Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Miło jest trafić po raz kolejny na prawdziwego fachowca ;)

Pan Artur od szafy w wiatrołapie i mebli w pralni tym razem jak wspominałam będzie odpowiedzialny za szafkę i płytę ścienną w dolnej łazience ;) Dziś był u nas przejazdem z prowizoryczną szafką aby jeszcze raz wszystko sobie dokładnie przymierzyć ale już na wizji lokalnej z atrapą w ręku. Prowizoryczna szafka została skonstruowana w celu upewnienia się, że wszystko będzie idealnie przylegać co do milimetra...a ściany u nas krzywe niestety. Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona :eek:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak będzie kotek :lol: Mała ma być gotowa 31 stycznia do odbioru lub w pierwsze dni lutego, hodowca musi to dokładnie wyliczyć i zadzwoni do mnie. Zresztą ja nie mam szczególnego parcia jeżeli wiem, że kotka powinna być 12 tygodni z mamą. Najlepszy i tak był mój mąż : "coooo? to ja tyle za kota płacę i dostanę takiego podroślaka a nie malutką kicię? " :lol2:

no nasza to będzie 3 miesięczna, ale jeżeli chodzi o jej zdrowie to niech się chowa z matką jak najdłużej :yes:

Przyszła dziś karma dla młodej kici Sanabella czy jakoś tak firma i Cat's best żwirek drewniany zbrylający...karmy 10 kg nie wiem na ile starczy, a żwirku zamówiłam tyle że nie wiem kiedy on zejdzie :lol: 2x 40 l

Przyszło legowisko dla kotka zapasowe, takie aby postawić na górze i jak będziemy w gości jechać - przecież na każdy wyjazd nie będę pakować drapaka z podestem :lol:

Szare w kratkę, śliczne :rolleyes:

O proszę

Co nie przyjdę do venus, to zawsze trafię na "mój" temat :lol:

Dosłownie godzinę temu mówiłam mężowi że trzeba Gigarowi jakieś legowisko kupić ;)

Od przeprowadzki biedak nie ma gdzie spać. Schowaliśmy nieużywany wózek Lil który przez ostatni rok służył tylko kotu ;)

Reni :lol2: ja jednak nadal wierzę, że nawet pomimo 4 lat spóźnienia mój zegar biologiczny ma się dobrze :lol:

A ja dziś w mieście kobiet słyszałam że 24-29 to najlepszy wiek :p

Venus, a z tym panem Arturem to chyba też kwestia rodzaju klienteli ;)

U mnie żadnych atrap nie przywoził i oczywiście meble są*ładne (mnie zadowalają i chyba po tej całej budowie jest mi wsio ryba), ale spasowane mogły by być bardziej ;)

Chyba mam za małe wymagania :rolleyes:

Zapomniałam, wczoraj odebraliśmy próbkę lakieru drzwi, a raczej próbkę polakierowaną dębową i sosnową. Kolor super :wiggle: bardziej podoba mi się dąb, ale sosna też da radę :yes:

Venusek, masz jakies fotki? U mnie ten temat na czasie-moze cos podpowiesz...

Monia wiadomo, że mebel ma określony wygląd również ze względu na materiał z jakiego jest wykonany. Szafa śmiga elegancko ;)

Raczej ciężko zrobić atrapę w postaci garderoby :lol: a mówiłaś p. Arturowi że coś Ci nie leży? :) U nas naprawdę jest cacy nawet w pralni, chociaż jakość materiałów pozostawia wiele do życzenia, ale sami tak wybraliśmy ;)

Hazelku no właśnie bateria słaba to nie wrzucę fotek. Kolor ma być u nas jak na schodach czyli lekko wpadający w czerwony brąz nie za ciemny. Idealnie zgrywa się z fornirem w kuchni :yes: