Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Weszłam, żeby powiedzieć, że pani Agnieszka od lustra się odezwała :) Mam b. fajną wycenę, więc pewnie zamówię. Czytam, że piszecie o materiale w koniczynkę. Ja zamierzam kupić taki http://www.ladnetkaniny.pl/pl/p/Serenata-Niebieskie-Kafelki/424 tylko muszę się wybrać do Warszawy, bo chcę go zobaczyć na żywo. W necie wygląda ładnie.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus, zaraz poszukam, bo zbyt często tu nie jestem i takiego dużego nie widziałam. Dzięki

Duś ul. Sękocińska 11a . Taki adres jest na stronie podany. Napisano tam też, ze sklep jest czynny w poniedziałki, środy, piątki i soboty. Ja myślę o zrobieniu zasłon z tego materiału, chociaż obawiam się, że jest zbyt wąski - ma 112 cm. Muszę zobaczyć na żywo jak się układa. Na poduszki też świetny. Pewnie będziesz wcześniej niż ja, więc opowiesz ;)

W Jankach widziałaś taką kuśtykająca w spódnicy w koty to ja :) a tak ogólnie to chyba jak wychodziłam wczoraj z domu to jakoś kiepsko stanęłam na grysie tymi szpilami i kurcze kostka cały czas mnie boli :(

Chyba więcej osób było wczoraj w szpilach na zakupach w Jankach :-) Jak noga, mniej boli ?

Diana a wiesz, że my możemy być z jednej miejscowości? ;) kierunek się zgadza, no i przy :yes: ja też w Jankach urzęduję :yes: Zapraszam jak już będą drzwi :cool:

Asiu po jakie choljere komplet? byliśmy u znajomych i oni dosłownie mają komplet, w kuchni 2, w salonie 3 + lampa stojąca, na regale mała stołowa z kompletu. Okropnie to wyglądało :sick: może kiedyś by mi się podobało i powiedziałabym że wszystko jest zgrane, a tak naprawdę to żadnej indywidualności ;)

Witam :bye:

OOO to ja zapraszam do siebie mam drzwi :)

Dżastina, a może Ty się przebranżowisz? Na tapicera. W zasadzie to na tapicerkę ;) Dobrze Ci idzie w każdym razie, jakby co masz alternatywę :D

Niezły ten koci pokoik, taki malutki ;) Co w nim będziesz jeszcze dłubać?

A w kwestii torebek, to ten camel faktycznie ma zapinanie pancerne :yes: Bez szans dla kieszonkowca :no: i jakbym poszła z taką na zakupy, to bym pewnie nic nie kupiła, z lenistwa przed jej odpinaniem i zapinaniem :p Same pozytywy :p

:lol2: złodziej przetnie z boku :rotfl:

no wiem, że pokój tyci :lol2: to jest kiedyś dziecięcy, widać po lampach? :p

Na razie chciałabym uprzątnąć drugą część burdellu (np sterta docinanych paneli okrytych kocem w kratę :D ) no i muszę przemalować regał rudy na biało i zrobić plecy w tkaninie...powoli chciałabym udomowić ten pokój. Teraz i tak jest dobrze, bo nasz stary materac dostał przytuloną za darmo narzutę i może spokojnie przyjąć gości do nocowania :wiggle: