Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Haha, tak mi się wydawało, że jesteś wysoka :yes:.

Ja też na razie w Ikei kupuję, innego pomysłu nie miałam (w stacjonarnych bida z nędzą, w necie nie umiałam niczego znaleźć :(). Narendil kiedyś mi podesłała stronkę z pięknymi materiałami, ale ceny :jawdrop:. No, zrezygnowałam jednym słowem z zakupu, bo materiał na pościel kosztowałby mnie więcej niż pościel :rotfl:.

Dzięki za stronkę, już mi się oczy świecą :wiggle:.

Ja mam problem z młodym taki, że w sklepach nic mi się nie podoba, a jak podoba, to drogo (a on tak szybko wyrasta :rolleyes:). Polscy projektanci mają super ciuchy, ale rozmiarówka od dwóch lat dopiero, zresztą ceny też niemałe, a kroje piękne, choć prościzna tak naprawdę :yes:., można łatwo samemu coś uszyć za grosze :yes:.

Edytowane przez joliska

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jezuuuu :jawdrop:, jakie cudo :jawdrop::jawdrop::jawdrop:.

Toć mój sklepowy tak ładnie nigdy nie wygląda :no:.

Trudny jest?

Chwal się, chwal (jest czym :yes:), mi aż ślina cieknie, myślę, że nie tylko mi :).

Ja dzisiaj z młodym cały dzień w łóżku gniłam :cool:.

Także nie mam obiadu dla męża (mężu radź sobie sam, duży facet jesteś :p), w domu syf, pranie od dwóch dni wywieszone, niesprzątnięte, ale sama czuję się... Wyluzowana :wiggle:.

Dziecko dostało słoiczek, bo nawet marchewki mi się skrobać za żadne skarby nie chciało (jutro rano zeskrobię na trzy dni, obiecuję :)), ale na czas drzemki jednak chce do swojego pokoju, już nie umie inaczej :no: :( (zachowuje się, jakby mój dotyk go rozpraszał w momencie samego zasypiania). Zanoszę, jak już widzę, że oczka bardzo się kleją, trzy sekundy i śpi, zupełnie naturalnie, bez szarpania, stękania, rzucania się po łóżku, podawania smoczka przez 20-40 minut.

classic :bye: :oops:, chyba muszę podziękować :bye:.

Ilonka, będziesz szyła? :popcorn:

Chciałam Wam Dziewczenki powiedzieć, żebyście się już nie śliniły na tego torta, bo go całego zjadłam. Sorry Yokasia, że nie masz teraz czego dać rodzicom :rolleyes: ;)

p.s. Ilona - mam dla Ciebie przepis na taki torcik, który nie może nie wyjść 2 składniki na ciasto + 2 składniki na masę + maliny. Jak Ci nie wyjdzie to zwracam Ci kasę, wchodzisz w to?

Edytowane przez joliska