Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Powróciłam z Ikea jakoś nie miałam weny na zakupy :( ogólnie założenie 16 cm szpilek na zakupy nie było dobrym pomysłem :bash:

Kupiłam dwie tkaniny i wieszaki czyli prawie nic

Zizi szukałam tego bufetu i nie znalazłam, znalazłam coś co wyglądało bardzo podobnie ale to nie bylo to i kolor miało biały :( mój mąż mówił że oni wszystkiego nie wystawiają, no nic szukaliśmy oboje i żadne z nas nie mogło znaleźć, przykro mi :(

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zizi szukałam tego bufetu i nie znalazłam, znalazłam coś co wyglądało bardzo podobnie ale to nie bylo to i kolor miało biały :( mój mąż mówił że oni wszystkiego nie wystawiają, no nic szukaliśmy oboje i żadne z nas nie mogło znaleźć, przykro mi :(

Tak czy owak bardzo Ci dziękuję Diano:yes:.

Justyna ten sam temat z West przerabiałam z zeszłym tygoniu. Dosłownie w killka sekund wszystko było wyprzedane, nie wiem jak to jest fizycznie możliwe:bash:

No uchyl rabka tajemnicy, nie daj sie prosić ;)

I mam nadzieję, że nie chodzi o kurczaka czy rybę na obiad :p

edycja - oj, faux pas :p Ja tu czytam od dawna, tylko zapomniałam sie przywitać, bo tyle mam na głowie, ze juz sama nie wiem, w których wątkach sie udzielam :D

no, to oficjalnie - po kielichu na przywitanie ;) :bye:

Edytowane przez Panna Z.

Potrzebuję lampki na toaletkę w sypialni :wiggle: uwielbiam wybierać lampy :D :D :D

A ja potrzebuję lampy/żyrandole do salonu i jadalni (jakieś do kompletu, bo to jedno pomieszczenie)...

Jadę jutro kupić zwierza :o :wiggle:;)

A ja wiem o co cho... :lol2: Ale spoko, nic nikomu nie powiem, jak mi pomożesz oświetlenia szukać :p ;)

w której Ikei bylaś?

W Jankach widziałaś taką kuśtykająca w spódnicy w koty to ja :) a tak ogólnie to chyba jak wychodziłam wczoraj z domu to jakoś kiepsko stanęłam na grysie tymi szpilami i kurcze kostka cały czas mnie boli :(

Z rzeczy domurowych przylepiłam wczoraj mugaty pod prysznicem i zafugowałam bo nam ściana odpadała a i dzień dobry ;)

Diana a wiesz, że my możemy być z jednej miejscowości? ;) kierunek się zgadza, no i przy :yes: ja też w Jankach urzęduję :yes: Zapraszam jak już będą drzwi :cool:

Asiu po jakie choljere komplet? byliśmy u znajomych i oni dosłownie mają komplet, w kuchni 2, w salonie 3 + lampa stojąca, na regale mała stołowa z kompletu. Okropnie to wyglądało :sick: może kiedyś by mi się podobało i powiedziałabym że wszystko jest zgrane, a tak naprawdę to żadnej indywidualności ;)

Witam :bye: