Venus_m 24.01.2012 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Miło jest trafić po raz kolejny na prawdziwego fachowca Pan Artur od szafy w wiatrołapie i mebli w pralni tym razem jak wspominałam będzie odpowiedzialny za szafkę i płytę ścienną w dolnej łazience Dziś był u nas przejazdem z prowizoryczną szafką aby jeszcze raz wszystko sobie dokładnie przymierzyć ale już na wizji lokalnej z atrapą w ręku. Prowizoryczna szafka została skonstruowana w celu upewnienia się, że wszystko będzie idealnie przylegać co do milimetra...a ściany u nas krzywe niestety. Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.01.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 hej, to wpisuje sie w liste kolejkowa oczekujacych na zdjecia kici i dolnej lazienki a pokazywalas gdzies wiecej Waszego salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Nicol, chyba nie pokazywałam, bo nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.01.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No to pan Artur to fachowiec przez duże "F" Ja też czekam na fotki kotka - to kiedy będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jak będzie kotek Mała ma być gotowa 31 stycznia do odbioru lub w pierwsze dni lutego, hodowca musi to dokładnie wyliczyć i zadzwoni do mnie. Zresztą ja nie mam szczególnego parcia jeżeli wiem, że kotka powinna być 12 tygodni z mamą. Najlepszy i tak był mój mąż : "coooo? to ja tyle za kota płacę i dostanę takiego podroślaka a nie malutką kicię? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.01.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 U nas też był z tego powodu problem. So oczekiwała małą kuleczkę, a kupiliśmy pierwszego sześciomiesięcznego a drugiego czteromiesięcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 no nasza to będzie 3 miesięczna, ale jeżeli chodzi o jej zdrowie to niech się chowa z matką jak najdłużej Przyszła dziś karma dla młodej kici Sanabella czy jakoś tak firma i Cat's best żwirek drewniany zbrylający...karmy 10 kg nie wiem na ile starczy, a żwirku zamówiłam tyle że nie wiem kiedy on zejdzie 2x 40 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zapomniałam, wczoraj odebraliśmy próbkę lakieru drzwi, a raczej próbkę polakierowaną dębową i sosnową. Kolor super bardziej podoba mi się dąb, ale sosna też da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Przyszło legowisko dla kotka zapasowe, takie aby postawić na górze i jak będziemy w gości jechać - przecież na każdy wyjazd nie będę pakować drapaka z podestem Szare w kratkę, śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 venuska kobitko a nie lepiej sobie dzieciaczka zrobić, toś Ty młoda mężatka więc i pora:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 no i ile ladnych rzeczy dla dziecka można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 hahaha Dziewczyny ja parę miesięcy temu skończyłam 22 lata Może na rocznicę ślubu coś pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Venusku to Ty młodziutka jesteś strasznie . Wróciłabym do tego wieku............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Venusku to Ty młodziutka jesteś strasznie . I tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 hahaha Dziewczyny ja parę miesięcy temu skończyłam 22 lata Może na rocznicę ślubu coś pomyślimy ginekolog by powiedział, że o jakieś 4 lata już za stara, najlepsze na rodzenie podobno osiemnastki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Przyszło legowisko dla kotka zapasowe, takie aby postawić na górze i jak będziemy w gości jechać - przecież na każdy wyjazd nie będę pakować drapaka z podestem Szare w kratkę, śliczne O proszę Co nie przyjdę do venus, to zawsze trafię na "mój" temat Dosłownie godzinę temu mówiłam mężowi że trzeba Gigarowi jakieś legowisko kupić Od przeprowadzki biedak nie ma gdzie spać. Schowaliśmy nieużywany wózek Lil który przez ostatni rok służył tylko kotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Reni ja jednak nadal wierzę, że nawet pomimo 4 lat spóźnienia mój zegar biologiczny ma się dobrze Monia tak normalnie to mam nadzieję, że kotka wybierze drapak do spania a nie parapet czy sofę w gościnnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Reni ja jednak nadal wierzę, że nawet pomimo 4 lat spóźnienia mój zegar biologiczny ma się dobrze A ja dziś w mieście kobiet słyszałam że 24-29 to najlepszy wiek Venus, a z tym panem Arturem to chyba też kwestia rodzaju klienteli U mnie żadnych atrap nie przywoził i oczywiście meble są*ładne (mnie zadowalają i chyba po tej całej budowie jest mi wsio ryba), ale spasowane mogły by być bardziej Chyba mam za małe wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zapomniałam, wczoraj odebraliśmy próbkę lakieru drzwi, a raczej próbkę polakierowaną dębową i sosnową. Kolor super bardziej podoba mi się dąb, ale sosna też da radę Venusek, masz jakies fotki? U mnie ten temat na czasie-moze cos podpowiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Monia wiadomo, że mebel ma określony wygląd również ze względu na materiał z jakiego jest wykonany. Szafa śmiga elegancko Raczej ciężko zrobić atrapę w postaci garderoby a mówiłaś p. Arturowi że coś Ci nie leży? U nas naprawdę jest cacy nawet w pralni, chociaż jakość materiałów pozostawia wiele do życzenia, ale sami tak wybraliśmy Hazelku no właśnie bateria słaba to nie wrzucę fotek. Kolor ma być u nas jak na schodach czyli lekko wpadający w czerwony brąz nie za ciemny. Idealnie zgrywa się z fornirem w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts