Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni aż tak drą japę ??? To ja cierpliwa jestem chyba, pod warunkiem że ktoś mnie uprzedzi i bez ściemy powie, że się po prostu nie wyrobił. Bo kłamstwa, nieodbierania telefonów nie zniosłabym.

Ja też tego nie znoszę! :mad: Wolałabym od razu usłyszeć: nie mam czasu/nie wyrobię się/ spadaj Pani i wiedzieć na czym stoję, niż być zbywaną, słuchać obietnic etc.! :bash:

Jak się oboje obudziliście w nocy to trzeba było się po prostu bzyknąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotfl::rotfl::rotfl:

Dzień dobry

Witam z gigantycznym bólem gardła i nadmieniam że mam do posadzenia 230 sosen i że nikt inny tego nie zrobi a przy okazji musze pilnować moje małe wredne.

Tosia to ma dobre rady zawsze można na nią liczyć ;)

Ilona mój m nigdy nie wstał do małej i nigdy jej nie przewinął nawet

yokasta gratuluję zgubionych kilogramów, czy mogłabyś zajrzeć do mnie ? pamietam jak wrzucałaś cudne inspiracje pięknych łązienek z mugatami ale kurcze za nic nie mogę znaleźć ale to było dawno temu ze dwa lata temu :yes:

Witajcie

Venusko dziś zamawiam doniczki, zamówię jedną H53, drugą H43 - tylko nad kolorem dumam od rana :yes:

Ilona mój m nigdy nie wstał do małej i nigdy jej nie przewinął nawet

QUOTE]

przepraszam, że podpytam, ale dlatego, że nie chciał czy Ty byłaś taka zaradna, że nie potrzebowałaś pomocy?

Hejka dziewczynki. Witam po długiej nieobecności :)

I od razu przechodzę do interesów :p.

Czy ktoś ostatnio kupował eamsy w kolorze innym niż biały i czarny ?Szukam real fotek dark olive, navy green, mild grey i ocean blue. Pomożecie ?

ps. Venuska sorki, że ogłaszam się u Ciebie, ale do mnie to już nikt nie zagląda, u mnie nuda :).

Edytowane przez mirela99