Venus_m 04.09.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Magda ja coś tam miałam wiercone ale musiałabym sprawdzić w domu, na pewno nie mam w świetle okna tylko tak jakby na zewnątrz (od strony łazienki ofc), było to podyktowane montażem na łuku którego nie zamontowaliśmy Ja mam brązowy mechanizm do okien meranti, wygląda ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 venus Ty masz drewniane okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.09.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 dzięki a myślicie, że do jasnej - białej/szarej nie lepiej biały mechanizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Magda a pokaż miejsce gdzie to miałoby wisieć? Reni, nie ja mam plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.09.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 w wc haha:) chociaż widziałam dużo osób w DE ma to "wszędzi" więc jak te do wc będą ok to zwykłe białe kupię do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ven wiesz że ja lubię na bogato a tapeta znika na 100% nie mam turkusowych krzeseł więc niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Duś a może kup większy organizer na biurko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 a jakieś organizery szufladowe firmy np blum, hettich? które np można dostosowywać zależenie od rozmiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 04.09.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Kilka koszyczków lub kartoników też się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.09.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Magda, nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale dla mnie to mechanizm powinien być w kolorze ram okiennych, a kolor roletki to już osobna kwestia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.09.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) :b Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ilonko kurcze porozmawiaj z mężem niektóre wasze anegdoty są śmieszne, ale pamiętaj że dziecko nie może stać między wami ono jest razem z wami Jak mąż mówi, że chętnie zostałby w domu i posiedział z Robertem to powinnaś wykupić sobie w jakiś weekend SPA i byczyć się cały dzień najlepiej z noclegiem, na jego głowie zostawić obiad, pieluchy i przede wszystkim drzemki Panowie często nie doceniają od czego uciekają będąc w pracy, a matka jak to matka kocha dziecko nad życie i zawsze powie że było dobrze, synek dobrze spał itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.09.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) Venus, wszystko odbywało się w formie żartu . Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ilonko w większości brzmi właśnie śmiesznie ale nie chciałabym aby się wam kiedyś nawarstwiło i była awantura Naprawdę niech mąż zostanie na 1,5 dnia sam z Robertem i męczy się z usypianiem. Patrząc na moją koleżankę to jest tak, mąż pracuje 5 dni w tygodniu i w weekend chce odpocząć, a ona kiedy? wcale, bo ona siedzi w domu z dzieckiem...jakby to jeszcze taki super wypoczynek był, o wolnym weekendzie nie ma mowy, trzeba przewinąć, znieść marudzenie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.09.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 No tak to jest, jak masz dziecko, to nie masz wolnego . Byliśmy w sierpniu na weselu i znajomi dziwili się, że wychodzimy po północy, powiedziałam im, że trzeba wstać do dziecka, bo budzi się o 5 . Oni na to, że później odeśpię . Ciekawe kiedy, jak dziecko codziennie wstaje o 5? No to zapytali, czy nie mogę komuś podrzucić? A ja właśnie nie mogę, co innego rozstać się na godzinę, a co innego na pół dnia, noc, itp. Bardzo przeżyłam to wyjście na wesele, nie chciałam, wykrętów miałam setki, w końcu ustaliłam z mężem, że bierzemy młodego ze sobą, a na samo spanko oddajemy dziadkom. Dzwoniłam do nich chyba z 3x i jak tylko wpadłam do domu po północy, to zawisłam nad łóżeczkiem. Kiedyś się to pewnie zmieni, ale na razie - no ciężko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ilonko rozumiem Ja jak pierwszy raz Fionkę samą miałam zostawić na prawie cały dzień to mnie jelita rozbolały i prawie na rozmowę kwalifikacyjną się spóźniłam no tak mi było mojej maleńkiej szkoda zostawić teść miał obowiązek 2 razy do niej zajrzeć i sprawdzić czy się jej nie nudzi a ja dzwoniłam jak wariatka się upewnić czy oby na pewno wszystko ok jak wpadłam do domu to najważniejsze było sprawdzić co u mojego futrzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.09.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Łe, to zobaczysz jak Cię na dziecko weźmie . Jak mąż mówi: "Odpocznij, zabieram młodego na spacer", to ja zawsze pokręcę się po domu, maks 5-10 minut (czuję się wtedy jak w klatce), zakładam adidasy i gonię ich po całym osiedlu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 domyślam się ale też pociesza mnie myśl, że Młodego zostawiałam już bez stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.09.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Tak matka to dziecka za nic nie zostawi bo serce boli, moje już podrośnięte właśnie ćwiczy z meżem na siłowni a ja w związku z posadzeniem 230 sosen mam wolne i wzięłam długaśną gorącą kąpiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.09.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Kurde, właśnie mi uświadomiłaś Diana, że ja kąpieli od urodzenia dziecka nie brałam, nie wspominając o długaśnej . Dziecko właśnie drzemie, a ja mówię do męża: "Jaka cisza" i chodziło bardziej o: jak pusto, a nie jak fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts