diana_teresa 31.08.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Powróciłam z Ikea jakoś nie miałam weny na zakupy ogólnie założenie 16 cm szpilek na zakupy nie było dobrym pomysłem Kupiłam dwie tkaniny i wieszaki czyli prawie nic Zizi szukałam tego bufetu i nie znalazłam, znalazłam coś co wyglądało bardzo podobnie ale to nie bylo to i kolor miało biały mój mąż mówił że oni wszystkiego nie wystawiają, no nic szukaliśmy oboje i żadne z nas nie mogło znaleźć, przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.08.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 ogólnie założenie 16 cm szpilek na zakupy nie było dobrym pomysłem ( w której Ikei bylaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.08.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 ivy widziałaś jakąś kuśtykającą w takich szpilach:lol2::lol2: ja na zakupy zawsze baleriny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 31.08.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Zizi szukałam tego bufetu i nie znalazłam, znalazłam coś co wyglądało bardzo podobnie ale to nie bylo to i kolor miało biały mój mąż mówił że oni wszystkiego nie wystawiają, no nic szukaliśmy oboje i żadne z nas nie mogło znaleźć, przykro mi Tak czy owak bardzo Ci dziękuję Diano:yes:. Justyna ten sam temat z West przerabiałam z zeszłym tygoniu. Dosłownie w killka sekund wszystko było wyprzedane, nie wiem jak to jest fizycznie możliwe:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.08.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 ivy widziałaś jakąś kuśtykającą w takich szpilach:lol2::lol2: ja na zakupy zawsze baleriny:yes: właśnie widziałam mało wygodne na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 31.08.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam się serdecznie. Dziewczyny te wyprzedaże na westingu to celowy zabieg marketingowy.... Chyba nie wierzycie, że to prawdziwe transakcje!? Ma to pobudzić masową sprzedaż. JEDNA WIELKA ŚCIEMA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Majmajki oczywiście, że nie wierzymy ale tu chodzi o przyzwoitość, jak w kilka sekund może już być wyprzedane? może Westwing to przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jadę jutro kupić zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.08.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 jak to ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 31.08.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) No uchyl rabka tajemnicy, nie daj sie prosić I mam nadzieję, że nie chodzi o kurczaka czy rybę na obiad edycja - oj, faux pas Ja tu czytam od dawna, tylko zapomniałam sie przywitać, bo tyle mam na głowie, ze juz sama nie wiem, w których wątkach sie udzielam no, to oficjalnie - po kielichu na przywitanie Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Panna Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.08.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Panna Z. ależ wy wszystkie niecierpliwe, a chyba nie raz udowodniłam że cierpliwość na tym wątku jest konieczna zwłaszcza jak prosi się mnie o fotkę z dalszej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.08.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Potrzebuję lampki na toaletkę w sypialni uwielbiam wybierać lampy :D A ja potrzebuję lampy/żyrandole do salonu i jadalni (jakieś do kompletu, bo to jedno pomieszczenie)... Jadę jutro kupić zwierza A ja wiem o co cho... Ale spoko, nic nikomu nie powiem, jak mi pomożesz oświetlenia szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.09.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 w której Ikei bylaś? W Jankach widziałaś taką kuśtykająca w spódnicy w koty to ja a tak ogólnie to chyba jak wychodziłam wczoraj z domu to jakoś kiepsko stanęłam na grysie tymi szpilami i kurcze kostka cały czas mnie boli Z rzeczy domurowych przylepiłam wczoraj mugaty pod prysznicem i zafugowałam bo nam ściana odpadała a i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Diana a wiesz, że my możemy być z jednej miejscowości? kierunek się zgadza, no i przy ja też w Jankach urzęduję Zapraszam jak już będą drzwi Asiu po jakie choljere komplet? byliśmy u znajomych i oni dosłownie mają komplet, w kuchni 2, w salonie 3 + lampa stojąca, na regale mała stołowa z kompletu. Okropnie to wyglądało może kiedyś by mi się podobało i powiedziałabym że wszystko jest zgrane, a tak naprawdę to żadnej indywidualności Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Diana jak to ściana odpadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 01.09.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dzień dobry:) Justyna znalazłaś materiał w hamerykańską koniczynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Zizi znaleźć znalazłam, ale jeszcze nie zamówiłam zwłaszcza że zapałałam miłością do wcześniej znienawidzonego wzoru hamerykańskiego IKAT generalnie teraz tylko do tego wzoru mocniej bije mi serce Zatrzęsienie jest na etsy.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jadę jutro kupić zwierza cześć, już jest jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 jadę niedługo ale najpierw oglądamy licytatorów magazynów. Właśnie na naszym allegro kupiłam tkaninę w szary chevron za 11 zł tłusta ćwiartka, wzięłam sobie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts