Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duś ul. Sękocińska 11a . Taki adres jest na stronie podany. Napisano tam też, ze sklep jest czynny w poniedziałki, środy, piątki i soboty. Ja myślę o zrobieniu zasłon z tego materiału, chociaż obawiam się, że jest zbyt wąski - ma 112 cm. Muszę zobaczyć na żywo jak się układa. Na poduszki też świetny. Pewnie będziesz wcześniej niż ja, więc opowiesz ;)

jeśli się tam doczłapię - zamelduję co i jak. planowałam wolny czas poświęcić na inspekcję sklepów "dla duśki", a nie "dla domu" :D

kupiłam zwierza ze sztucznego włosia w IKEA za 49 zł :wiggle: leży sobie na eamsie :wiggle:

hehehe tak przypuszczałam :) sama wahałam się czy nie wdepnąć do ikei, bo ostatnio coś mnie podkusiło i zaczęłam sprzątać w piwniczce (a tam stan, jakbyśmy wykończeniówkę wczoraj zakończyli heh) - do pełni szczęścia brakuje kilku przezroczystych pojemników na narzędzia i akcesoria do auta.

foty? :rolleyes: jakie foty :lol:

[ATTACH=CONFIG]209686[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209687[/ATTACH]

szara - bardzo bardzo. natomiast, bez urazy, camel wygląda wg mnie tandetnie i bardzo sztywno.

Helloł :bye: padam na twarz :sick: cały weekend miałam gości takich nocujących, z dziećmi (najpierw rodzina z trójką łobuzów później znajomi). piątek , sobota imprezki (do tej pory mam kaca:sick) masakra przydał by się jeszcze z jeden dzień weekendu na odpoczynek...

Venus torebka szara bardzo fajna, camel mniej mi się podoba ;)

Szara torebka super, ta druga ekhm... No widać, że skaj ;) :yes:. Taki sztuczny kolor :yes:.

Za to ja dzisiaj wylookałam na zakupach nową markę biżuterii - fajna jest i ceny przystępne :yes:. Taka bardziej młodzieżowa, ale naprawdę sporo mi się podobało, chodziłam między półkami z wywalonym jęzorem :rolleyes: :lol2:. A poszłam do centrum po tenisówki, jesień się zaczyna, sandały trzeba schować, a z młodym nadal muszę spacerować :yes: (oczywiście tenisówek nie kupiłam :no:) - czy są mamuśki, które chodzą w innych butach niż tenisówki/adidasy/baleriny? (Diana, pytanie nie do Ciebie :no: :rotfl:).

Ja nie Diana, ale też odpowiem :p od dwóch sezonów oswajam się z koturnami i obcasami. Właśnie takie jesienne mam wysokie. Ale na spacery z dzieckiem (wtedy kiedy jeszcze chodziłam na takie długaśne, teraz to raczej ogródek ;)) kupiłam sobie casualowe EasyTony. Coś jak: http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=29329298

Ja mam kilkuletnie adidaski Ecco (super się trzymają, ale są całe zielone, czyli średnio uniwersalne, a pewnie będę w nich chodzić zawsze, wszędzie i do wszystkiego przez najbliższe miesiące) - właśnie w nich byłam przymierzać Conversy i cóż - dupy nie urywa :rotfl:. Jeśli chodzi o wygodę, bo cena już tak :sick:. Gdyby to chociaż skóra była! Przesiadka z Ecco dosyć bolesna dla stopy, więc podziękowałam, wolę popatrzeć sobie na te tenisówki na zdjęciach :yes:.

Venus, faktycznie, teraz widzę przywieszkę, że to skórka :yes:, ale ja napisałam, że to wina koloru - jakiś dziwny (może na zdjęciu), jakby sztuczny, sraczkowaty, przez co wygląda jak skaj - albo wykonanie nie teges, coś mi nie pasuje w niej :(.

Szara torebka super, ta druga ekhm... No widać, że skaj ;) :yes:. Taki sztuczny kolor :yes:.

Za to ja dzisiaj wylookałam na zakupach nową markę biżuterii - fajna jest i ceny przystępne :yes:. Taka bardziej młodzieżowa, ale naprawdę sporo mi się podobało, chodziłam między półkami z wywalonym jęzorem :rolleyes: :lol2:. A poszłam do centrum po tenisówki, jesień się zaczyna, sandały trzeba schować, a z młodym nadal muszę spacerować :yes: (oczywiście tenisówek nie kupiłam :no:) - czy są mamuśki, które chodzą w innych butach niż tenisówki/adidasy/baleriny? (Diana, pytanie nie do Ciebie :no: :rotfl:).

Na spacery z małą to niestety baleriny, tenisówki, trampki ale ja na wsi mieszkam, grys mam pod domem na szpilach nogi wykręcam, ale jak jedziemy do kina, restauracji na obiad w weekend, a czasem na zakupy do marketu to zakładam szpile :)

Z butów ale już takich na zimę mogę polecić te http://allegro.pl/sztyblety-skora-botki-worker-boots-38-stellbuty-i3477113565.html one są od producenta skóra na nich jest tak mięciusia że wcale nie czuje się ze się je ma na nodze ja wzięłam takie z kożuszkiem całą zeszłą zimę przechodziłam, nic się nie zniszczyły, ale wygoda to jest naprawdę jak mi się te rozlecą to kupię sobie drugie od tego sprzedającego.

Hej!!

A ja bez::D słodzenia :) napisze, że mnie się obie podobają a druga torebka nawet bardziej.:D

Dziś mam mega stresa,nie śpię od piątej.:(- Moja córcia idzie do przeszkola, 5 lat razem a teraz mi z gniazdka wyfruwa -starzeję się:cry:

Może w końcu zabiorę się za moją ścianę z kabelkiem i ćwiczenia z Chodakowską.Do tych ćwieczeń to codziennie z rana kopa w tyłek bym potrzebowała do mobilizacji :D:D.

Miłego dnia życzę !!