Venus_m 02.09.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Duś mnie nadwrężenie nie grozi bom za leniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.09.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Haha, bary jak billboard . Całkiem serio, ja dostałam jakiś dużych, w ciąży mogłam pływać do oporu, więc korzystałam (jedna z niewielu dozwolonych w Polsce aktywności ) i urosłam w ramionach . Popatrz na Otylkę zresztą . A "Skalpel II" gdzie można zobaczyć? skalpel 2 jest na płycie trzeba zakupić, jak chcesz to ja mam zakupiony ale zrezygnowałam płyta leży więc mogę Ci wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.09.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Duś mnie nadwrężenie nie grozi bom za leniwa to nawet nie kwestia intensywności, aby sobie coś naciągnąć. nie taki kąt czy 1 skłon i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.09.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Duś mnie nadwrężenie nie grozi bom za leniwa to ja chyba z tej samej gliny co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ilonko mnie nie przeszkadzało ,że pytasz ja zawsze taki wykład robie na temat tego przedszkola albo i nawet dłuższy bo historii z nim związanych jest dużo a pisać mi się nie chce tego wszystkiego. helloł laski mirka ale dlaczego ty nie idziesz do dyrektora z prośba aby przenieść dziecko, argumenty są, pierwszy raz w przedszkolu więc warto aby było w grupie z kimś kogo zna, ja bym nie wyszła od dyrektora póki dziecka mi by nie przeniosła, jak rodzic nie nalega to im sie nie chce, bo po co robić sobie dodatkową pracę, idź i pogadaj i stanowczo powiedz czego chcesz:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.09.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 o tak po co dziecku robić traumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.09.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 duś, nie do końca tak jest, jak piszesz - wydaje mi się, że osoba, która uczestniczyła w zajęciach z trenerem (ja np. na jogę chodziłam pięć lat 3x w tygodniu) może sobie pozwolić na ćwiczenia w domu. Co więcej, trafiłam potem wielokrotnie na zajęcia prowadzone przez "profesjonalistów" (na dużych poznańskich siłowniach) i żaden z nich nie zwracał uwagi na to, jak ćwiczymy - ja wiedziałam np., żeby nie wyginać kręgosłupa, skąd ma iść ruch, aby był prawidłowy, jak rozciągać biodra, itp. (chodziłam wcześniej do profesjonalnej szkoły jogi), a cała sala robiła to po swojemu, czyt. źle - i co? Moim zdaniem nie ma różnicy, czy będą ćwiczyć sami w domu czy z takim trenerem (a trudno trafić na dobrego, który zna się na tym, co robi, a nie jest specjalistą od jogi, pilatesu i aerobiku, czyli od niczego). Natomiast jak ktoś łyknie podstawy od dobrego (znającego się na tym, co robi) trenera, to ma już jakieś prawidłowe nawyki i poradzi sobie sam . Nie wyobrażam sobie, żeby po kilku miesiącach ćwiczeń nie potrafić "ugryźć" tego samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.09.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 niestety teraz to chyba wszędzie jak się nie zrobi awantury i nogi w drzwi nie włoży to nic się nie osiągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 niestety teraz to chyba wszędzie jak się nie zrobi awantury i nogi w drzwi nie włoży to nic się nie osiągnie no niestety tak jest, ale tu nie mówię o awanturze tylko stanowczym powiedzeniu, ze dziecko trzeba przenieść bo to lepsze dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.09.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Reni "awantura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.09.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 dobra nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ja kumam, w cudzysłowie awantura, w przenośni, ale na początku myślałam , ze może źle odmieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ja też dzis nie w humorze, poniedziałek i szkoła w jednym, jak dobrze mi było na wakacjach a teraz zaś szkoła, lekcje i trete morele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 użyłam zaś w znaczeniu znowu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.09.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Venus, pokaż mi proszę palcem (czyt. rzuć linkiem) tę szarą torbę. Czarne i białe widzę, a własnie takiej szarej pragnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.09.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 mirka ale dlaczego ty nie idziesz do dyrektora z prośba aby przenieść dziecko, argumenty są, pierwszy raz w przedszkolu więc warto aby było w grupie z kimś kogo zna, ja bym nie wyszła od dyrektora póki dziecka mi by nie przeniosła, jak rodzic nie nalega to im sie nie chce, bo po co robić sobie dodatkową pracę, idź i pogadaj i stanowczo powiedz czego chcesz:yes::yes: reni, ale to nie do końca tak jest W grupie Jakuba jest obecnie 26 dzieci. Zaczynali od 29. I gdyby tak każdy rodzic chciał przenosić dziecko, to mogłoby się zrobić 35-40. Wiesz, jak ciężko jest pracować z taką grupą? Ja prowadząc zajęcia ze studentami, gdzie jest tylko 22, jestem zmęczona. A to są dorośli ludzie, w przeciwieństwie do trzy-czterolatków. W naszym przedszkolu listy wisiały od czerwca. I wtedy był czas na roszady. A nie teraz Nie zakładaj, proszę, że nauczycielkom w przedszkolu się nie chce. Postawa roszczeniowa nie zawsze jest na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.09.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 @ilona agata zgadzam się, że często w siłowniach tak jest, że trener na ciebie nawet nie spojrzy. ale dla mnie to jest 1 argument za zmianą siłowni, zwłaszcza gdy zgłaszam, że na któryś zajęciach jestem po raz 1 i potrzebuję podpowiedzi. dobra, idę popracować, bo jak tak dalej pójdzie, to kolejny miesiąc bez produktywnie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Anka ja nie zakładam niczego ale można pójść i walczyć o swoje, mam drugie dziecko w przedszkolu i wiem , ze bardzo często robi się tak jak wygodnie nauczycielom a nie dzieciakom, a oni są najważniejsi zwłaszcza w przedszkolu, proszę no nie ma porównania przedszkolaka do dorosłego człowieka a zakładam, ze tylko tacy są na studiach czy u Mirki wisiały listy i można było dzieciaki przenosić - nie wiem, poradziłam co ja bym, zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 a w moim przedszkolu wisiały listy dopiero dziś z podziałem na grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts