jjana 01.09.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Weszłam, żeby powiedzieć, że pani Agnieszka od lustra się odezwała Mam b. fajną wycenę, więc pewnie zamówię. Czytam, że piszecie o materiale w koniczynkę. Ja zamierzam kupić taki http://www.ladnetkaniny.pl/pl/p/Serenata-Niebieskie-Kafelki/424 tylko muszę się wybrać do Warszawy, bo chcę go zobaczyć na żywo. W necie wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 jjana to cieszę się bardzo a jaki wymiar lustra chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Potrzebuję sporego 70 x170 - na korytarz, bo na razie mogę się przejrzeć tylko do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ola.U ma 150 cm od p. Agnieszki w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 jadę zaraz po zwierza, tylko psikus pożyczyliśmy aparat szwagrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.09.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 nie wykręcisz się tak łatwo zajefajny ten materiał jjana - gdzie go w wawie można pomacać? wybieram się za 2 tyg i będę mieć chwilę czasu dla siebie, więc z chęcią bym pomacała. tak sobie myślę, że hameryka mogłaby u mnie wyglądać nawet si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 jjana ta tkanina na dawanda jest za 14 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.09.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Venus, zaraz poszukam, bo zbyt często tu nie jestem i takiego dużego nie widziałam. Dzięki Duś ul. Sękocińska 11a . Taki adres jest na stronie podany. Napisano tam też, ze sklep jest czynny w poniedziałki, środy, piątki i soboty. Ja myślę o zrobieniu zasłon z tego materiału, chociaż obawiam się, że jest zbyt wąski - ma 112 cm. Muszę zobaczyć na żywo jak się układa. Na poduszki też świetny. Pewnie będziesz wcześniej niż ja, więc opowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.09.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Venus, na dawanda cena jest ta sama - 48 zł/metr. Pewnie spojrzałaś na "ćwiartkę". Zresztą, to ten sam sprzedawca Duś, zobacz na poduszki http://pl.dawanda.com/product/46947450-Tkanina-Japonska-w-CZARNE-WAeSY-na-bialym Edytowane 1 Września 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 aaaa być może kupiłam zwierza ze sztucznego włosia w IKEA za 49 zł leży sobie na eamsie Właśnie odnowiłam siedzisko w bardzo starym krześle, który na dodatek koty sobie upatrzyły do drapania. Mam teraz ładne krzesełko przy maszynie do szycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.09.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Hej, a foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.09.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 W Jankach widziałaś taką kuśtykająca w spódnicy w koty to ja a tak ogólnie to chyba jak wychodziłam wczoraj z domu to jakoś kiepsko stanęłam na grysie tymi szpilami i kurcze kostka cały czas mnie boli Chyba więcej osób było wczoraj w szpilach na zakupach w Jankach Jak noga, mniej boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.09.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Diana a wiesz, że my możemy być z jednej miejscowości? kierunek się zgadza, no i przy ja też w Jankach urzęduję Zapraszam jak już będą drzwi Asiu po jakie choljere komplet? byliśmy u znajomych i oni dosłownie mają komplet, w kuchni 2, w salonie 3 + lampa stojąca, na regale mała stołowa z kompletu. Okropnie to wyglądało może kiedyś by mi się podobało i powiedziałabym że wszystko jest zgrane, a tak naprawdę to żadnej indywidualności Witam OOO to ja zapraszam do siebie mam drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 foty? jakie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.09.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Diana jak to ściana odpadła? Płytki pod prysznicem odsały od ściany natomiast ze sobą były sklejone przez co miedzy płytkami a ścianą powstała szpara która była coraz większa i nie ryzykowaliśmy przykleiliśmy sami od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.09.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Chyba więcej osób było wczoraj w szpilach na zakupach w Jankach Jak noga, mniej boli ? Dziękuję mniej boli godzinka pływania na basenie i dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.09.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 foty? jakie foty [ATTACH=CONFIG]209686[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209687[/ATTACH] cudowne obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 stare krzesełko + środkowy/koci w którym obecnie został dosyć znacząco zlikwidowany skład apostolski. Żeby nie było tak kolorowo to mam jeszcze od groma w nim pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.09.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dżastina, a może Ty się przebranżowisz? Na tapicera. W zasadzie to na tapicerkę Dobrze Ci idzie w każdym razie, jakby co masz alternatywę Niezły ten koci pokoik, taki malutki Co w nim będziesz jeszcze dłubać? A w kwestii torebek, to ten camel faktycznie ma zapinanie pancerne Bez szans dla kieszonkowca i jakbym poszła z taką na zakupy, to bym pewnie nic nie kupiła, z lenistwa przed jej odpinaniem i zapinaniem Same pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 złodziej przetnie z boku no wiem, że pokój tyci to jest kiedyś dziecięcy, widać po lampach? Na razie chciałabym uprzątnąć drugą część burdellu (np sterta docinanych paneli okrytych kocem w kratę ) no i muszę przemalować regał rudy na biało i zrobić plecy w tkaninie...powoli chciałabym udomowić ten pokój. Teraz i tak jest dobrze, bo nasz stary materac dostał przytuloną za darmo narzutę i może spokojnie przyjąć gości do nocowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts