reni1980 04.09.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 jezusie jaka ta pogoda powalona teraz będzie, rano 7 stopni a teraz już 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.09.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witajcie Venusko dziś zamawiam doniczki, zamówię jedną H53, drugą H43 - tylko nad kolorem dumam od rana Ilona mój m nigdy nie wstał do małej i nigdy jej nie przewinął nawet QUOTE] przepraszam, że podpytam, ale dlatego, że nie chciał czy Ty byłaś taka zaradna, że nie potrzebowałaś pomocy? najpierw się bał że popsuje a potem się wymigiwał, fakt też że pracował całymi dniami więc go nie było, no a noce odsypiał, decydując się na dziecko omówiliśmy to więc wiedziałam na co się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.09.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 no proszę jakie koleżanki ! widzicie jakie konkrety :lol2: ofc wybijam mu to z głowy - ja mogę zajść tylko lipiec-sierpień to jeszcze może początek września jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.09.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 efi pokaż torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) laseczki w niedzielę robię obiad z okazji 10 rocznicy ślubu i obiad żurek lub zupa serowa z grzankami (mąż bardzo chce)dorsz grilowany, ziemniaki zapiekane, sałatka grecka (oczywiscie wszystko slicznie podane na nowych talerzach V&B) kawka i tort, myślicie ze mam mieć jeszcze zimna płytę, zapraszałam na obiad;) Edytowane 4 Września 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 04.09.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wyobrażam sobie jak było Ci ciężko, chyba, że dziecko było idealne i przesypiało cale noce prawie od razu. Ja po 3,5 roku niespania (ok rok ciąża, potem do ok 2,5 lat Synka) dopiero moglam pozwolic sobie na sen kilku godzinny 5-6h, chociaż to nie było łatwe, bo po takim czasie człowiek nie wie co to przespać całą noc i się budzi co 2h. Teraz śpię z Synkiem i jak jest dobrze obudze się 2-3 razy a jak dziecko chore czuwam. ŻYCIE A rano 5,30 pobudka:mad: Bez pomocy mamy, męża strzeliłabym sobie w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.09.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Reni kogo zapraszasz? i od której do której? Ivy - eee nie no ...ja już wytłumaczyłam mężowi, że się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 04.09.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 najważniejsze , ze kupiona, jaka? http://allegro.pl/show_item.php?item=3489739492 kolor : carmel Może jutro już będzie cieszyc moje oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Reni w wersji na bogato zupa serowa ma grzanki + malutkie kuleczki z mięsa mielonego ale naprawdę takie tyci, 2cm na 2 cm super smakuje Zimna płyta to tort moim zdaniem, wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Reni kogo zapraszasz? i od której do której? Ivy - eee nie no ...ja już wytłumaczyłam mężowi, że się nie da najblizsza rodzina, rodzice, teściowie, siostra męża i moja, wujki, razem 10 osób i my czyli 12 dorosłych, dzieci nie liczę bo i tak nie mam więcej talerzy:lol2::lol2::lol2::lol2: zapraszałam na obiad czyli 14 ale wiadomo o 16 nie powiem spadać do domu:no::no: i tak myślę, ale po obiedzie i torcie to raczej nikt nie będzie głodny a kolacja około 19 , więc juz chyba pójdą bo w poniedziałek do roboty, gdyby była sobota to chyba co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.09.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 u nas zimna płyta to jakieś "przystawki" małe kanapczeki itp zależy na którą i do której bo jak od 15 obiad to do 22 Ci nie posiedzą przy torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.09.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 a to kolację potraktuj jako zimną płytę i finito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 04.09.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 laseczki w niedzielę robię obiad z okazji 10 rocznicy ślubu i obiad żurek lub zupa serowa z grzankami (mąż bardzo chce) dorsz grilowany, ziemniaki zapiekane, sałatka grecka (oczywiscie wszystko slicznie podane na nowych talerzach V&B) kawka i tort, myślicie ze mam mieć jeszcze zimna płytę, zapraszałam na obiad;) Reni gratuluję rocznicy. Menu wygląda imponująco, dużo gości się spodziewasz? lista prezentów rozdana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 lista prezentów rozdana? u jak to zabrzmiało, nieskromnie powiedziałam , ze chcę kasę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.09.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wyobrażam sobie jak było Ci ciężko, chyba, że dziecko było idealne i przesypiało cale noce prawie od razu. Ja po 3,5 roku niespania (ok rok ciąża, potem do ok 2,5 lat Synka) dopiero moglam pozwolic sobie na sen kilku godzinny 5-6h, chociaż to nie było łatwe, bo po takim czasie człowiek nie wie co to przespać całą noc i się budzi co 2h. Teraz śpię z Synkiem i jak jest dobrze obudze się 2-3 razy a jak dziecko chore czuwam. ŻYCIE A rano 5,30 pobudka:mad: Bez pomocy mamy, męża strzeliłabym sobie w łeb Dziecię dosyć szybko zaczęło przesypiac noce mniej więcej mając pół roku, co prawda młoda codzinnie wstaje o 5 rano, no teraz też czasem się w nocy budzi na siku bo już ma 2 lata. A ja nikogo z rodziny tu na miejscu nie mam więc sama musze sobie dawać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.09.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 reni moim zdaniem wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 04.09.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 u jak to zabrzmiało, nieskromnie powiedziałam , ze chcę kasę:lol2: I dobrze, potem nakupuja takich "durnostrojków" i nie wiadomo co z tym robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 I dobrze, potem nakupuja takich "durnostrojków" i nie wiadomo co z tym robić. dokładnie, choć w mojej rodzinie zawsze się pytamy co kto chce, konkretnie a jak ktoś chce kasę to dla mnie lepiej, bo nie trzeba biegać durnostojki to masakra, zwłaszcza dla mnie, oj ciężko aby trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 04.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 O super trafiłam, na temat rocznicowy, teściowie mają 10 września 35 rocznicę ślubu i nie mam pojęcia co im kupić? Macie jakieś pomysły?reni, myślę, że obiad i tort wystarczy jeśli zapraszałaś na obiad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Jestem... Reni najlepszego Mam krzesła....kto chce zobaczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts