duś1719506024 04.09.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 a jakieś organizery szufladowe firmy np blum, hettich? które np można dostosowywać zależenie od rozmiaru? to opcja, którą biorę pod uwagę, o ile nie znajdę gotowca (a tak serio - przeklinam tą szafkę okrutnie (trzeba było coś wjeżdżającego pod blat na kółkach a nie na stałe), bo przez to, że ikea ma swoje nietypowe wymiary, dostosowane do ikeowskich produktów, moje porządnickie ja ma ogromny problem z zapanowaniem nad tym rozgardiaszem. nie przemyślałam tego i zemściło się kombinowanie biura na szybko, żeby móc się przenieść) Dzisiaj rano mąż szedł do pracy, sprawdzałam akurat pieluchę małego i mówię do synka (głośno, żeby mąż słyszał w wiatrołapie): "No dobrze, przewinę cię, chociaż kupa była zrobiona na dyżurze taty!" . No jak można niewyspanej małżonce przekazać dziecko z kupą w pieluszce? hahahah widzę siebie mówiącą za kilka lat te słowa )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 04.09.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Dziewczyny zostawiam buziaki:) Reni gratulacje z okazji rocznicy, u mnie 10 za rok:)MagdaBartek w kwestii plisy... ja w kibelku pomimo ram okiennych w kolorze złot dąb i białej plisy, listwę zrobiłam białą... dlaczego? nigdy nie zaciągam okna na maxa, więc kolor listwy zlewa się z kolorem tkaniny. Znajomi do plis w jasnym kolorze dali listwy w kolorze okien (chyba wenge) i jak dla mnie, nie wygladało to najlepiej:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) Ilonka, ja na długą kąpiel znajduję czas wieczorem jak młody zaśnie ale w ciągu dnia mi ostatnio doby brakuje. Internet z doskoku przez telefon, nawet gluten przygotować w ciągu dnia - szkoda słów. Dzisiaj zapomniałam dać syrop i witaminę D łaaaaaaaaaa. Dzisiaj mąż wraca z pracy, daję mu młodego na ręce na codzienny rytuał przytulania i po chwili zatęskniłam, że młody nie na moich rękach jest . Na spacer jeszcze młodego z nikim nie puściłam . Właśnie mąż ogląda jakieś mieszkania za granicą a jak się zorientował, że tu ma pracę którą lubi powiedział, że będzie dojeżdżał samolotem . Edytowane 4 Września 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.09.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ilona długa kąpiel raz w tygodniu to dla mnie konieczność, ja się wtedy resetuje i nabieram sił i mąż wie że jeśli godzina nie minie to nie ma prawa mnie wyciągać z łazienki i tak było od urodzenia małej mimo że nigdy jej nie przewijał to przez tą godzinę jakby co bujał ją czu cuś by mama mogła odpocząć. Ja zapalam sobie świece biorę książkę albo jakiś magazyn wnętrzarski i zwyczajnie odpoczywam i ta godzina w tygodniu to dla mnie świętość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.09.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Heloł U mnie buro..... nic się nie chce....a tyle roboty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.09.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 haj!u mnie z kolei w końcu słońce. jest szansa na ładny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 05.09.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Duś zazdraszczam i słonca i klimatu kocham morze rozmarzyłam się .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.09.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 U nas też słońce. Aniu (yokasto), ja na spacer daję, raz dziadkom, raz mężowi, nie dłużej niż godzina, zazwyczaj jest tak, że idę pobiegać i spotykamy się w trasie . Mam wtedy ogromną motywację, żeby biec szybciej . Nawet jak chcę przystanąć zmęczona, to mówię sobie: nie, zaraz odpocznę, teraz muszę do dziecka . Robert spał dzisiaj do 7:40 . To pewnie po wczorajszym maratonie spacerkowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.09.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ha, i u mnie słonecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.09.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Cześć Laski, pożyczcie trochę http://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.09.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 U mnie też słoneczko aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 a u nas średnio ale ja tam zaklinam pogodę, bluzka na krótki rękaw buty na bose nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.09.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 helloł a u mnie słońce właśnie się przebija:D dzięki zizi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 a ja mam taki sajgon w pracy że już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.09.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 a ja mam taki sajgon w pracy że już nie mogę co sie dzieje ?? u mnie nic niestety wiec sajgon był by fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 nie chciałabyś tego co ja mam myślę o tym żeby uciec do meksyku i tam zacząć życie na nowo, potrzebuję urlopu!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.09.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 oj do meksyku nie, pamiętacie film o 3 laskach które tam pojechały na urlop i podrzucono im narkotyki, zamknięto w więzieniu i gwalcono, w końcu zabiły tych strażników i uciekły, jezusie, nie meksyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.09.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 u mnie tez nudy a w domku mogłabym się poopalać, tak ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.09.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 nie chciałabyś tego co ja mam myślę o tym żeby uciec do meksyku i tam zacząć życie na nowo, potrzebuję urlopu!!!!!!!!!!!!!!!!! no dobra sajgonu nie chce, ale po urlopie nawet coś mi sie chce a tu nie bardzo jest co robić A urlopik juz niedługo, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts