Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie

Venusko dziś zamawiam doniczki, zamówię jedną H53, drugą H43 - tylko nad kolorem dumam od rana :yes:

Ilona mój m nigdy nie wstał do małej i nigdy jej nie przewinął nawet

QUOTE]

przepraszam, że podpytam, ale dlatego, że nie chciał czy Ty byłaś taka zaradna, że nie potrzebowałaś pomocy?

najpierw się bał że popsuje a potem się wymigiwał, fakt też że pracował całymi dniami więc go nie było, no a noce odsypiał, decydując się na dziecko omówiliśmy to więc wiedziałam na co się pisze

laseczki w niedzielę robię obiad z okazji 10 rocznicy ślubu

i

obiad

żurek lub zupa serowa z grzankami (mąż bardzo chce)

dorsz grilowany, ziemniaki zapiekane, sałatka grecka (oczywiscie wszystko slicznie podane na nowych talerzach V&B)

kawka i tort, myślicie ze mam mieć jeszcze zimna płytę, zapraszałam na obiad;)

Edytowane przez reni1980

Wyobrażam sobie jak było Ci ciężko, chyba, że dziecko było idealne i przesypiało cale noce prawie od razu.

Ja po 3,5 roku niespania (ok rok ciąża, potem do ok 2,5 lat Synka) dopiero moglam pozwolic sobie na sen kilku godzinny 5-6h, chociaż to nie było łatwe, bo po takim czasie człowiek nie wie co to przespać całą noc i się budzi co 2h. Teraz śpię z Synkiem i jak jest dobrze obudze się 2-3 razy a jak dziecko chore czuwam. ŻYCIE :D A rano 5,30 pobudka:mad:

Bez pomocy mamy, męża strzeliłabym sobie w łeb :cool: :D

Reni kogo zapraszasz? i od której do której?

Ivy - eee nie no ...ja już wytłumaczyłam mężowi, że się nie da :D

najblizsza rodzina, rodzice, teściowie, siostra męża i moja, wujki, razem 10 osób i my czyli 12 dorosłych, dzieci nie liczę bo i tak nie mam więcej talerzy:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

zapraszałam na obiad czyli 14 ale wiadomo o 16 nie powiem spadać do domu:no::no::no::no: i tak myślę, ale po obiedzie i torcie to raczej nikt nie będzie głodny a kolacja około 19 , więc juz chyba pójdą bo w poniedziałek do roboty, gdyby była sobota to chyba co innego

laseczki w niedzielę robię obiad z okazji 10 rocznicy ślubu

i

obiad

żurek lub zupa serowa z grzankami (mąż bardzo chce)

dorsz grilowany, ziemniaki zapiekane, sałatka grecka (oczywiscie wszystko slicznie podane na nowych talerzach V&B)

kawka i tort, myślicie ze mam mieć jeszcze zimna płytę, zapraszałam na obiad;)

Reni gratuluję rocznicy.

Menu wygląda imponująco, dużo gości się spodziewasz? lista prezentów rozdana? :)

Wyobrażam sobie jak było Ci ciężko, chyba, że dziecko było idealne i przesypiało cale noce prawie od razu.

Ja po 3,5 roku niespania (ok rok ciąża, potem do ok 2,5 lat Synka) dopiero moglam pozwolic sobie na sen kilku godzinny 5-6h, chociaż to nie było łatwe, bo po takim czasie człowiek nie wie co to przespać całą noc i się budzi co 2h. Teraz śpię z Synkiem i jak jest dobrze obudze się 2-3 razy a jak dziecko chore czuwam. ŻYCIE :D A rano 5,30 pobudka:mad:

Bez pomocy mamy, męża strzeliłabym sobie w łeb :cool: :D

Dziecię dosyć szybko zaczęło przesypiac noce mniej więcej mając pół roku, co prawda młoda codzinnie wstaje o 5 rano, no teraz też czasem się w nocy budzi na siku bo już ma 2 lata. A ja nikogo z rodziny tu na miejscu nie mam więc sama musze sobie dawać radę.