Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrobisz ..zrobisz...Ven i ja też:lol: ogólnie mi się podoba:yes:

Pooglądałam farby...tych gówienek do misy nie znalazłam:(

Kusi mnie ta mięta (przemalowała bym sypialnie) ............to taki hamerykański kolor...........wczoraj leciał jakiś film........i była mięta......

Edytowane przez joliska

Asia jak trzeba ugotuje ale gotować nie lubię, moje potrawy zawsze ładnie wyglądają a co do smaku to cóż :stirthepot:

Dziękuje usuwam nie zaśmiecam.

Asia a ty tangle szybciej niż ja zamawiałaś dziwne że nie doszło, ja czesałam się kolejne 2 razy niebawem to przyjmie formę uzależnienia

Edytowane przez joliska

Olu mogę być szczera, w ogóle mi się nie podoba:(

No jasne :D Wszystkie opinie mile widziane :yes:,to tylko luźna propozycja :D

taką to ja zrobię :lol2: nie wiem za co 1200 zł tu płacić.

To nie chciałabyś znać ceny mojej pufy salonowej :lol2::lol2:

London​,też jestem zdania ,że ściany w mięcie będą blee ;)

Diana, fotki widziałam w przelocie (pierwszy raz Cię widzę :yes:), dobrze Ci w takiej spódniczce :yes:. Figurę to Ty masz godną pozazdroszczenia :yes:, a i po włosach nie widać, że sama obcinałaś (w przeciwieństwie do moich, które obcinała fryzjerka :sick:, a teraz po olejowaniu wyszło, jakie posiekane są na dole :mad:).

Ale ja mam pytanie z innej beczki, bo bardzo spodobał mi się materiał - skąd bierzesz materiały? Coś w tym stylu, ale też i inne, chodzi mi przede wszystkim o jakieś nadające się na dziecięce ciuszki?

Ilona ja kupuję przez internet, ostatnio kupowałam tu

http://100krotki.sklep2.pl/

mają fajną kolorową bawełnę idealną na ciuszki dla maluchów, często też kupuję w Ikea czasem coś fajnego można znaleźć.

A za komplementy dziękuję figura to siłownia 3 razy w tygodniu, raz w tygodniu basen i codziennie rower bo ja uwielbiam słodycze i gdyby nie ruch byłabym szersza niż wyższa a mała to ja nie jestem też ;)