zizi1978 29.08.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 no myślę, ze lepszego dizajnu i wykonania za tę cenę nie znajdziesz, gdybym nie miała swojego to kupiłabym ten a nogi przemalowała na czarno bo mnie orzech kompletnie nie pasuje, ale kolekcja jest super no właśnie mam taki plan:) nogi pomaluje na czarno:) może i szuflady ze środka się załapią na malowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.08.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Reni dzięki: Orzech mi nie bardzo pasuje) szukam dalej osoby która widziała bufet w kolorze beżowym . Przyznawać się bez bicia:yes: Jade w sobotę do Ikei jak chcesz to rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.08.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Jade w sobotę do Ikei jak chcesz to rzucę okiem o tak ! bardzo proszę w takim razie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.08.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 o tak ! bardzo proszę w takim razie:) Mam zwrócić na coś konkretnie uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.08.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Mam zwrócić na coś konkretnie uwagę? przede wszystkim kolor:) czy jest to taki prawdziwy beż, czy raczej złamana biel... no i jakość wykonania:) jak możesz pootwieraj drzwiczki i sprawdź jak chodzą szuflady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.08.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Venuska,dwie sprawy mam -możesz mi zmierzyć wysokość podłokietników (od podłogi ofkors) w Ghost-ach ,będę wdzięczna -orientujesz się może ,czy Magda Zet Zetka ,ma u siebie jakieś podłużne pufy na skrzyżowanej ,chromowanej podstawie ???Najlepiej w miętowej tkaninie Pozdrowionka dziewczyny :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 ma u siebie jakieś podłużne pufy na skrzyżowanej ,chromowanej podstawie ???Najlepiej w miętowej tkaninie oj duże wymagania:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ola ma pufę na pewno, albo miała ale stelaż białe drewno, gładka chyba w welurze Zmierzę, tylko jak bym zapomniała to proszę przypomnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Mam torbę bardzo yligancka ale zapiąć ją to worek soli lepiej zjeść, ja będę rozpiętą nosić, niby specjalnie a to z lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 29.08.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Mam torbę bardzo yligancka ale zapiąć ją to worek soli lepiej zjeść, ja będę rozpiętą nosić, niby specjalnie a to z lenistwa Venuska wrzuć fotkę jak się prezentuje na Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.08.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 oj duże wymagania:D:D:D :lol2: najwyżej sobie na zamówienie zrobię .Stelaż to już nawet wiem ,gdzie mogłabym zamówić Ola ma pufę na pewno, albo miała ale stelaż białe drewno, gładka chyba w welurze To idę oblukać na stronę A tak w ogóle ,to jak ci się gdzieś rzuci w oczy taka pufa ,to daj cynka Zmierzę, tylko jak bym zapomniała to proszę przypomnij się Ok.,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 okiej, ja poszukuję abażurów do lamp stołowych w koniczynkę ktokolwiek widział ktokolwiek wie Efi szalona, w pracy fotki se robić z torbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 29.08.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 okiej, ja poszukuję abażurów do lamp stołowych w koniczynkę ktokolwiek widział ktokolwiek wie Efi szalona, w pracy fotki se robić z torbą u mnie norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.08.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Widziałam tą u Magdy -kurde gdyby miała podstawę w chromie i metr szerokości to byałby idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 a gdzie chcesz ją postawić? Metra to może nie ma ale ona dla mnie była ogromna Ty to się na niej zgubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.08.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 W holu ,pod ścianą betonową (na przeciwko konsolki na krzyżaku).Bo brakuje mi miejsca ,na chwilowe odłożenie torebki zaraz po wejściu do domu (jak wchodzę na chwilę i zaraz znowu wychodzę ,nie chce mi sie wtedy jej chować do szafy ).Przyda się też np.do ubierania butów ,bo w wiatrołapie nie mam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ola to radzę, nie brać krzyżaka nie robiłabym konkurencji konsoli, pomyślałabym o innym stelażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.08.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Jeszcze pomyślę ,na pewno chcę coś miętowego albo żołtego :yes:Będzie fajny kontrast z betonami Ghostów już nie musisz mierzyć Koza już mi podała wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 oki pomyśl chyba, że pufa na krzyżaku ale krzyżak też w tkaninie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.08.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 pufa na krzyżaku ale krzyżak też w tkaninie taka mi się nie widzi Ta jest fajna http://www.bbhome.pl/produkt/meble/lozka-laweczki-bankietki/laweczka-quadra/16/935 Prosta ,zgrabna .Tyle ,że chciałabym miętową tkaninę i czarne nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts