Ilona Agata 29.08.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Haha, tak mi się wydawało, że jesteś wysoka . Ja też na razie w Ikei kupuję, innego pomysłu nie miałam (w stacjonarnych bida z nędzą, w necie nie umiałam niczego znaleźć ). Narendil kiedyś mi podesłała stronkę z pięknymi materiałami, ale ceny . No, zrezygnowałam jednym słowem z zakupu, bo materiał na pościel kosztowałby mnie więcej niż pościel . Dzięki za stronkę, już mi się oczy świecą . Ja mam problem z młodym taki, że w sklepach nic mi się nie podoba, a jak podoba, to drogo (a on tak szybko wyrasta ). Polscy projektanci mają super ciuchy, ale rozmiarówka od dwóch lat dopiero, zresztą ceny też niemałe, a kroje piękne, choć prościzna tak naprawdę ., można łatwo samemu coś uszyć za grosze . Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.08.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 To prawda a ten sklep ceny ma jeszcze przystępne a jesli chodzi o ciuszki dla maluszków to cuda można uszyć, w jednej z zeszłorocznych chyba burd były wykroje takie cudowne marynistyczne dla maleństw no takie piękne że oczu oderwać nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.08.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Popełniłam tort. I nawet nie moge sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.08.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Aniu . Ja do wypieków mam dwie lewe ręce - tort to już w ogóle brzmi dla mnie jak czary-mary, choć uwielbiam, oj uwielbiam ciacha , ale to nawet lepiej, że nie piekę, bo pewnie sama całą blaszkę w dwa dni bym zjadła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.08.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Slina mi cieknie .Juz sam zapach jest piekny . Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.08.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Jezuuuu , jakie cudo :jawdrop:. Toć mój sklepowy tak ładnie nigdy nie wygląda . Trudny jest? Chwal się, chwal (jest czym ), mi aż ślina cieknie, myślę, że nie tylko mi . Ja dzisiaj z młodym cały dzień w łóżku gniłam . Także nie mam obiadu dla męża (mężu radź sobie sam, duży facet jesteś ), w domu syf, pranie od dwóch dni wywieszone, niesprzątnięte, ale sama czuję się... Wyluzowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 29.08.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Hy..dzisiaj po hamerykańsku super Dobrze trafiłam. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.08.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Trudny nie, ale czasochłonny bo masa tezeje pol dnia. Dumna jestem bo to moj pierwszy tort dla rodzicow urodzinowy. Przybralam inaczej niz w orginale : http://www.mojewypieki.com/przepis/tort-czekoladowo---malinowy. My tez dzisiaj wiekszosc dnia w lozku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.08.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dziecko dostało słoiczek, bo nawet marchewki mi się skrobać za żadne skarby nie chciało (jutro rano zeskrobię na trzy dni, obiecuję ), ale na czas drzemki jednak chce do swojego pokoju, już nie umie inaczej (zachowuje się, jakby mój dotyk go rozpraszał w momencie samego zasypiania). Zanoszę, jak już widzę, że oczka bardzo się kleją, trzy sekundy i śpi, zupełnie naturalnie, bez szarpania, stękania, rzucania się po łóżku, podawania smoczka przez 20-40 minut. classic , chyba muszę podziękować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.08.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 O mamo ale pyszności jaki czekoladowy jej .... własnie zaśliniam klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 siłownia 3 razy w tygodniu, raz w tygodniu basen i codziennie rower Diana i powiedz jeszcze , że pracujesz zawodowo i masz dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.08.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Ilonka, będziesz szyła? Chciałam Wam Dziewczenki powiedzieć, żebyście się już nie śliniły na tego torta, bo go całego zjadłam. Sorry Yokasia, że nie masz teraz czego dać rodzicom p.s. Ilona - mam dla Ciebie przepis na taki torcik, który nie może nie wyjść 2 składniki na ciasto + 2 składniki na masę + maliny. Jak Ci nie wyjdzie to zwracam Ci kasę, wchodzisz w to? Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.08.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ju pi ja....kibelek wisi można się wyładować... I dzisiaj śmiercią naturalną ....odszedł ostatni kawałeczek kamienia,kuchnia i jadalnia...wygląda nie pamiętałam już że mam taką fajną chatę...jest bossskkkoooo!!!:yes: Dzięki za mobilizację :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.08.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ju pi ja....kibelek wisi można się wyładować... Gratulacje! Kiedy inauguracyjne rozpoczęcie sezonu (użytkowania)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.08.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Asiu dzisiaj było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Yokasta piękny tort Ilonka niezła historia Londonka gratuluję i życzę abyś jak najszybciej zamieszkała w tej fajnej chacie Kupiłam szarą torbę typu shopper w Madżajto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.08.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dzięki Venusko myślę że wiosną na pewno już będę u siebie:yes: Jaką znowu torebkę dopiero kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 szarą obie są piękne, nie mogę się napatrzeć tylko ta ala birkin ciężko się zapina, tzn dużo zapięć ma ja będę nosić rozpiętą bo nie mam tyle cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Rozpiętą ...tak tak czytałam dzisiaj szara teraz no nie szalejesz moja droga....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.08.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts