sobie na zamówienie zrobię :D.Stelaż to już nawet wiem ,gdzie mogłabym zamówić :lol:

Ola ma pufę na pewno, albo miała :yes: ale stelaż białe drewno, gładka chyba w welurze :yes:

To idę oblukać na stronę :yes:

A tak w ogóle ,to jak ci się gdzieś rzuci w oczy taka pufa ,to daj cynka

Zmierzę, tylko jak bym zapomniała to proszę przypomnij się :hug:

Ok.,dzięki :hug:

W holu ,pod ścianą betonową :yes:(na przeciwko konsolki na krzyżaku).Bo brakuje mi miejsca ,na chwilowe odłożenie torebki zaraz po wejściu do domu (jak wchodzę na chwilę i zaraz znowu wychodzę ;),nie chce mi sie wtedy jej chować do szafy ;)).Przyda się też np.do ubierania butów ,bo w wiatrołapie nie mam miejsca :no: