Ilona Agata 29.08.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Asiu, ja już trochę dla niego szyję (ręcznie ), ale bardziej projektuję, a szyje mama, bo nie mam maszyny do szycia . Jak się wciągnę, to może mąż mi kupi? Jaki przepis? Ja zawsze coś źle zrobię z ciastem, ale to wina przepisów, w sieci czasami są takie, że . Jak się kompletnie na pieczeniu nie znasz, to ci nie wyjdzie (nie wiesz jak zmodyfikować, żeby było ok). Ja mam wrażenie, że niektórzy zamieszczają przepisy, których sami nie sprawdzili . Venus, spróbuj przez rok nie kupić ani jednej torebki i akurat będziesz miała na torebkę Pilewicz , a nie tutaj narzekasz, że nie masz kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.08.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Justyna poka torebki! Ilona - poszedł priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Asiu, ja tez poprosze. Dziewczyny dzieki. Jestem dumna chyba nawet nie tyle z tortu a z tego, że go zrobiłam mega szybko bo z dzieciem na karku. Niestety skubnęłam tego i owego (łącznie 5 zakazanych składników) i maluszek jest teraz czerwony w kropki, zaliszajony i wszystko go swędzi. Powinnam dostać po ryju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Yokasta nie obwiniaj się po prostu więcej nie próbuj Ilonko mój mąż stwierdził, że torebki takie ładne że powinnam jeszcze 3 kupić i byłoby na jedną Pilewicz masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.08.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Znalazlam już swój pufowy ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.08.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Wlasnie jak cos zjem nieswiadomie to pol biedy, gorzej jesli z premedytacją. jakos to będzie . Moze mi ktos powiedziec jak wrocic do wersji mobilnej galerii na fm? Wywala mnie na stronę glowna a tam niee moge przejsc do galerii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.08.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Justynka dupinka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.08.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Chciałam Wam powiedzieć, że właśnie olejuję sobie włosy przez noc całą, bo liczę, że jutro dojdzie mój tanlge teezer, to chcę, żeby moje włosy na jego przybycie dobrze się prezentowały, żeby dobrze wypadły i żeby się polubili od pierwszego wejrzenia. Ale widzę, że Wy wszystkie śnięte ryby jesteście, to Wam tego nie powiem dobranoc żeby dobrze wypadły :bash: Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 29.08.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja też pojechałam kupić torbę MK i .... kupiłam szarą COACH. Chociaż nie brałam tego pod uwagę. Ta , która ci się Venus podoba w stanach jest po zbliżonej cenie, więc niewiele mogę pomóc. Ale jak coś innego, to bardzo chętnie.Z zegarka powinnaś być zadowolona, chociaż mojej córce wyciera się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.08.2013 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Diana i powiedz jeszcze , że pracujesz zawodowo i masz dzieci Dziecię mam jedno dwuletnie i szalone a obecnie jestem jeszcze roczek na wychowawczym, natomiast staram się ten czas poświęcić na hobby i codziennie coś stworzyć Venus pokaż torebkę Przepis na torcik też poproszę ja lubię co się szybko robi duś na bloga dodam jutro zapewne zdjęcie to będziesz mogła jeszcze poobgadywać A u nas piękne słońce i sarny pasące się pod płotem Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 30.08.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam się po raz pierwszy na wątku. Dotarłam tu, bo szukam lustra jakie masz Venus nad konsolką. Znalazłam adres, jaki podawałaś [email protected]. Napisałam do tej firmy w poniedziałek, później w środę, ale nie mam żadnej odpowiedzi. Venus podpowiesz mi może czy ta firma jeszcze istnieje? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Dziewczyny na westwingu są odkurzacze samojeżdżące w dobrych cenach. Wprawdzie to nie iRobot Roomba tylko jakieś odpowiedniki, ale kuszą mnie. Ma któraś z Was takiego zwierzaka w domu? Polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 30.08.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Dziewczyny na westwingu są odkurzacze samojeżdżące w dobrych cenach. Wprawdzie to nie iRobot Roomba tylko jakieś odpowiedniki, ale kuszą mnie. Ma któraś z Was takiego zwierzaka w domu? Polecacie? Asia była gdzieś na którymś wątku dyskusja na temat tych odkurzaczy, ale nie pamiętam już gdzie.... chodzi mi po głowie, że Marjel ma takie cudo, ale reki nie dam uciąć... a tak w w ogóle to dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.08.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ilona może coś o tym odkurzaczu powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.08.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.08.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) No właśnie piję kawkę, a odkurzacz sprząta . Młody śpi. Inaczej bym oszalała . Albo śniadania jadła o 15 (jak wczoraj ). Jest tylko jedno "ale" lepiej mieć mało przedmiotów w domu, bo potem odkurzacz się o nie obija i może się zagubić pomiędzy fotelem a kanapą . Czasami zbieranie drobnych mebli, kwiatów w doniczkach, itp. (u nas tylko krzesła, teraz mata edukacyjna) może trwać dłużej niż samodzielne odkurzenie domu . Ja lubię puścić Roombę, bo dociera tam, gdzie ja nie mam szansy normalnym odkurzaczem (np. pod kanapę, pod listwy podłogowe taką małą, wąską szczoteczką - jak puściłam pierwszy raz, to znalazła takie rzeczy, o jakich mi się nie śniło - jakieś kartony, styropian po budowie pomiędzy listwami a podłogą). Chodzi przez godzinę, czasami godzinę i pół, więc u nas na parterze (55 metrów) posprząta ładnie (jedno miejsce obejdzie z 5 razy), nie wiem, jak by poradził sobie w tym czasie na większej przestrzeni, bo siłę ssania ma mniejszą niż normalny odkurzacz. lady in red też ma i chwaliła sobie . Fajne jest to, że można puścić i wyjść z dzieckiem na spacer, a potem wraca się do czystego. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.08.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ilona, a ile trwa to jego sprzątanie? Bo te westwing to max 60 minut, a to chyba krótko mi się wydaje. Tym bardziej, że z czasem to się zapewne skraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 30.08.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ilona a musiałaś go programować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.08.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ilona, a ty masz Roombe czy coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.08.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) U nas godzinę, półtorej, czasami dwie. Nigdy krócej , choć po czasie - jak się bateria zużyje - niby ma tak być. Na 55 metrach z 45 minut by wystarczyło (czasami po tym czasie przerywam, bo widzę, że już ok, a spieszy mi się z wymyciem podłóg). agatah, my mamy iRobota. zizi, nie, można zaprogramować na konkretne dni tygodnia i godziny (żeby wychodził), ale ja jestem w domu, więc to nie problem, żebym wcisnęła guziczek przed spacerem albo teraz jak siedzę. Jakbym chodziła do pracy, to pewnie fajne takie rozwiązanie, tylko nie wszystkie modele to mają. Nasz miał też wirtualną ścianę, ale z niej nie korzystałam, bo po prostu zamykam drzwi, jak np. w łazience jest czysto i nie trzeba tam odkurzać . Na górze odkurzam tylko w sypialni, więc też zamykam drzwi. I tak raz w tygodniu lubię przejechać tradycyjnym odkurzaczem, a na górze tylko w sypialni mamy w tygodniu pełno kurzu (pościel, zasłony ). Aha, w sypialni działa bez matki (tzn. baza zostaje na dole, wnoszę sam odkurzacz, puszczam, po 20 minutach wyłączam, zabieram i wpinam do matki). Jakbym zostawiła w pomieszczeniu bez matki, to też się nic nie stanie, po prostu będzie chodzić i szukać (przy okazji odkurzać) aż się rozładuje i stanie na środku pokoju. Można programować trasę chodzenia (np. zygzakiem, czy po kwadracie), ale my mamy chaotycznie i się sprawdza, więc zostawiliśmy. Asiu, dziękuję za przepis ! Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts